Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Prodaj jos neki hardver u malim oglasima i eto ga :) A i ti, to sto su omogucili da i sa mobilnog zoves 041 hotline ne znaci da ce biti imalo jeftiniji. Inache cekam ruchak, i dosli neki gosti iznenada pa su malo poremetili koncepciju, ali ne smeta, nisam ih davno video :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ma roming mi 'pojeo' sve,mamu im,nisam znao da je TOLIKO skupo : )))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Spajam 1 + 2 + 3 smenu ... ako veceras izdrzim da ne zaspim (a moram) napravicu licni rekord od 4 dana i 5 noci i stvoriti sebi ozbiljne zdravstvene probleme .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ustao.. dosla mi seka... donela digi.. sad se izivljavam :D Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Spajam 1 + 2 + 3 smenu ... ako veceras izdrzim da ne zaspim (a moram) napravicu licni rekord od 4 dana i 5 noci i stvoriti sebi ozbiljne zdravstvene probleme .... ← n00b;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ovako se osetjam » Click to show Spoiler - click again to hide... « brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 tibore,ne znam zasto,ali ta slika me podsetila na hl2 ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ovako se osetjam » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← au jbt pa ti mora da se nisi kupao bar 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 slusam novi album velikog prezira. dobar je. super je. cekam devojku da se javi. da odemo negde na kafu. lepo vece. kasnie sa ortacima. bleja i tako to. zivot. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ovako se osetjam Ne mogu da verujem da je neko bacio potpuno ispravan lavor u reku ... Inache je uzasna slika, stalno kad se vozim busem preko most(ov)a i vidim one obale muka me u'vati. I nikako mi nije jasno koga je ubio onaj jedan ciganin koji medju tonom kartonskih kutja ima svoju na dva sprata, pa jos i ofarbanu u crveno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 eh tibore, što ulećeš u frku kad si slabiji ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Lol za HL2,isto me je podsetilo :)) btw skidam neka sranja sa neta pa posle neke slike da sređujem ćaletu za posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 @chizra keke, ista stvar sa digitalnim i isto od sestre :) inache, otvorile mi se okice pre chuku vremena... sad chekam da odem pod tush :P odo neshto da pojedem. prokleti kaljari me unishtio na tiketu u 87. minutu :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 ← Jel to Kartuzijanski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 @chizra keke, ista stvar sa digitalnim i isto od sestre :) inache, otvorile mi se okice pre chuku vremena... sad chekam da odem pod tush :P odo neshto da pojedem. prokleti kaljari me unishtio na tiketu u 87. minutu :/ ← cekaj ti si riba i igras kladzu...tj pratis calcio..ako navijas za juve zhenim te..^___^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 cekaj ti si riba i igras kladzu...tj pratis calcio..ako navijas za juve zhenim te..^___^ laka si ti pica, tibore. pf. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 To je onaj cuveni film u kojem je isla spika da su se De Niro i Pacino nesto pokachili pa nisu hteli da glume u istim kadrovima, neki tako smeh je bio, i onda stvarno kad gledas film oni nisu u zajednickom kadru sem (mozda) u jednoj sceni na kraju, ne secam se bas najbolje filma. Nikad nisam do kraja dokucio dal' je to bila samo patka jer se eto tako podesilo da u filmu stvarno nisu u istoj sceni nijednom, ili je tu bilo necega. ← zapravo, oni se mrze (dont ask why, i sure dont know:) jedno duzhe vreme... i jedan drugar koji prati sva ta sranja mi se kune da su stvarno snimali film tako :) ← Bah, glumci. Stvarno je sme Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ne mogu da verujem da je neko bacio potpuno ispravan lavor u reku ... Nevezano za ostatak priče, ovo je naprosto sjajno :)) Inače, slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Evo me kod nudle blejimo, tu je i njegova ribica i tako... Sutra koncert, puno posla mora ranije se leze... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Gledah sad malopre dok sam kuckao neki tekst partizan u basketu, juju sta napravise na terenu ni pet ni shes' ... Onda slagalica, pa nastavak pisanja teksta, i tako to ide. Posle cu kuci, da se malo zasladim nekom salatom od tunjevine, skroz sam odusevljen kako je ispala. Sutra furam do grada da bacim pogled na neke monitore, razmisljam da to kupim za novaka, al' jos nisam siguran. Sad cu da pogledam u vestima kako se u Cortanovcima pojavio NLO :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Kartuzijanski ? jok bre, zrenjaninski bio mi pred vratima, mjaukao, pa se keva sazalila.. a luda je mala macka... ko meche je smeshna.. tako i hoda Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 upravo h8ujem po forumu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 sinoc je provod bio mrsav... izgleda da je kisa upropastila sve. dragoceno vreme smo izgubili raspravljajuci uz mnogo piva da li da odemo nekim ribama koje smo startovali i koje su nam obecale pice, na noge u Stupicu, ili da ih sacekamo da dodju kod nas, kao sto su obecale... blah, to je retoricka prica bez pravog odgovora, kao i smrtna kazna. u svakom slucaju nismo ih vise videli, a smorile su me neke rave sto su djuskale po sanku, jer sam video da su suvise profi za ono sto se izdaju (a izdaju se za opustene devojke koje vole lud provod), i tako... danas sam u off-u ceo dan. sutra na put. mrzi me da se pakujem, sve odlazem, tako da cu se pakovati u ponoc izgleda. zev... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Rambo Amadeus mi ushao u kafe.Doveo klinca, peglaju Call Of duty 2 ... Sad mi krivo shto ga nisam prepoznao od pocetka - rekla mi neka riba (OMG OMG it is HIM ... !!! ) Ja kao "Shta , ko" ... "aaaaaaaa ..." Josh sam, nadrkan zbog odvratne pice, se napravio lud i "ne znam, ne igram tu igricu ...." ma koga boli q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts