travar Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 jos!!! ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Sirup od bokvice je dobar i kad nisi boles'an :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 caj sa limunom je samo gorak caj. ako hocesh da pijesh vitamin C ili pij sok od shumecih tableta ili limunadu. Vitamin C se raspada na preko 40 stepeni It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 nego i zelja za ozdravljenjem ? :P ufff...moram da krenem da ucim psyy...a neeecuuuuu :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Malopre ispratila drugara iz Novog Sada. Bio kod mene od juche posle podne. Nocas preblejali celu noc trachareci kao dve najgore zenturache. Sad jedva gledam na ochi i chekam 16h, kao ozebao sunce, da palim kuci i spavam, ako mi onaj moj mali terorista dozvoli, jer gospodjica je bolesna... Strashno... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Smaro se celu noc i dan idem malo da spavam a posle u neko zezanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Razbolela sam se.....Mrzim i supe i chajeve i sve predvidjeno da ozdravish...Kako tju vecheras izatji pojma nemam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Kuckam po forumu, blejim na faxu. Ni ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Da ozdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 nada je odrzala jevreje zive u aushvitzu... svu trojcu postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Hvala, nadam se da hotju... ← ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 POLOZIO ! idemo .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Čestitamo! ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 nada je odrzala jevreje zive u aushvitzu... svu trojcu ← a schindlerovi jevreji ?:) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 POLOZIO ! idemo .. ← [bravo]Chestitam![bravo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) a schindlerovi jevreji ?:) ← pa shindler ih je izvukao odande, pricha je o onima koji su ostali edit/ mada, ok. bilo ih je vishe od troje Edited February 14, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) kakav dan... jujuju bio sa 2 ortaka ceo dan u gradu sprdali se ... i kao odlucimo da odemo na rulet , iz ciste zezancije i stavimo svaki po 100 dinsa ... i dignemo 2000 i tu se mi sprdali , ja prizivao kao brojeve i ladno sve ulazilo ... kenjalo nas zlo i dignemo kes odemo da se prosetamo .. vratimo se u kladionicu da napravimo neki zajednicki tiket (kada nam je vec dan) i ladno mi neko digne novcanik : / i tu ja odlepim i skontam da mi ga je digao neki mali cigan ... i trazili mi njega, savatamo ga... ja ga istresao ... nema nista (7 dinara je imao) i ja se oladim kontam da nije on .. vratim se do kladionice i kaze mi devojka da je on seo za nas sto i otisao jako brzo... i tu se mi vratimo i neka ciganka nam kaze da je otisao na autobusku stanicu i da on ne zivi ovde nego da ide u neko selo i tu meni sine kako da ide u to selo kada ima 7 dinara... stigli mi na autobusku , gledam ja njega kroz prozor ... on sa nekim starijim cigosima .. i gledamo , gledamo ... kada on ladno vadi moj kes i pokazuje ovima... i mi upadnemo , jedan zahvat u stilu stivena sigala (ili kako se vec zove) .. zavrtanje uveta u stilu chaka norisa itd.. mali mi posle duzeg muvanja .. prizna, da mi kes i odvede me do novcanika , hvala Bogu pa su sva dokumenta bila tu.. i na kraju mi kaze "gari nisam ja to namerno nisam znao da je tvoj .. izvini , nemoj da se ljutis , aj mi sada daj 100 dinara "(naravno dao sam mu 100 macola ) i onda skontam ..jbt sta je taj novac od kocke=ukleto brate sada ga gledam i kontam da izadjem sa drustvom i da sve potrosim na neku chast /edit naravno srecan dan zaljubljenih svima koji se tako i osecaju ... a onima koji se ne osecaju zaljubljenim , zelim da se brzo zaljube Edited February 14, 2006 by E jebes baku fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 bio po auto....sve sredjeno...do jaja.....isao da natankam gorivo...bio do ortaka....sve u svemu smor.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 @over Ta signatura i avatar iz zezanja ili si nešto opako okačio? :) @mudo Čestitamo :D Vratio se iz škole,spasio nas blok informatike od kontiša iz Likovnog,extra.Sutra idem u kupovinu TFT-a. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Stigao mi je poziv za vojnu regrutaciju. Odsekao sam se... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jedan od onih dana, telefon zvoni non-stop, vecinu vremena sam proveo u kolima, svi nesto hoce, svi nesto kukaju, svima nesto fali u mozgu. U stvari problem je sto je dan poceo lose kad umalo nisam ulemao divlju saltersku sluzbenicu u posti na zeleznickoj zato sto mi je rekla da ne moze nesto da se posalje tako kao sto sam ja zamislio (nije bio problem u ceni, nego u tome da bih morao da prepakujem 2000 posiljki), da bih je ja ubedjivao da moze, da bi onda ona sat ipo zvala centralu, razmatrala slucaj i na kraju ipak zakljucila da ne moze. Cela zanimljivost je u stvari u tome sto sam onda otisao u drugu postu i oni mi rekli "a sto ne bi moglo?". Hteo sam da se vratim sa onim racunom i da joj olupam glavu o onaj salter, ali nisam stigao :) Inace sam danas sasvim slucajno posetio OS Banovic Strahinja na Banovom Brdu i zakljucio da ima nade za nas obrazovni sistem :) Voleo bih da sam ja isao u onakvu skolu, mislim mnogo je kul u hodniku imaju akvarijume sa ribicama, sa piranama, sa kornjacama, sa zecevima, bas ono trip, a napolju leti imaju u pravoj sumi napravljen prostor sa klupama za casove u prirodi. Jedini je problem, kako kaze direktor skole, kad zecevi pobegnu pa krenu da trce po skoli :) Inace dva najveca zeca koje sam ja ikada video, kao omanji prasici :) Sad razmisljam da li da idem da kuntam ili da ucim... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 sinoc bio na pokeru kod ortaka. danas kontam ponovo. a mozda i ne. ucio pola dana. pola dana bio u gradu. sad kuci. pravim da jedem. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Inace sam danas sasvim slucajno posetio OS Banovic Strahinja na Banovom Brdu i zakljucio da ima nade za nas obrazovni sistem :) Voleo bih da sam ja isao u onakvu skolu, mislim mnogo je kul u hodniku imaju akvarijume sa ribicama, sa piranama, sa kornjacama, sa zecevima, bas ono trip, a napolju leti imaju u pravoj sumi napravljen prostor sa klupama za casove u prirodi. Jedini je problem, kako kaze direktor skole, kad zecevi pobegnu pa krenu da trce po skoli :) Inace dva najveca zeca koje sam ja ikada video, kao omanji prasici :) E majke im ga, i opet se ta deca samo ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 bleju u kaficu skoro ceo dan drugarici bio rodj posele bio do pozorista gledo Hamleta sa kalasima posle kazu cs ne utice na ljude Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jel učite vi deco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts