Spu [RuR] Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ma znam ja da je 95% Brazila d Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ozracio me jedan dobar ortak najstrasnije... bedak. iz dana u dan mi pada misljenje o njemu. i bas sam se smorila. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 jebeni debil. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 tibore opet si napravio sranje >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) ko ? ahah nisam ja.. chak i znam ko jeeee. ^_^ Edited January 24, 2006 by tibor~! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 izvini, ivo :( trudiću se da budem bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ko ? ahah nisam ja.. chak i znam ko jeeee. ^_^ ← marko je naglo postao dobar... jos kad bi i meni napisao 14. vezbu iz mehanikeeeee...bio bi najbolji...blink blink izvini, ivo :( trudiću se da budem bolji. ← budalo. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 uf, iz ovoga se neću lako izvući :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 joj bre... sto me teras da se ponavljam... ? BU DA LO dobar si ti...za neke stvari... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Jeeeee! Stigla je vechera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Stanoje Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Jeeeee! Stigla je vechera! ← jesul to pofezne ili prepeci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 E drugari ja idem u frankfurt sutra, vracam se u nedelju, a tad verovatno palim u vrbas da vrtim, tako da vam zelim lep provod sa weco, i weci lep provod sa vama :) a ionako ne smem ni da pijem, ni da pusim, koji cu onda kurac s vama :) ← u frankfurt =) ? da koj cesh nam kurac kad nisi ni za kurac tako kljakav .. budalo srecan put :* • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Veco, cestitke! moraću do lakija da me podmiti nekim čajem i babinom projom. Vidim da si bio dobar i bez podmitjivanja, ali poziv za chaj i proju josh uvek vazhi. Mada mislim da ces lakshe "izvuci" pitu sa sirom ili jabukama. Ja sam inache nakon par dana ne cekiranja foruma iznova tu, izoveravao topice kao sto se da primetiti, i spreman za nove radne pobede. "Udarilo" me malo nesto silnih obaveza koje sam imao, pa nisam stigao sve lepo da uklopim. Isto tako, priblizhio se kraj CoH-ovanja sa Pequenom, 24lvl ona, ja 26i ... nismo loshi, skoro pa "power gameri" ;> Sad pravimo neke planove za Uskrs, sa nekim novim karakterima, malo da se zezamo, jedno dve nedelje. Gledam Australian Open, onaj Grk, tj. Kipranin nije uopste losh, zanimljiv pristup igri i on je sav nekako pozitivan skroz, prijatno za gledanje. Nervira me nestanak struje po gradu koji je sve cesci (ne znam da li ste to provalili) kao i sve gori ADSL koji svako malo puca. To mi uopste nije jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Shtrajkuju u eps pa iskljuche struju s vremena na vreme. Nervira me shto adsl se diskonektuje sa vremena na vreme [u tehnichkoj kazu da imaju problema sa strujom :) ]. Samo gledam kad tje kad budem bio van gajbe da iskljuche i ukljuche struju, pa da mi lepo sprze komp. Odgledao sam Requiem for a Dream [prema preporuci dosta ljudi] i nisam ochekivao tako tezak film. No dobro, ok je film skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 04:19 proklete macke ili sta su vec celu noc mi skacu po krovu i to direkt iznad moje sobe...deru se kao nenormalni,odlepio sam skroz,ovo je 3.put da ustajem nocas i necu vise da lezem...tako da kontam da cu malo pre skole da ga oderem oko jedno 7-8h fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Juche sam slavio zenin rodjendan. Iako nisam kasno legao, spava mi se strashno. Sad sedim na poslu, vec vidim kako mi spremaju gomilu sranja... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Bio na fax-u i zavrsio sa ispitom ahhh sada je ladovina Mada ono realno svi jos spavaju, pih nemam sada sta da radim sve sam obaveze za danas zavrsio... ma idem da kompaliram nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Веееееееецоооооооооооо!!!!! јављај за шенлук. ево ме на послу, избише нека силна срања, имам паралелно и контролу, али су ме привремено повукли у централу, данас се вероватно поново враћам на терен... сморен сам као резервни точак. шит хед хит д вент што се тиче ове афере... лете говна на све стране, али ме не дотиче. синоћ нису пустили Старшип труперсе, а чекао сам га годинама (немам га на диску), попиздео сам, али јебига, дан жалости. изгледа да су ми неки рођаци страдали у Кањону, али ћале их не зна, мораћемо да зовемо родбину доле да питамо да ли нам дођу нешто и шта тачно... блах... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 draleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee odradi ja jedan tezak posao :D bice, bice, shenluka, ako bog da u petak... jawljam na wreme :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 razboleh se pa me mama sad naterala da gledam sjaj u travi : )))) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 "Mostovi okruga Medison" Evo me na sljaci, sinotj se razbio kod drugarice, diplomirala pa izblejao na Akademiji, zbog dana zalosti mnogo kratje nego obichno ali sa divnim alkohol/droga kezom pred spavanje. Josh uvek mi odzvanja kao eho :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Vratio se iz škole,klasika da se ne ponavljam :) hasao neku pršutu i zasladio se čokoladom sa lešnikom i suvim grožđem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 bio do skole.....hteo da odgovaram ali sam ga ispusio zesce......svi ljudi odjednom oce da odgovaraju...strasno.....sutra imam ispit kapiram da ce biti guzva jos veca ali jbg.....odo malo da strebam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Jutors sam ko debil pesice od (kralja petra) do nemanjine NIsam se ovako smrzo duze vreme.mrzim cold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts