Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

al je dojajjan topic klinke se satiru... :)

kakav sam samo salac, bas sam najjaci :)

sta bi 4um bez mene... niste ni znali sta je zabava dok ja nisam dosao... sad sam vam pomerio granice shvatanja beeee...

eheheheheh

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

- I da konacno mi je proradio zvuk na kompu! Weeeeeeeeee... Dakle ono napisali su nepotpun manual i da mi ortak nije reko da moram da skinem unicode flag pre kompaliranja kitu bi radilo.

- Sada "lecim" komp drugarici preko MSN-a (majkemi gora je od virusa nista joj ne radi u roku od mesec dana ne znam kako joj uspeva)

- A posle svega toga idem kod ortaka da mu instaliram Linux.. Tezak je zivot na geek-ova definitivno :)

Da vidimo ... juche raduckao stogod, sredjivao neke reklame, jurio neke dobre, svasta nesto sam tu radio, posle kutji na sjajnu salatu od tunjevine uz salatu od maslina, pasulja, kukuruza i majoneza ;) Onda uveche bio na nudlovom koncertu, fino bilo skroz, dosta grupa zanimljvih, neki su malo smorili, neki nisu, sta da se radi, hit veceri sa svojim izjavama je kao i uvek bila Biljana (City), naravno puno mladih, odnosno sve su bili mladi, sem par nekih verovatno profesora ili roditelja.

Juche sam isto zavrsio neku akciju za novi monitor, javicu kada stigne na moj sto pa da se zajedno radujemo :> a sve kao deo akcije pripreme za maraton filmova negde od 25. Decembra do 10. Januara ;)

Sad neki tekst da odradim, pa polako moram da krenem do grada, vraticu se tek nesto uveche kapiram. Josh jedan popunjen dan.

Uf ludila po ceo dan u poslednja dva dana. U nedelju bio u Palanci, nisam mogao da izbegnem jagnjece brigade :) Ono sto mi je fenomenalno jeste kad se narucuje aperitiv u tako nekoj kafani onda ne idu one fore skivi, pelinkovac i te fensi varijante, otprilike je iskljucivo u fazonu kajsija, eventualno viljamovka, a sljiva i loza kao bas izraziti mainstream :)))

Juce sam prakticno ceo dan proveu u redu da bih dobio tranzitnu vizu kroz Madjarsku. Prosto se osetite tako uzviseno da je to neverovatno posle dva sata cekanja da mozete da prodjete kroz tu fensi zemlju...

Danas ostalo da pozavrsavam jos neke stvari pa se spremam da sutra otpalim za Slovacku.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Uf... Smor na poslu, pa celo jutro chitam postowe po forumu... Polako ali sigurno owo mi postaje omiljeni forum... :)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

biziman...

propustio si juche fino zezanje icon_smile.gif

cuti, kad mi je keva rekla da je pocheo da nosi odelo zbog partijskih sastanaka samo shto nisam pao sa stolice od smeha [:D]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

juche mi je bio totalno smoreni dan, svadjao se sa babom jer me je opet smarala neshto u vezi sa caletom, na faxu bio raspad, i plus uveche mi je sjebano radio sbb, a niko od ortaka nije hteo napolje, kao gistro uche za kolokvijume.

Onda sam pocheo da gledam 3 filma, i to gde ih nadjoh, svaki gluplji od prethodnog pa nisam nijedan od ta 3 zavrshio. Bili su Brothers Grimm, Bewitched i Miss Congeniality, sva 3 batalio na nekih 30 min, i otishao da spavam u 1h.

Danas je dan lepo pocheo, videh da sam dobio 10 iz asemblera, i da mi je uleteo neki poslic, sad odo na fax da igram dotu sa ortacima :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

sad sam ustao ,sam komiran , toliko mi se spava da ne znam ni kako pogadjam ova slovta...

evo trebao bih da sad idem napolje ali ne bih rekao da cu biti u stanju da tako nesto uradim,eno krevet me opet zove u svoj zagrljaj

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Stigoh kutji, ceo dan sam se nesto muv'o po gradu ... Bio na finim profiterolama, pa onda pokupio Path of Neo da vidim kakva je igra (kazhu da ne valja) pa onda posle na jos jednom sastanku, pa kod babe na vecheri, i sad stigoh kutji, malo da bacim pogled na ligu sampiona, napravim neki spisak i tako. Sa'cu da spravim Green tip Mao Feng, malo da se opustim :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...