MaudDib Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 nisam spavao normalno jel sam se sinoc neshto nervirao, ustao posle loma spavanja i opet se iznervirao, izgubio 3h u prevozu samo da bih stigao kasno i poljubio vrata, doshao kuci, zvao telefone, niko se nije javio, iznervirao se, jeo i sad moram da se cimam josh jednom ovog dana, a onda cu da zabodem u krevet do 31og .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Bogami ovi su dobri, ne znam koji je privatnik al autobusi mu izgledaju ko novi... ← Možda zato što jesu novi oni kupili nove pa ih gsp isključio iz saobraćaja :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 parfem koji je u merkatoru 3000 je u centru 7000, idemo! U merkatoru je nesto jeftinije nego u centru?! OMG! :) posle se klackao prevozom, sve ukupno oko 1h (inače treba 10 minuta, ni toliko).. mrzim decembar u beogradu. jebala ih nova godina. Ja sam danas ishao do zemuna. Put je ukupno 83kom trajao jedno sat ipo, a od toga sam pola sata proveo na relaciji mek (terazije) - zeleni venac. Znaci dok prodje 83ka taj deo, pa dok zakovrne tamo pored staklenca, pa kroz tunel ... uzas. isplati se učlaniti se u AMS, za manje para od tog tvog jednog Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Sinoc do 4 uchiJo likovno.U shkoli biJo smor.Ima shanse da bidnem vrlo dabar.Imam pismeni iz matisha, treba mi 3 ali pola stvari neam pojma.Odo' na qnt.Cao zdravo. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 koja je to igra? i o chemu se tu zapravo radi? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 glupa kisha.. jebem joj mater... uskoro idem da spavam. ova nedelja prepuna sranja... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Meci su ZAISTA od platine =) kako si dobra bicharka bole, prcacu te :* A cekaj cekaj ... sad je pred kraj igranja bio kod krojacha, nesto se naprzhio na neke cizme sa visokom stiklom i tange. Ne znam dal' je promenio outfit posto je skupo, al' videcemo sutra :) Chaj je fantastican, samo ume tesko da mi padne bash, malo je hevi. Aha ... ok, znaci sledeci put kada istrosis taj da ti kupimo neki malo blazhi ... Ili samo ovog sada stavljaj pola od propisane kolichine ;)) koja je to igra? i o chemu se tu zapravo radi? City of Heroes = MMORPG. Dogovorili se ja i Nenad da malo igramo u ovo praznicno vreme. Posebno je zgodno sto radimo neku akciju sa Extreme-om (RUR) pa mozhes da dobijes CoH za 999 dinara, sto je skroz kul u odnosu na 50 evra za WoW npr :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=35054 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 sta znaci ftw!? ffs ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 el stvarno ne znas ili zezas??? ajde ja sam kao pametan : ftw- for teh win! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 for the win dblu, nauchi da koristish google ;] http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=f...nym&btnG=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 (edited) tenks gugl Acronym, Definition. FTW, Face the World. FTW, Families Than Work. FTW, Feel The Wind. FTW, Fight to Win. FTW, Florida Tax Watch. FTW, Flying Training Wing ... acronyms.thefreedictionary.com/Families+Than+Work - 21k - Cached - Similar pages edit: prestanite da koristite te izraze! sta sad znaci 1337? hiljadutristatridesetsedammm? Edited December 27, 2005 by darijan ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 smarachu, dao sam ti link, pa kliknesh na prvi result, i sve ti lepo pishe.. ne morash toliko sarkastichan da budesh kad vec nisi pametan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 @Sa1nt...nemoj tako ipak je Darijan naj macan i baja ovog foruma :) jao kako me boli glava...moram da menjam ovaj krevet sa onim gredicama ispod duseka ('bem ga kako se zove)... dobro je sto se skola zavrsila,a mnogo lose je sto cu prvi put u zivotu biti nedovoljan (jebena mata) ,kako me je sram...strasno....a jos cudnije je sto me cale jos uvek nije polomio a keva sebi isekla vene :) videcemo :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 @Sa1nt...nemoj tako ipak je Darijan naj macan i baja ovog foruma :) jao kako me boli glava...moram da menjam ovaj krevet sa onim gredicama ispod duseka ('bem ga kako se zove)... dobro je sto se skola zavrsila,a mnogo lose je sto cu prvi put u zivotu biti nedovoljan (jebena mata) ,kako me je sram...strasno....a jos cudnije je sto me cale jos uvek nije polomio a keva sebi isekla vene :) videcemo :) ← ма не брини, који ће ти мата кад имаш Звезду! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 nemoj hejtovati decu, drale.. you know what this is it's a celebration bitcheeeeeeeeeeeeez grab a drink, grab a glass after that i grab your ass zapravo se radujem novoj godini, neverovatna stvar.. zato i kanjeova strofa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 ево нећу више... извини Епик... ет топик: јео сам код Микана, није лош, само мало да поради на пикантности, иначе месо му је екстра. дотукао сам другу чоколадну бананицу, попио други чај, лагано варим и спремам се за блиски сусрет са Међународним рачуноводственим стандардима... размишљам о неким блесавим стварима, и ја се лепо осећам пред Нову. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 (edited) Zgutao sam jedno OGROMAN sendvich za dorucak, poslao sam mail profesorki na fax-u jer mi je cim da idem na konsultacije. I sada se spremam za neko maratonsko ucenje sto testova iz voznje sto sranja za fax [EDIT]U roku od 10 min sam dobio odgovor na mail koji sam poslao profesorki :))[/EDIT] Edited December 27, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 drasko, sta ti radish kada radish? zanima me, jer kada porastem hocu da budem kao ti. Ovako, sa strane,tvoj zivot deluje savrsheno. Dobijash pare za pisanje po forumu rura . pa ni Laki nije te srece It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 A poznato je da ona voli zvezdu :> Zbog povetjanih zahteva, evo jos jedne Nenadove slike ;) » Click to show Spoiler - click again to hide... « @ topic - Treba da idem da platim telefon, nadam se da su guzve u postama "splasnule", imali su penzioneri dovoljno vremena da sve uplate sta je trebalo, pa cu okushati sretju. Imam i jos neku uplatnicu da nabacim, i tako. Juche sam po nekom zahtevu skidao 101 razlicitu verziju "Jingle Bells" pesme, bogami cega tu sve nema. Ako vam treba koja javite, nabacicu :) Imam verziju sa Mikijem mausom chak :> pa ni Laki nije te srece So true ... Inache, kad se pricha o dorucku, pao je danas "jogood" od jabuke. I dosta mi je za sada, i bas mi je prijao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 (edited) Иги... није лако водити рачуна о безбедности финансијског система кад радим онда пишем записнике и белешке, консултујем се са колегама, разматрамо нова решења и примењујемо донете одлуке. Боле, ајме мени синак, имаш ли ти родитеље? Edited December 27, 2005 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Zavrshila se shkolaaaaaaaaaaaaa... A sada, komp i ne ustajem do nove godine... A da, icu u halu da gledam fudbal... jbga :D Zajebavam se, ali sada cu da poklonim vremena wowu :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 cek kad se vama zavrsila skola? nama je do kraja nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 кад радим онда пишем записнике и белешке, консултујем се са колегама, разматрамо нова решења и примењујемо донете одлуке. ← I 'el nes kafu bolje praviti sa toplim ili sa hladnim mlekom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 sa hladnim, topli nes nije dobar ... barem meni :> Sad sam nesto bio po gradu, zavrsavao poslitje, raskusuravao neki hardver pre nove godine i tome slicno. I na povratku me put nanese u Goricu, jeste mi relativno blizu ali uvek idem u C market, navika, i kao kupim prasku sunku, 200 grama. I gledam sad nesto ovoj dugo vremena treba, a ona znaci stavila na vagu papir otvoren, pa redja parcice sunke jedan pored drugog, pa onda preko njih stavlja neku foliju, pa onda presavije jednom samo, pa ubaci u papirnu kesu i to zalepi! Nisam video takvo pakovanje nigde kod nas u kraju. Inache je to gorica koju je kupio ovaj iz lillyja, i trebalo je da bude lilly, al' se ispostavilo da u tom delu nema neke prodavnice slicnog tipa, pa je ostavio da bude gorica. I sad uzivam u toj "lepo slozhenoj" praskoj. Nije losha fora, najvise me smori kada mi isece ili suvise tanko pa se rascepaju parcici, ili suvise debelo, pa sve onako smuljaju, ostave onu foliju unutra, uzas. Naleteh na super fotku na WoW forumu iz one edicije "ROLF, LOL, OMG" i slicno :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 кад радим онда пишем записнике и белешке, консултујем се са колегама, разматрамо нова решења и примењујемо донете одлуке. ← "Sta su nam Rimljani doneli dobro do sad?" "uhmm....skole?" "Dobro, pored skola da li su nam Rimljani ista dobro doneli?" "uhmm...puteve?" "Dobro pored skola i puteva, da li su nam Rimljani ISTA dobro doneli?" "uhmmm...vodovod?" "Dobro, pored skola, puteva i vodovoda...... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts