Jump to content

YuRi-

The X
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About YuRi-

  • Birthday 05/28/1986

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Lokacija:
    SCG

Recent Profile Visitors

1,373 profile views
  1. Evo samo da javim, da sam danas cekao ceo dan i da se niko iz moje grupe nije pojavio ...
  2. smara sky sa svojim t2 pushovima, isto kao i tod sa fe, navijam za toda :) iako kontam da sky uzima ^^
  3. hehe vladica ludak :) kotg je objasnio, ali na kraju vladica ipak zavrsava partiju u "mom" stilu :PPPPPPPP
  4. "odakle ti dolazi VOJSKA"????!!! otkud ti znas da li muzika smeta wc3 igracima? elem to je sve nevazno, poenta je da su wc3 igraci keva za kanterase i da su uradili daleko vise i da niste upola naseg kalibra i da niste zasluzili da imate bolje uslove, a kao sto tebe ne zanima da li nama trebaju druge tastature, bolji misevi i mirnija atmosfera za igranje tako i mene boli paja da li vi treba da se "nadglasavate"
  5. Hehehe ja sve reko da ne spominjem propuste ali ipak :) Znaci ortak iz nsa je bio dosao da gleda, bio je miran i nije pravio probleme a svaki sekund su ga terali na tribine da sa njih gleda meceve koje NISU ni prenosili, dok su se kanterasi derali ko stoka i niko im nista nije rekao. Sto se tice tastatura, meni nije jasno koji mozak pravi istu gresku 2 godine zaredom, tastatura je maximalno neupotrebljiva, a ako su mogli da nam daju g3 miseve dok su kanterasi imali za 2 klase bolje miseve(g5) mogli su mi dati I LOSIJU tastaturu ali da mogu normalno da koristim f-ove, znaci UZAS! Znaci o5 su kanterasi imali privilegije u svakom aspektu iako su BULJE i realno nisu ni upola kalibra wc3 igraca. Da ne spominjem kada sam lika zamolio da pojaca osvetljenje a dobio sam krajnje drzak odgovor da nemoze, krajnje neprofesionalno. Meni su licno zamerke i sluske i skrnavi mis ciji dugmici ne funkcionisu ako slucajno pritisnes dugme sa desne strane misa.
  6. Wcg je uglavnom bio ok, bilo je par propusta u organizaciji ali da se ne upustam u to :) Sve u svemu ghost je sabio tur :), dok su noni i slash iznenadili svojom igrom gj :), ostali manje vise sve standard sem mileta koji je realno mogao uraditi vise al jbg Aj ghoste pa da mk skace po lobanji i "gosuima" u Monzi :)
  7. cini mi se da nisi pingovao telekom :P start/run cmd tracert europe.battle.net pingovace ti sve servere posle tebe do europe battle net servera, vidi na kom ti serveru ping skace, isto kada pingujes europe (213.248.66.170), ostavi da pinguje neko vreme, obustavi sa Ctrl+c i pogledaj packet loss, evropski standard za adsl je 1-3%, recimo da preko 6,7% osetno smeta za igranje
  8. e skileru :), pa na echo te vladica sa puskama dobio :P , cak je bio napisao "go lt" i onda mu razor rekao "idiote, ovo je tvoja partija nemoj izlaziti" : ))). ali bilo je kulica malo to se secam, debil je zatornjao tvoj rudnik a nije imao para za exp :)) hehe, ali je rekao necu ja ali neces ni ti :))
×
×
  • Create New...