bolkonski Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 KFC je jedini fastfood koji nisam probao u Americi jer mi se smucila odvratna jebena reklama, a mislim da je piletina najgore moguce meso. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Poshto niko od vas divnih drugara nije odgovorio na moje pitanje iz posta #2, evo razlika izmedju mekrojala i duplog chizburgera: - 'meso' je u jednom a ne u dva komada, a ima ga celih 13 grama vishe - vishe kechapa, a manje zachina za roshtiljanje (grill seasoning) - susam po lepinjici - crni luk drugachije spremljen Ajde mi bar recite koja je razlika u ceni, da vidim koliko uzimaju za tih 13 grama i par zrna susama. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 - 'meso' je u jednom a ne u dva komada, a ima ga celih 13 grama vishe Hohoho, znači daje dodatnih 5 kcal, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 mdajte.. mek u srbiji... po milioniti put pokazujemo kako smo vispreni kad treba dizati nesto tako lose a da stize sa zapada... btw bio sam u barsi u meku, zaista je ogavno sve smrdelo, manje vise prljavo, wc sav govnav, sa plafona je curelo neko sranje pa su stavili kofu na sred prostora... lol... mada nije ni cudo kad kroz barsu prdodje xyz miliona turista u zurbi kojima mek mozda i posluzi.... mada opet ko je lud da klopa u meku pored ogromnog broja lokalnih mesta za klopu koji su cisti predivno mirisu a nisu skupi... tja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 jebote, za pare za koje pojedesh u meku triputa se prebijesh od nekog kvalitetnog belog Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 сад нећу да уђем унутра ни да пишам. ← a za slamčice? Lako je vama u Srbiji da prichate kako je MacDonalds sranje kada imate milion mesta gde mozete da pojedete dojajnu pljesku za male pare.... ← to je istina, kod nas možeš u svakom trenutku jesti bolju pljeskavicu nego u meku.. al opet, ne vidim ništa loše u tome da se ponekad ode u mek.. nerviraju me ljudi koji na spominjanje slova m udare po pričama kako je to sranje, zapadno govno, kurac palac.. otprilike ko ovaj vudu :) Ja sam zamislio 'employee of the month' koji je dobio nagradu tako shto je odglavio Kjoota iz neke od tih cevi... ;) ← + Otprilike scena kao kada oni pecinski ljudi opkoljavaju mamuta ← odlični ste, momci, odlični! @Ivan Ahahahahaha, Orly, dok sam ja provalio, ahahahahaah, sta ti je kad se covek zanese u secanjima, lepim secanjima. ← e kad jedino bole skapira foru, onda znam da sam napisao nešto pametno :>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 btw bio sam u barsi u meku, zaista je ogavno sve smrdelo, manje vise prljavo, wc sav govnav, sa plafona je curelo neko sranje pa su stavili kofu na sred prostora... lol... ← me 2 ko da si uso u neku najgoru kafanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Pa pazi bolje u mek nego na neki kafic ili cak na neki splav ne daj boze ← pa ako je i tebi i njoj bolje u meku nego u kaficu,klubu,splavu onda ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Mrzitelji mogu da ga pu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 kfc je najgore govno koje postoji na svetu pa od cega su ono bataci??? Od goluba? U meku jedem samo kad se navucem ubedjen sam da stavljaju neke dodatke u hranu! Znate onaj osecaj kad se recimo dobro najedete u mec-u sutra obavezno imate potrebu da jedete jos nedaj boze da prodjete pored nekog. Inace amerikanci su profi sto se tice fast fudova kod njih je mek dno dna imaju mali milon restorana u kojima mozes da jedes "specijalni" hamburger (isto sranje drugo pakovanje) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ovaj. koliko se secam vec se pojavljivao royal kod nas. postoji u okolnim zemljama nam. a kod nas se pojavljivao na kratko. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 a za slamčice? ← псссссст!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 mek mogu da jedem jednom u mesec/dva, chisto da me mine zhelja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Ali sto je najgore u svakom meku ima neki ludi klosar.Pre mesec dana sam bio u meku na Novom Beogradu sa mojom sad bivshom devojkom i sedimo mi tako kad pored nas sedne neki matori koji smrdi ko zmaj.I tako sedi on kad baja odjednom skine cipele i carape i pocne da se ceshe po nogama(loooool)posle nabavi neki papir i nabije ga u cipele...I na kraju uzme slamcicu i pocne da se cheshe po ledjima...Onda sam banuo do meka na terazijama opet sa bivshom devojkom kad i tamo neki klosar mrtav pijan i oni likovi ga snimaju na mob i kidaju se od smeha :)Ja na brazaka pojedem ne secam se ni sta i zapalimo...Od tada nisam ni ulazio u mek ni da uzmem chashu vode Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Mrzitelji mogu da ga puše, ja volim da jedem u meku... ← taj rad.. ali mrzitelji.. tm, menjaj titulu. Znate onaj osecaj kad se recimo dobro najedete u mec-u sutra obavezno imate potrebu da jedete jos nedaj boze da prodjete pored nekog. ← ne? prolazim pored meka svaki dan, pa sam možda oguglao.. ali ipak mislim da je veća verovatnoća da ne stavljaju majnd kontrol supstance u hranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 onaj ko ne voli mek, ne znachi da ga mrzi, nego samo da zna za bolje i da je navikao na to.... U mek sam nikada necu vishe uci. U drustvu moze, da ne pravim ostalima frku, ali i u bataji moze da se kupi bolji rostilj za manje pare Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 meni je mek kul, ono za jednom mesechno (iako tamo nisam hasao od septembra), i ne kapiram shto ga toliki ljudi ocrnishe ko da je najvece zlo. A ovaj royal cu morati da probam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 taj rad.. ali mrzitelji.. tm, menjaj titulu. ← To je već teranje maka na konac. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 U mek idem zbog jedne jedine stvari, a to je mc flurry bounty, znaci sladza koju nisam nasao ni na jednom drugom mestu, a svi znamo koliko obozavam kokos cokoladnu kombinaciju Nista drugo tamo nisam jeo jos od kako me je cale kao klinca vodio, a i tad sam bio u fazonu da pojedem dva big meka i kukam matorom za jos. Jednostavno, ne volim mesta koja ne mogu da me zasite, u tom pogledu mi je KFC mnogo bolji, sa svom onom piletinom n shit, mmmmm, ko moze da odoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 e kad jedino bole skapira foru, onda znam da sam napisao ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 što se objekata tiče, kapiram da je najbolji time out (21. blok).. sprat su nedavno baš super sredili, možeš da se zabodeš u kožnu fotelju i gledaš mtv il kakvu sličnu glupost na plazmi od metar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 mek mogu da jedem jednom u mesec/dva, chisto da me mine zhelja... ← taj rad Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 kmeee... koji fastfoodovi praktikuju kozu... kozne fotelje itd??? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 cekajte. znaci jos nije stigao kraljevski? kada stize? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts