Jump to content

najbolja klasa ALI REALNO

Ankanar

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

o boze chovek vishe nesme ni da se nashali ovde odmah svi skachu neshto .. ae svi sada ponavljajte zamnom "WoW mi je unishtio zivot, ali sve ce biti uredu kad obrishem likove" [roflmao]

evo ja: "wow mi je stvorio mnogo bolji zivot i umro bih kada bi mi neko izbrisao lika" [:D][:D]

Auh,sad sam citao postove,dosta vas gotivi paladina,al on je za mene u istom kosu kao i rogue,to je gay klasa,mlatis ga,on stavi onu neunistivost,healuje se,i sve iz pocetka,mada ja ne mogu biti objektivan,s obzirom da mrzim alijansu,pa nisam ni igrao sa paladinom

ali opet je gay klasa

Obito.jpg

Rancid Blade

Just another manga freak

ma jok bre...nemati vei pojma sto ne igrate hunte...pet ima specjalni skill "thermonuclear protection armour" i onda ga poshaljem u masu mobova, laserski markiram zonu i samo chujesh "nuclear launch detected!" i pre nego sto se pet vrati do mene cela mapa je izbrisaTa...i naravno pet koji nije ni doshao ni do koga drzhi agro naravno....

Nikad Hunter!!

Nikad Warlock!!

Ima da napravim majicu sa tom tematikom... Bre gori su od paladina...

Juce sam rolao warlocka i igram ga par sati, i ne mogu bre da verujem kolko je gej klasa... mene bre bilo sramota da neki tamo pet prima bilo kakav dmg za mene... mogu da zamislim kako bih se osecao da idem sa hunterom...

Auh,sad sam citao postove,dosta vas gotivi paladina,al on je za mene u istom kosu kao i rogue,to je gay klasa,mlatis ga,on stavi onu neunistivost,healuje se,i sve iz pocetka

Kakve bre to veze sa rogueom ima covece?!:) Ko kaze da je rogue gej prebicu ga...:D rog jedino moze da napadne iz stelta a i to mu ne ide jer sve klase imaju neka sranja da ga provale... narocito vec spomenuti pogani hunteri sa svojim flareom... pu! pu! imba govna...

Edited by modjo

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

Kakve bre to veze sa rogueom ima covece?!:) Ko kaze da je rogue gej prebicu ga...:D rog jedino moze da napadne iz stelta a i to mu ne ide jer sve klase imaju neka sranja da ga provale... narocito vec spomenuti pogani hunteri sa svojim flareom... pu! pu! imba govna...

pogani humani sa percepcion racial... sva sretja pa je pola njih retardirano i ne zna za taj skill. ali oni koji znaju prosto siluju nas lopove (sem ako nije pala:).

svi koji mislite da je rogue gej klasa, samo malo razmislite i krenite da poshutjete sve lopovchine sa kojima duelujete. u duelu rogue nema prednost otvaranja borbe iz stelta (u 90% sluchajeva) sem kad mu dopuste, a to otvaranje je neizbezhni deo njeovog arsenala.

ja i ne dulujem vishe, kad pobedim to je zbog "preparationa, vanisha, kicka koji me je usrao, blinda..." i svih drugih cd koje koristim a koji su izgleda ilegalni... mozhda treba da duelujem sa auto-atack samo.

ali kad gubim (pored ochiglednog minusa u startu, u vidu gorepomenutog izgubljenog "suprise factor") dobijam komentare "ima mnogo da uchish, ja misio da rogue treba pwnuje, silovao sam te a nisam ni iskoristio <random cd skill>..."

Edited by Ramirez

realno gledano kada cujesh da human ukljuci taj skil ( a mozesh da cujesh karakteristichan zvuk ) samo se skloni 30 sec i onda pocni da igrash :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ma jok bre...nemati vei pojma sto ne igrate hunte...pet ima specjalni skill "thermonuclear protection armour" i onda ga poshaljem u masu mobova, laserski markiram zonu i samo chujesh "nuclear launch detected!" i pre nego sto se pet vrati do mene cela mapa je izbrisaTa...i naravno pet koji nije ni doshao ni do koga drzhi agro naravno....

vau... nisam znao da hunter to moze [:D][:D][:D]

Odavno sam prestao da se raspravljam sa Warlocima i Hunterima:)..

p.s. azdo nemo slucajno da upadash sad:)

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."