Corey Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Keva me jutros cimala,tj. malopre da idem u crkvu ali ja moram na q4 tur :) lol pa sada blejim pa kasnije da krenem da se spremam jer planiram da skoknem do skc-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 sad sam ustao....moram palim za selo...teglim neki prozor...pffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) Nameracio sam se da se bacim u trosak. Snimio sam jedan USB flashdisk od 1.5 giga pa kapiram da bi mi bas lepo lego PS: Efikasnom akciom EPS-a rekord je stao na: 39 dana 11 sati 40 min i 7 sekundi Moze li ko duze Edited November 13, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ustao, gnjavaža, legla bi mi neka f1 trka danas.. odo da overim program diskaverija.. Psy zurka bila ← pi, laki, šta si propustio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Idem sada da gledam neki nameshtaj, posle cu da menjam vodu kornjachi, pa onda gledanje Desperate Housewives i CoD2. F.E.A.R. me je juche bash smorio, mada sam josh na pochetku... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) ustao sam i mislim da cu da povratim... , celo telo mi drhti i idem u wc svaka 2 minuta [klonjara] juce sam mesao pivo i neku gadnu rakiju i sada kada bi me panduri naterali da duvam , naduvao bi 2.00 opusteno , znaci pijaniji sam nego juce btw tek sada vidim kolko rur ima mocnih smajlija i da aj dajte mi neke savete i lekove protiv mamooorlooooka Edited November 13, 2005 by E jebes baku fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Nemoj da pijesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ustao sam i mislim da cu da povratim... , celo telo mi drhti i idem u wc svaka 2 minuta [klonjara] juce sam mesao pivo i neku gadnu rakiju i sada kada bi me panduri naterali da duvam , naduvao bi 2.00 opusteno , znaci pijaniji sam nego juce btw tek sada vidim kolko rur ima mocnih smajlija i da aj dajte mi neke savete i lekove protiv mamooorlooooka ← Rasol. Po receptu starih majstora. Posluzitje i flashirani paradajz. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ustao napokon Bio juche na nekom indijskom venchanju Prijatni ljudi, chudna klopa - prezachinjena nekim glupostima, ok ambijent Vino, shampanjac, viski .. Zaista sam se prijatno iznenadio .. I na kraju kao shlag na tortu, propustim voz u 8 (doshao sam u 7:58 :)), pa sam morao da chekam do 22:30 :) Smorio sam se .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ustao malopre, hasao i sad se majem po netu i gledam Rockya na BK. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 EJB, 1. dobar ti potpis 2. zajebi sve te recepte, mogu i ne moraju da ti pomognu.. ono što je sigurno je da si dehidriran, i da ti fali tečnosti.. popij jedno tri čaše vode na sobnoj temperaturi (tj kupi šufla vode u prodavnici al uzmi sa police, ne iz frižidera), sačekaj da ispišaš pa nastavi da piješ po čašu-dve.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 dosao iz sela.....malo se preklao ali ql.....stampam ortakinji neki seminarski,....pa posle do nje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Jooooj, kako me mrzi da ucim...ali moram, ujebana sledeca nedelja. Odoh na ispiranje mozga istorijom koju su pisali pobednici... Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 umirem.... dobio sam pismo da idem u texas ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 uginuo mi jedan pixel na motiru, pa je sada zhiv... WTF?? Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 legao u pola 7 (igrao Timeshock fliper).. ustao u 16:05. postajem sve bolji i bolji Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ceo dan sam bez struje...rade neshto u kraju :/ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 legao oko 8, ustao u pola pet popodne, sad cu da uchim, pa da odgledam sa shvecom poslednje 2 epizode dhw 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 final calling for underground flight, number 13110523. ladies and gentlemen, please, fasten your seatbelts. valjda ce sve bude kako treba. pf. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 pi, laki, Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) EJB, 1. dobar ti potpis 2. zajebi sve te recepte, mogu i ne moraju da ti pomognu.. ono što je sigurno je da si dehidriran, i da ti fali tečnosti.. popij jedno tri čaše vode na sobnoj temperaturi (tj kupi šufla vode u prodavnici al uzmi sa police, ne iz frižidera), sačekaj da ispišaš pa nastavi da piješ po čašu-dve.. poslusao sam tvoj i Dreadnought savet i oderao sam par casa soka od paradajza + 4case vodee na ex... i sada je dobro , samo sto me kiselina ubi... a sto se tice potpisa .. trudim se da topic bude uocljiv svima , jer ima ljudi koji su zabodeni samo za jedne podforuume,a ja surfujem po svim Edited November 13, 2005 by E jebes baku fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 i da aj dajte mi neke savete i lekove protiv mamooorlooooka ← Baš je to bilo danas u Brainiacu :P dobar doručak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 bio do grada...odvezao svecu....morao sam da odvrnem plin nije hteo da ide uopste.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ucio smorio se sad da gledam ljubav navika panika dok mi se nezavrse download mucki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Danas sam Smora Smoritj iz Smorgrada... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts