Jump to content

kako ste se proveli za novaka?!

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hernan cattaneo - bilo je krajnje zanimljivo i dosta stvari kad se skupi mi se izdesavalo , sve u svemu , bilo je mnogo mnogo vrutje , tj. jedva se disalo ... tako , da najbolje da sam obukla kupaci i ranac na ledja sa puno puno puno vode :)

a onaj znoj sto je kapljao sa plafona .. ma , hitchina ...

mnogo me izmorio balon , pa kad sam dosla na after nisam bila vise ni za sta a bas mi se sto kazu neki "prshtalo" , tako da se i nisam nesto izludovala :)

ali repriza.... je sve vratila na svoje ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Nije bilo loshe ... evo tek sad se polako odmorih i krenuh da postujem :) "Globalna" zhurka nije bila losha, mada to nije zika koju ja nesto gotivim, ali fino bilo, posle toga "privatna" varijanta (dodushe na novom beogradu @#$%) potpuni hit, bas mi je fino bilo. Vidim da je neki trend da se pishe kako nista nisam pio za novaka, al' znate mene, ne mogu bez dobre loze :>> Inache potpuni vrhunac je bio vratjanje kutji, negde oko 8 ujutru, kola na ulici taman da ne pomislis da si u horor filmu, "neonsko" osvetljenje, pirki vetritj i stvara cist vazduh, prevoz redovan a prazan potpuno .. fantasticno. Skoro da mi je toliko prijalo da nisam morao da spavam ... no ipak sam prilegao do 14h, jer sam se jos par dana pre toga sa babom dogovorio da u dva "padaju" sarme. Sinotj sam bio sa nekom "lokalnom ekipom" na klopi i pitju, tu je tek odlicno bilo, mislim da se kumulativno nisam smejao toliko proteklih mesec dana koliko sinotj :)

Pozdrav ekipi sa Hernana...

Ne znam sta da kazem, u zivotu se nisam tako brzo smorio...otperjao sam sa zenom

oko 01h, ona guzva+vrucina+shabani u migraciji su me ubedili da sledecem partiju

moram mnogo lukavije da pristupim...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

prvo bili kod ortaka, sabili neku cugu i zapalili u tu novu diskoteku gde smo slavili.

diskoteka je extra, nisam video bolju, pravljena za 2000 ljudi, a bilo je nekih 1000, tako da nije bila guzhva. Muzika je bila nevidjeno dobra, ali nevidjeno ( za neko shvatanje kakva bi muzika trebala da bude za ng ). Oko 12 doshli trubachi...

posle sam otishao po devojku u drugu diskoteku i uveo je tu gde sam ja slavio.

otpratio je oko 5 i zapalio kuci

repriza smorina, u toj istoj diskoteci prodato 3500 karata + 500 rezervacija

nikad gora masa, a josh imao separe skroz gore, tako da me vrucina ubila

Alan Smith ftw.

U ja sam konacno slavio 4 dana zaredom :)

Ta 4 dana u stvari i nisam izasao iz jebenog hotela:=) Dan mrmota.

Moram priznati da je kombinacija vojvodjanskog nepresusnog krkanluka, kvalitetnog sardonea, i urnebesnih narodnjaka dobitna kombinacija.

Jos sto su ti vojvodjani mnogo fini ljudi pa nema tuca po kafanama :)