Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ^^^ vidi ga ovaj... Sta bre ti hoces...tebe sam nosio juce ujutru!!!:))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Vidi kako ti se zahvaljuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ma smrad...popio 2 koka kole i prespavao celo vece... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 hernan cattaneo - bilo je krajnje zanimljivo i dosta stvari kad se skupi mi se izdesavalo , sve u svemu , bilo je mnogo mnogo vrutje , tj. jedva se disalo ... tako , da najbolje da sam obukla kupaci i ranac na ledja sa puno puno puno vode :) a onaj znoj sto je kapljao sa plafona .. ma , hitchina ... mnogo me izmorio balon , pa kad sam dosla na after nisam bila vise ni za sta a bas mi se sto kazu neki "prshtalo" , tako da se i nisam nesto izludovala :) ali repriza.... je sve vratila na svoje ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Nije bilo loshe ... evo tek sad se polako odmorih i krenuh da postujem :) "Globalna" zhurka nije bila losha, mada to nije zika koju ja nesto gotivim, ali fino bilo, posle toga "privatna" varijanta (dodushe na novom beogradu @#$%) potpuni hit, bas mi je fino bilo. Vidim da je neki trend da se pishe kako nista nisam pio za novaka, al' znate mene, ne mogu bez dobre loze :>> Inache potpuni vrhunac je bio vratjanje kutji, negde oko 8 ujutru, kola na ulici taman da ne pomislis da si u horor filmu, "neonsko" osvetljenje, pirki vetritj i stvara cist vazduh, prevoz redovan a prazan potpuno .. fantasticno. Skoro da mi je toliko prijalo da nisam morao da spavam ... no ipak sam prilegao do 14h, jer sam se jos par dana pre toga sa babom dogovorio da u dva "padaju" sarme. Sinotj sam bio sa nekom "lokalnom ekipom" na klopi i pitju, tu je tek odlicno bilo, mislim da se kumulativno nisam smejao toliko proteklih mesec dana koliko sinotj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 (edited) da, mogu da zamislim da cesh ovo reci i kroz 12 meseci. To je kao reci - jebi zene, imam ja moju desnicu. ← Poenta je da mi je za promenu potpuno rpijala bleja, bez Edited January 2, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Bio sam sa cool ortacima,bilo je i riba,i alkohola,al mi je opet bilo dosadno. Najgore je bilo na kraju kad sam pao i sjebao koleno,sad 10 dana moram da copam kao Tito. Sve u svemu sranje,vec sam obecao sebi da cu sledeci docek prespavati. Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 super,extra 'ocu jos!!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Iznervirali me matori tako da sam u 12 otishao na spavanje. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 sjajno,kao i uvek kad se desi nesto neplanirano lepo...zadovoljna sam potpuno... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 [quote name='Ivan Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 (edited) repriza bila sooper, uzhivo svirka domatji strani rock, samo shto je bilo 3 x vishe ljudi nego za pravi dochek ali jbg, izvesna devojka koju sam spomenuo u zheljama za ovu godinu me zvala na 18ti ovih dana uz cmok, tako da sam se vratio qtji sretjan ko pingvin Edited January 2, 2006 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ja vishe ne znam da mislim .. bio sam sinoc na reprizi i nekako kad sve saberem i oduzmem .. nije loshe bilo .. chak shtavishe vrlo dobro nema vishe pranja za mene .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Docekao sam novu godinu kao i svaku-MRTAV PIJAN.Mozda se ne bi ni napio da sam isao sa devojkom na zurku ali smo odlucili da ne idemo zajedno .Sve u svemu lepo sam se proveo. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ma smrad...popio 2 koka kole i prespavao celo vece... ← lolz :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 bila na 2 zurke...moglo je i bolje Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Pozdrav ekipi sa Hernana... Ne znam sta da kazem, u zivotu se nisam tako brzo smorio...otperjao sam sa zenom oko 01h, ona guzva+vrucina+shabani u migraciji su me ubedili da sledecem partiju moram mnogo lukavije da pristupim... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 prvo bili kod ortaka, sabili neku cugu i zapalili u tu novu diskoteku gde smo slavili. diskoteka je extra, nisam video bolju, pravljena za 2000 ljudi, a bilo je nekih 1000, tako da nije bila guzhva. Muzika je bila nevidjeno dobra, ali nevidjeno ( za neko shvatanje kakva bi muzika trebala da bude za ng ). Oko 12 doshli trubachi... posle sam otishao po devojku u drugu diskoteku i uveo je tu gde sam ja slavio. otpratio je oko 5 i zapalio kuci repriza smorina, u toj istoj diskoteci prodato 3500 karata + 500 rezervacija nikad gora masa, a josh imao separe skroz gore, tako da me vrucina ubila Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 zurka u povecem stanu...dosta ljudi...dosta riba...fino sve u svemu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ne, ali to ce se desiti jednom, mozda dva puta i posle ce se ponovo juriti na neku zurku ← Ni pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 drugari srecna nova;) bila akcija nas 10 kod ortaka zakljucani u kafani i ostao sam do 7:) treznim se sve ove dane:) i da.. ne secam se nicega samo znam da je bilo do jaja;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 U ja sam konacno slavio 4 dana zaredom :) Ta 4 dana u stvari i nisam izasao iz jebenog hotela:=) Dan mrmota. Moram priznati da je kombinacija vojvodjanskog nepresusnog krkanluka, kvalitetnog sardonea, i urnebesnih narodnjaka dobitna kombinacija. Jos sto su ti vojvodjani mnogo fini ljudi pa nema tuca po kafanama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Ja sam chuo da je superman iz vojvodine Nova godina u privatnom aranzhmanu , mnogo dobro sam se proveo.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts