~Z!~ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 evo izvadio glavu iz wow-a,pa da vidim sa ovde desava...sad cu u skolu i tako. danas sam bio kod zubara jbt al boli......aj sto boli to jos i mogu da trpim ali onaj zvuk struganja zzzzzzz.....AAA UBIJA Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 /me kurchs moj katalooooogggg ← Slab si ch1zro, gle'aj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 uuu.. zmajuuuu :))))) kad pregledam, ce te kontaktiram inace sad ustao, kafa, pa palim kod bake.... bila penzija Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 moram da prestanem da kasnim,sve krecem u 5minuta do X i uvek jebeno zakasnim,min pola chuke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 uuu.. zmajuuuu :))))) kad pregledam, ce te kontaktiram Ae, pa da padne razmena dobara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Prodao zexu 512 rama ← IDIJOTE ! sta sam te pitao pre neko vece ;))))))))))))))???????????????????? btw. zurio,zakacim pandura,ispadne mi mob,razbije mi se ekran,pandur rece "zurim",otiso ja,otiso pandur,ko jebe ekran... Edited November 29, 2005 by AyS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) drr400 ram some :D Spremam sobu i treba da podignem tortu iz poslasticharncie kroz nekoliko sati za tjaletov rodj. Sretjom kola su tu :P Edited November 29, 2005 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 jebo te, koje kazne.. treba se opasno paziti narednih nedelja, jer će panduri krenuti u vrlo agresivnu otimačinu.. ← Mene ta vest nije preterano potresla, naime dovoljno se iznerviram kad god mi naplate bilo koju kaznu da mi je svejedno koliko je para, nisu u pitanju pare vec princip! :) Znaci pre neku nedelju su mi naplatili kaznu za nepropisno parkiranje u 61. bloku!!! Jos su hteli da me nose nego sam dosao na vreme. A ovamo u gradu nemas kuda da prodjes i parkira kako ko stigne, a garaza prazna, pa mislim da im sve po spisku. A jos sam ja uvek u fazonu da, kad god je tehnicki moguce, parkiram ili u grazama ili da normalno placam zone. Nego jutros bio do Slovacke ambasade, iznenadjujuce brzo sve zavrsio, postali su poprilicno ekspeditivni od kad sam poslednji put bio pre par godina. Sa druge strane tek kad sam otisao sam skapirao da mi od onih silnih dokumenata riba nije trazila pare, a cini mi se da sam na onom info pultu skapirao da ta viza koja meni treba kosta 30ak evra. No nista, videcu sta je sa tim kad odem preksutra po vizu, ako je za dzabe eto veselja :) Posle bio kod jednog coveka da se dogovorimo za neki posao, znaci kako mi se svideo pogled iz njegove kancelarije ono nije normalno. To je neka firma za prodaju reklamnog prostora i sl, i prostorije su im tamo ako se neko seca gde je kafana Crveni Petao (pored Sove, Oh Cinema i sl), bas u toj zgradi, a oni na 5. spratu i ima neke fensi male terasice sa kojih vidis pola grada, tamo niz Carice Milice ulicu, znaci kao kada u Holivudskim filmovima pikazuju pogled sa prozora u Parizu. Jos danas bilo fenomenalno suncano vreme, mogao sam na onoj terasi da ostanem i da mi nista vise u zivotu ne treba... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 /me kurchs moj katalooooogggg ← brate virgin steele samo 4 pesme i to neke trulex... bahhhh invictus i house of attreus su do jaja albumi... mmm ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Dakle ovde porlazi polako 15 sat (efektivnog rada, i jos ko zna koliko sati spavanja) od kako sam poceo da instaliram gentoo. Polako se blizim kraju... trenutno sam se skucao jer glupi mis me zajebava cenim da sam zaboravio da ukljucim UBS podrsku u kernelu ali nisam 100% siguran u svakom slucaju ujedam od nervoze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Mnogo novosti... Skinuo bruku stvari oko Linuksa, hoću da probam i počinjem da učim da ga koristim. Napokon. Krenuo da magistarske i doktroske studije. Ujeo psa koji mi je sjebao pola sobe :) Šalim se za prvi deo rečenice... Držite mi fige za Linuks. Debian 1.31 Sarge je u pitanju. ... ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Zauzmi mi red ;) Pa kada dodjem donosim one stolicice na rasklapanje, pa da se ispricamo!ja zavrshio, nadam se samo da nisi sad otishao ili pre 1h,poshto se red iz sata u sat udvostruchuje;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 ja zavrshio, nadam se samo da nisi sad otishao ili pre 1h,poshto se red iz sata u sat udvostruchuje;) Nisam, izmenio sam zapravo plan ... Kasno je bilo da idem tamo, nego sam odradio neke druge stvari, kupio sijalicu za lava lampu ;) poslao neke papire i tako svasta nesto, a ovaj deo posla cu ostaviti za sutra, jer planiram da krenem bas nesto rano ujutru, racunam da je tada nesto manji red. I onda hocu da najkasnije oko 10 budem tamo (nije rano ujutru al' jos imam posla pre toga) pa taman da zavrsim do podneva to sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Došao iz škole i svaki dan sve gore i gore,nadam se da ću imati barem jedan normalan vikend do kraja polugodišta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Nisam, izmenio sam zapravo plan ... Kasno je bilo da idem tamo, nego sam odradio neke druge stvari, kupio sijalicu za lava lampu ;) poslao neke papire i tako svasta nesto, a ovaj deo posla cu ostaviti za sutra, jer planiram da krenem bas nesto rano ujutru, racunam da je tada nesto manji red. I onda hocu da najkasnije oko 10 budem tamo (nije rano ujutru al' jos imam posla pre toga) pa taman da zavrsim do podneva to sve.ja sam stigao oko 12 i uspeo da zavrshim sve za nekih 1h.kada sam izashao bilo je 2 puta vishe ljudi nego isprva.popuni samo sve chitko, obrati paznju na datume i sve ce biti ok:) shto ti ej student voli sve u poslednjem trenutku,pa chudo jedno...:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 shto ti ej student voli sve u poslednjem trenutku,pa chudo jedno...:) Najcrnje od svega je sto sam ja mislio da je to isteklo zaista 31.10. i racunam, ok, mesec dana je proslo, valjda su povadili svi koji su hteli, sad nece biti guzve. Kad ono rece ivan da traje do 30.11. i tako napravih problem samom sebi :) Ajd', potrudicu se da odem ranije, sta da radim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Mene ta vest nije preterano potresla, naime dovoljno se iznerviram kad god mi naplate bilo koju kaznu da mi je svejedno koliko je para, nisu u pitanju pare vec princip! :) i mene više nervira princip (mada ni pare ne berem sa drveta).. odavno su prestali da pokušavaju da to izgleda kao da se oni brinu za bezbednost saobraćaja, za prohodnost ulica ili štaveć, tako da je sad i debilu jasno da je u pitanju legalizovana i organizovana otimačina, koja je naređena s vrha.. naravno, uvek imaš i varijantu da panduri hoće da užickaju za vinjak i prasetinu. Posle bio kod jednog coveka da se dogovorimo za neki posao, znaci kako mi se svideo pogled iz njegove kancelarije ono nije normalno. ← treba videti pogled s vrha onih solitera u 23. bloku, nisam bio ali kažu da je po vedrom danu fantastično.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Kako da se ubijem, a da ne boli bas nesto puno ? sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 napunish kadu mlakom vodom , legnesh u kadu i potopish ruke , zatim zelitom iseci vene na rukama i eto , osecaces se ko da si pijan i samo ces zaspati , ja sam probao i dobro je , nista ne boli , a i ovde u paklu nije loshe kao sto kazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 instaliro lineage 2 i kreno da ga pikam... kreno da se copavim od raznih likova i podelili mi brdo kesa i nekih stvari ... sada idem u teretanu pa kad dodjem ima ta kuntam jako sam umoran @longleyy pozdravi mi adolfa hitlera :)) ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 napunish kadu mlakom vodom , legnesh u kadu i potopish ruke , zatim zelitom iseci vene na rukama i eto , osecaces se ko da si pijan i samo ces zaspati , ja sam probao i dobro je , nista ne boli , a i ovde u paklu nije loshe kao sto kazu. ← e, ali vene seci uzduz ! ili seci arterije ko sto kaze dule_smor ! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Zivot je lep... Imam ADSL... AAAAAAAAA :) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Glava boli ceo dan neko zna neki dobar savet ? a da nije overdose lekovima... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Mnogo novosti... Skinuo bruku stvari oko Linuksa, hoću da probam i počinjem da učim da ga koristim. Napokon. Krenuo da magistarske i doktroske studije. Ujeo psa koji mi je sjebao pola sobe :) Edited November 29, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts