Jump to content

KOJA JE OVO PESMA?

byp_

Recommended Posts

zrachite

izvini gospodaru univerzuma bezgresni, ja sam retardirani crv i debil zato sto mi je neobicno da neko ne zna pesmu koja je jedno vreme bila otprilike najpoznatija na svetu i to ne preterano davno. i ajde sto mi je neobicno nego sam se usudio da uznemirim bozanstvo time sto sam rekao da mi je neobicno pritom ne prozivajuci nikog vec samo cudeci se.

e pa jebiga.

mistiks:

ni to ne moze biti u rangu dr albana iz vise razloga...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

mistiks:

ni to ne moze biti u rangu dr albana iz vise razloga...

naravno,naveo sam nju zato sto ne znam ni jednu osobu koja nije cula za nju,slicno ko i za Albana

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

e sad stvarno da ga jebem u picku, kapiram da je sad moderno to neko izrazavanje tipa 'zracis', 'dbl', 'ne' i tome slicno, ali brate, ne vidim poentu, tebi je sad bitno sta tacno? mislim, evo opet sam procitao svoj post posle kog sam okarakterisan kako 'zracim', brate, koji je tebi kurac? u tom postu sam iskljucivo se nacudio iskreno i bez zajebancije jer ne bi napisao onoliko teksta da nije tako. ili mislis da imam pik na tebe? brate, ne poznajem te, ne mogu da imam pik na tebe, niti si mi ikad ista uradio. ili mislis da to sto ne znas doticnu pesmu nije cudno? ili sta? mislis da si ispao glup, sta? da si ispao glup, reko bi ti 'ispao si glup'. ispao si neobavesten povodom te pesme i to jeste cudno i smesno zato sto je pesma stvarno previse poznata. sigurno ima stvari u tom rangu za koje ja ne znam, ali ja necu pricati ljudima da 'zrace' ako mi budu rekli 'ne seri da nisi cuo za to i to'.

a ovaj moj post posle kog si mi napisao da 'zracim i dalje' je potpuno adekvatan odgovor tvom nadobudno-spustackom-prozivajucem postu od jedne reci...

i sta ja ovde jedem govna u stvari koju picku materinu...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

izgleda da je gotovo, sad svi moji napori da dokazem da nisam nadrkan nece postici nista bar godinu dana:)

i ne, nisam nadrkan kao da mi je to osobina, nego sam se nadrkao privremeno:)

a da, nisu svi studenti, samo neki:)

dule, meni je jasno kako neko ko je devedesetih bio previše mali da bi pamtio muziku, a danas sluša neke druge pravce može da ne zna za dr alban - no limit. al kontam da ovde nije taj slučaj, tako da delim tvoju zbunjenost.

nikola i nepismeni:

omg :*

ivan:

pa ne, mozda sam se 'previse zbunio' u tom postu pa sam ga 'ozracio':) ima neke logike u tome sto ti kazes, ali ja sam bio mali osamdesetih i slusam drugaciju muziku, pa znam napamet pola crvene jabuke:)

cemu taj smajli, pa to je deo tvojih nostalgicnih uspomena, ja sve to volim na taj nacin, cak i cecu matoru:) bre, pa prvu ribu sam poljubio kad je picio knez na rekreativnoj ahahha:)

[:D]

eto vidis kako potiskujes, 'neki turbo dens', ja znam da je bio knez - dal si ikada:)

svejedno, pa i ta korpa je nostalgicna, mislim, ipak je prva:)

@Doolio

Ko neka zhena si, ja napishem jednu rech ti memoare... pa ti na mermoare odgovorim sa jednom rechju ti opet memoare.. and so on :-))

Ma to sam ja namerno napisao za albana bash zbog toga da bi se vi chudili :P

Koliko ste me izhejtovali sad ne smem vishe da postavljam pitanja o muzici :\

:D

btw imate warn jer offtopicujete .i.

Craziness is directly related to having a vagina.

hous pesma musko peva suzana mislim da je neka prerada :D tj verovatno :D ima li neko ?:D

Mark Knight - Susan

kačio sam instrumental mix kada je izašla tako su linkovi sigurno mrtvi, overi pm.

Edited by Corey

Mark Knight - Susan

kačio sam instrumental mix kada je izašla tako su linkovi sigurno mrtvi, overi pm.

koliko ja znam refren peva zensko,a ne musko,ja sam isto mislio da je to ta pesma.

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ovo sto mi je cory dao nije to :D a jebem li ga mene ta pesma podseca na neku nasu :D kao da ide suzana jos te volim ja :D tako nesto LOL :D

ako ti zvuci kao neka nasa pitaj onda Gogu ili KarAleusu,one mora da znaju