overkind Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Male, slatke, sarme od kiselog kupusa, mada mo Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Auuu niggeruuuu al sam gladan dete ti jebem(ako imash neko sry ) inache volim male sarmice , sa brdo mesa i malo kupusa , i obavezno istresem celu pavlaku na 2-3 sarme i onda sve to izmesham i brrrrrrr aaaaaa gladannnn sammm Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 uuu evo upravo dok kucam jedem sarma feat. kilo bibera... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 kako bre mozete da jedete sarmu sa kiselim mlekom.to mu dojde kao neko bogohuljenje;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Sarma - 9. Onih debelih socnih sa sve slaninicom vrucim lebom i preliveno pavlakom. Mmmmm sarma. Kad zaladni obaramo rekord. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Sve jedno.... kiselaja...jogurt....extra kiselaja...mada naravno, da bi se zaista ugojio i postao vredan templarskog reda vitezova od sarme moras da je tuches sa najmasnijom pavlakom, onom na cijoj casi pise "heart attack 100% guaranteed !!!" ...tada ce te velikodostojnici od zavijutka, vitezovi od kupusovog lista, baroni od slaninice, lordovi kupusovog isparenja, pa cak i njegova Sarmashka eminencija Drale na celu sa njegovom svetoscu - velikim sarmitom Kjotom himself primetiti i blagosiljati te corbom skuhane sarme u kojoj su oni licno potapali svoje umorne svete tabane !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Eh sad se setih onog vica ... Prichaju shnicla i sarma, i kazhe sarma: "Jebote, blago se tebi .. Tebe tucaju svaki dan" A shnicla kazhe: "Ko te jebe kad si tako smotana .." Inache ispalila me keva za sarmu, pa moram da chekam josh neki dan .. Nema mlevenog mesa, mora da kupi .. grrrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ja tolko volim sarmu da to nema nigde jeboooooooooote! I to samo praznu bez ista, bez pavlake i ostalih drangulija. Eventualno moze jogurta i leba bela friska. Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 sada se setim jedne odvale moga dede,koji , inace kao i vecina matoraca njegovih godina ima problema sa srcem i mora da pazi kada i sta jede zbog pritiska..znaci leti nema teskih jela itd.. "Daj ti meni sarmu leti,necu zimi" znaci covek ceo zivot jede sarme i pasulja (tavche na gravche[:d]) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 има једна причица о јешном ћалцу и два синца, који су имали око 500кг заједно. ти су јели шта су хтели после једне вечере, током које су утаманили цело јагње и безброј ћевапа, виче ћалац, онако задовољно жени: "Споменка, донеси сад оно кисело млеко које нам је доктор препоручио за вечеру" Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ali "Spomenka" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Sarme ne skrnavim nikakvim prilozima, znaci samo beli lebac i njeno umotano gospodstvo. I naravno sto vise slan'nice ili bilo kog drugog suvog mesa. A ako nesto vise volim od sarme, onda je to sarma od slatkog kupusa, znaci to bi mogao da jedem dan i noc, gladan il sit, sve je jedno. Uf, sad ima da zalim celo vece sto nisam vise u domovini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Sarma objashnjava... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ne jede se sa hlebom nego kukuruuuzom (ne kukuruzom biljkom nego hlebom od kukuruzovog brasna) mmm Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 sarma FTW !! ja isto nemogu zamisliti sarmu bez joguta/k. mleka/pavlake... ja volim sa puno kupusa otmem od sestre kupus (ona nevoli kupus :D) Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Ma ja gotivim da natrpam 3-5 sarmi u tanjir (nebitno koje su velichiine samo da nema previshe kupusa) i onda seckam, seckam, seckam, seckaaaaam.....i onda trpam u usta... Nikad nisam imao zelju da probam sarmu sa jogurtom / pavlakom / kiselim mlekom , verovatno je bila toliko dobra da nisam imao potrebe jer baba kad opravi sarmu.....ZLO !!| Obichno je jedem bez leba, mozda malo chisto na nokat . . . ← tek sam sad video ovaj post. po meni, ovo je, od reci do reci, najbolji nacin shvatanja sarme. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Mala,velika,sa pavlakom,hlebom,bez hleba,jogurt,kiselo mleko nema veze sta samo davaj sarme:D E da,ne znam da li je neko od vas imao priliku da proba sarmu sa pirinchem i bundevinim semenjem (da da,bez mesa,posna sarma ! :)).Ja samo znam da sam se najeo za 3 dana kad sam jeo to chudo:).Btw sarma sa dobrom kobasicom...e to je prava stvar. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 sarma FTW !! ja isto nemogu zamisliti sarmu bez joguta/k. mleka/pavlake... ja volim sa puno kupusa otmem od sestre kupus (ona nevoli kupus :D) ← Jel shvatas da si upotrebio rec kupus tri puta u istoj recenici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 (edited) Stvarno mi nije jasna ta kombinacija sarme (kad kažem sarma, mislim na sarmu od kiselog kupusa, koji naravno treba razlikovati od sarmica pod kojima se uglavnom podrazumeva od zelja ili lista vinove loze ) sa bilo čime mlečnim. Ja sam to prvi put čuo ovde na forumu (a obiđoh dosta slava, svadbi, i ost. dešavanja gde se služi sarma) i nikada niko nije ponudio ni jogurt ni kiselo kao prilog. Možda se nisu svi razumeli o kojoj sarmi se radi, pošto uz sarmu od zelja, tj. vinove loze (ili čak lipe) ide kiselo mleko. Po meni uz sarmu od kupusa nikako ne ide ništa mlečno jer je kupus kiseo, kao i mleko/jogurt, a isti ukusi se ne kombinuju. To je kao kad bi uz čorbu od paradajza pili vino. Kod sarmica sa zeljem se obavezno služi kiselo mleko, jer tu ima funkciju da "dokiseli" tj. da ublaži ponekad blago gorak ukus pečenog zelja. Edited December 1, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Sarma od kupusa uvek ide sama (eventualno sa 'lebom). Uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Sarma od kupusa uvek ide sama (eventualno sa 'lebom). Uvek. ← Јашта море! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 O ukusima ne vredi raspravljati ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Slažem se da ne vredi raspravljati o ukusima, kad neko tako voli - voli, ali meni je malo, ne znam, prosto mi se ne slaže! Jedan moj ortak je jeo sledeći sendvič: prženica premazana eurokremom, pa ljuta kobasica (koja mu je prethodno pala na pod), pa zdenka sir! Izgubio sam apetit sledećih nedelju dana... @Guslar Daj napravi nešto o sarmi! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 pr Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ti otporash, tebi je zabranjeno postovanje na ovom topicu. :)))))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts