pilauda Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 jeste brate :) bio do ortaka...oprao auto komplet.....i pocela kisa...pffff smor....dosao gajbi....jeo ....i bleja na netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Idem da gledam kako je KGB pregazio dance pa na kunt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 corey gde si skino demo??? daj link brate ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 posle par sati afk sedam za komp.... i ne znam shta tju sa sobom :/ odo opet afk da jedem neki koh, chekiram tv... i spavanjac sa verom da tje sutra biti zanimljiv dan :) btw, real igrao neresheno danas... svi alavci iz kraja popucali :))) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Spremam tursku kafu i pribor za crtanje. Bitje ovo duuuga notj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Spremam tursku kafu i pribor za crtanje. Bitje ovo duuuga notj. ← zimi noci i jesu duge ;) ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 e da, tibore, nesto me zanima, da li su vama na prvoj godini rekli kada ste se upisivali letos, da cete imati josh jedan kvalifikacioni ispit posle trece godine i da vam se BA diploma nece vaziti u svetu, osim ako je ne steknete tek posle 2010. ? ← nista nam nisu pricali o bolonju pri upisivanju prve godine... elem frka je nastala kada smo upisivali drugu gde su nam rekli da ipak moramo da se prebacimo jer diploma fakulteta netje vazhiti osim ako se fak ne zavrsi do 200 (sto mi nismo u stanju). znam samo da moras da ochistis celu tretju godinu da bi mogao da upises master studije (4. i 5.) to je to sto ja znam....(sto su rekli_) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ne racume... objasni... ( )... ← finski najpoznatiji arhitekta = alvar alto = djubretar (ne nije djubretar_) = ironija ljubim te u chelo pametno brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 nista nam nisu pricali o bolonju pri upisivanju prve godine... elem frka je nastala kada smo upisivali drugu gde su nam rekli da ipak moramo da se prebacimo jer diploma fakulteta netje vazhiti osim ako se fak ne zavrsi do 200 (sto mi nismo u stanju). znam samo da moras da ochistis celu tretju godinu da bi mogao da upises master studije (4. i 5.) to je to sto ja znam....(sto su rekli_) ← nista, ja sam mislio da si ti ove godine upisao arhitekturu, ali ispada da si ti upisao kao i moj brat, pa vas ne hvata potpuno ovaj novi drakonski sistem sa 2 prijemna ispita It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 jeo sam njoke kvatro formađi (jebo spelovanje), posle malo pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Verovatno zbog geografskog polozhaja, al' sad se setih da sam bio u "vagonu" tj. kako se vec tacno zove to mesto sinotj, calabrcnuo neke spagete, dopale su mi se skroz moram priznati. jes vala, odlične su im i njoke i špagete i pice.. konobari ponekad imaju malo drčan stav, smaraju sa onim "daj pare, završavam smenu" i zimi smrdi plin iz grejalica, ali osim toga krajnje kul mesto, volim tamo da zablejim (a i daleko mi) A kada sam kod klope, da preporucim dorucak u Orlu. ← e oštrim se odavno da proban neki od tih doručak-specijala, al uglavnom nikad ne ustanem dovoljno rano da bih bio gladan na vreme za takvu akciju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 gde je taj vagon ako se moze znati? Ja sam uvek rad dobro jesti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 jes vala, odlične su im i njoke i Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 otvorio konkurs za logo kanala.. spremam se da skinem ortaku power dvd... crkavanje.. sutra palim kod bake.. bila penzija Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ehh....brate kako mi se ne uchi :| Fizika smaraaa...biologija tek :( morace da se gleda most malo (chtiaj-rnjava) o.O Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 morace da se gleda most malo (chtiaj-rnjava) o.O lazes?! i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 DOshao sa utakmice nikad srecniji , razbili smo cigane i u navijanju i u samoj igiri :))) Taman malo da skrenem misli sa problema :) ← hehe...jesi srecan??? Ehh....brate kako mi se ne uchi :| Fizika smaraaa...biologija tek :( morace da se gleda most malo (chtiaj-rnjava) o.O ← Sto lazes kad drkas na Elficu...freaku... @topic...probudio se sabajle...mora da se uchi...jbga zvao sam juce lika za karte...sredio sam kartu za sever cekam tekmu zbog koreo koji ce valjda biti na 4 strane...'bem li ga... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 @Igz Nesto mi je Lucky bio nedorecen. Krenes od SC-a kroz Milentija Popovica ka Dejtonu, prba ulica levo je ulica u kojoj se nalazi "Vagon", sa desne strane, nema sanse da promasis. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 evo me na poslu ponovo. ne pada mi toliko tesko koliko sam mislio. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Sad usled zastoja preko vikenda (spojler), imam gomilu posla. Vecina je vezana za komp i tako... Nadam se da cu sve uspeti da odradim na nogama. Svejedno mi ne gine krevet na svakih par sati. Cuku vremena sljake, pola cuke odmora. ;) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Od jutros sam bolje, s' obzirom da sam se veci deo vikenda raspadao od sto od bolova sto od pratecih efekata. Boleo me stomak, pa glava, pa pocelo da mi se muti pred ocima, itd. Imam ja svoj "medicinski" topic u stikiju pa cu tamo da kukam opsirnije. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Na poslu, pravim reklamu za Vichy nocnu kremu... Razmishljam o tome kako da se shto pre oslobodim i zapalim kuci da spavam. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 odo na fax... cvrsto odlucio da ne pijem narednih 2 nedelje ako uzmognem � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ustao oko 8 uchio do malo chas ,gledam da poshaljem nekoga po leba i budjavog sira:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Doso iz skole ranije.Sad idem da kupujem pice za 18ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts