BloodStorm Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ja koka-kola smo jedno bitje.... ← tako je care ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) Nemate vi pojma šta je ajvar a šta pinđur, guglajte malo kad ste već neuki... @MaudDib Kako sam ja dokon, keve ti? Pa imaš duplo više postova po danu od mene... Edited December 24, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Nemash ti pojma, bez ljutnje, ali ajvar kako ga je moja baba pravila je bio ZLO, i secam ga se kao MEGAZLOG. Moja keva tvrdi isto shto i ti Klinac, da u ajvar ide patlidzan.Nije volela svekrvu i nikada joj nije uzela recept.I danas kad napravi ajvar pita me kakav je.A ja lazem.Da sestra slucajno nije jednom prepisala na parce papira recept - ja bih i do sada jeo normalan dzem od sljiva.A jedem MEGAZAO dzem.Baba je bila kralj. Sto ce reci, NE VOLIMO GLOOPI PATLIDZAN U AJVARU - I NIKADA GA NECEMO PRIHVATITI KOLIKO GOD NAM FABRIKE POKUSAVALE DA UVALE DOTICNU SMESHU DA BI SEBI NAPRAVILE VISE ROBE SA MANJE PARA. Evo sad mi mirishe ajvar. De si baba 100 godina :D!? = Twilight Zone = Turururrr rr uuuu ruu ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ne ljutim se što kažeš da nemam pojma ali me izluđuje kad je neko tvrdoglav bez osnova. NI U JEDNOM KUVARU (bilo na internetu bilo na papiru, a imam ih dosta) NE POSTOJI AJVAR BEZ PATLIDŽANA! A tek to što pinđur iliti pindžur nema veze sa plavim paradajzom već običnim to je posebna priča... Tajna ajvara je znati ga spremiti, a ne da li ima patlidžana ili ne. Evo ti i u engleskoj wikipediji čak ima: http://en.wikipedia.org/wiki/Ajvar Probao sam ajvar od različitih ljudi, od keve, od babe, od baba-tetke, od ribinih baba, od ribinih keva, od komšinice, kupovne, itd... Bilo je užasnih, bilo je odličnih ali svi su imali patlidžan, to je ajvar i nije nikakva podvala a ponajmanje je pindžur... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ma ajwar je ajwar kako god da okrenete. Moze i sa patlidzanom i bez, paprike su bitne. One crvene, welike, lepe... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 e vazhi, ja donosim vruceg leba! A ja necu propustiti taj PB! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ne znam da li si zaslužio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 @MaudDib Kako sam ja dokon, keve ti? Pa imaš duplo više postova po danu od mene... ← u smislu da idesh po forumu i ispravljash ljude gramatichki i lingvistichki i uopshte lozish se na pravopis na internetu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ne znam da li si zaslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ovaj put nece biti debelog da ti utrchava pod nisanne kaki, da nije bilo drashka osvojio bi 2 tegle:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) ja sam spec za koka kolu ovaj dr pepper je stvarno dobro pitje... Edited December 25, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) inace...bila bi genijalan degustator za duvan za nargilu noooooo, grrrrr, konkurencija limun i narandza mogu da prodju, arak ftw, pa ni kucu da ne mogu da pogodim da imam stalno kesha ne bi iz sheherezade izlazio, mada od kako mi se ortak tamo napio, bash me i ne gledaju neshto lepo gazda i njegov sin Edited December 25, 2005 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Ma sta li je ovo ban i suspend pored tvog nicka? Pitam se ... ← OK,ok doneću ti celu teglu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 bolje ponesi dve :) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 za sta bi ste vi bili najbolju konzument ?:P ← Za sve vrste jela, gaziranih i negaziranih sokova i travu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 bolje ponesi dve :) ← i na jednu napishi "ban" a na drugu "suspend", da se zna zashto su. :)))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 za sve vrste sokova pogotovo gazirane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 doneću ti celu teglu Eto vidis, sad moras dve da doneses, a da nista nisi prichao, mogao si da prodjes samo sa jednom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 mnogo toga;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts