Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sedim na nekom kursu od microsofta i smaram se (citaj: refreshujem forume) ... aaaaau ima dva reda od mene jedna bruka riba, sto nedodjoh ranije da sednem pored nje ... nego sam morao pored nekog turbo geeka koji smara ali gadno :/

sex, drugs and bio food!

jel' bi joj prichao o quel'serraru ? :P

Ma jok ... pozalio bi se samo da je nefarian drop rate sranje - sve neke stvari za warlocka, nikako da nam dropne ashkandi i tako to ... smirena komunikacija ;p

edit: e da, u pauzi od momenta kad sam postovao onaj post gore i ovog smo radili zajendo neki practice (njena i moja grupa) ... devojka je bas ok! Auu ... sacu je zovem na kafu, drzte placeve :D

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

To znaci da ne visis dovoljno [:)] ja sam svojevremeno nabijao 2k kinti i optuzivao sestru da samo zove mobilne :)

Inace ispremestao sam malo muziku po sobi pa sada dosta bolje zvuci... Sada se polako spremam za RHH... ovo je bio dosta produktivan dan sto se tice manje svega...

To znaci da ne visis dovoljno [:)] ja sam svojevremeno nabijao 2k kinti i optuzivao sestru da samo zove mobilne :)

Ni jedno ni drugo ne može :)

-Ako bi nabio veliki račun morao bi sma da ga platim :D

-Imam poseban broj za net koji nema aparat priključen :)

jel vidiš u kojim sam govnima :(

Skidam ceo show pabla franciska,

Treba mi link.PLz nicely :)

Inace.Devojak zaboravila u cafeu novcanik.140e + 700din, 3 clanske karte za raznorazne biblioteke, licna karta i racun od menjacnice za prodaju 10e ... Doshla posle 8h da pita "da nije ovde slucajno, mozda, zaboravila crni novcanik".Vratim joj i dobijem 10e.Ja placam gajbu 150e.Radim za duplo toliko.I nikako da odlucim da li sam uradio dobro ili loshe.Hebiga ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...