Jump to content

pričajte.


Guest

Recommended Posts

Tjale me digo u 9 da mu namestam fiskalnu kasu AAAAaaaa , mada nije to toliki problem , nego sto meni ne radi CD-chitach i onda svaki put kad treba to da namestam moram da idem do nekog druga jer je program za namestanje na nekom CD-u :/.Onda sam trazio poklon kewi za rodjendan i sad sam doshao kutji...

Jedva cekam veceras da izadjem :))

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jaooo kako je cakano ono mahino kuchence :)) kad bi tako malo i slatko ostalo ... mmm ... ima moja komsinica velikog i bas je super dzukac :)

inace... kao spremam ispit ... a zakacila sam se na net :P pa idem po macku u dvoriste ...

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Link to comment
Share on other sites

Statore, pa jel to znaci da ce tvoj uptime project da potpuno propadne? Nemoj molim te, pa to je tako vazno za sve nas ovde na forumu, ti toga nisi ni svestan! :)

Oborio sam svoj licni rekord i postavio drugi [:)] Kada sve sredim onda cu da se obrusim i na njega (ako mi EPS dozvoli jer dolazi zima [:)])

Link to comment
Share on other sites

Oborio sam svoj licni rekord i postavio drugi  Kada sve sredim onda cu da se obrusim i na njega (ako mi EPS dozvoli jer dolazi zima )

Moraces da se otvoris za UPS :)

Inache, evo upravo stigoh od babe, sa kachamaka, skroz sam se najeo, sad moram malo da odmorim pre nego sto odlucim da radim bilo sta drugo, a nije da nema posla. Dobavio sam karte za onaj tenis sutra u pioniru, otishao bih na to, zivo me interesuje kako ce Ana vs Novak mech da izgleda. Jedino mi pripada muka posto su najavili da ce izvoditi onu stravicnu pesmu "Izgradimo toranj na avali", ali sta covek da radi.

Gledao sam i vremensku prognozu, kazhu da se lepo vreme nastavlja. Navodno sutra i eventualno u ponedeljak ce biti oko 10h, ali vec od utorka ponovo vedro i oko 15-16. Jeste zimskih a ne letnjih 16 stepeni, ali opet bolje nego minus toliko.

Link to comment
Share on other sites

Jedem burek sa mesom...slusham Primus...nemam shta da radim...

Do jaja je ovo centralno grejanje...

Statore koliki ti je rachun za struju? :D

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Link to comment
Share on other sites

Evo, temperatura me malo pustila i pricam normalnije. I dalje se fizicki osecam kao iscedjena krpa ali sam psihicki lepo raspolozen. Neki lik se setio da mi plati posle pola godine za neki rad, tako da sam sebi kupio patike za ovo jesenje vreme (dakle ne bele, jer imam obicaj da ne primetim bare i blato), sad cu da pojedem prebranac i neke kuvane kobasice - njama, njama, pa onda da uchim ili "uchim" - videcu, a veceras sa devojkom na neku rok svirku u Dusanovoj na dorcolu... ili u pticu na neki jazz jam. Mada bi generalno bilo najbolje da legnem i pijem neku limunadu i citam nesto ili gledam neki dobar film

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

vratio se iz grada, doživeo šok*, a prethodno pozavršavao sve što je trebalo, pokušao da kupim farmerke ali mi je presela gužva i šabanluk veću prvoj radnji u koju sam ušao.. i zatvorili mi british council taman kad sam krenuo da čitam top gear.. :)

* - završim sve, pojedem pohovani kačkavalj u meku, uzmem dvd za večeras i prilazim polako ulazu.. puf paf po džepovima, nema ključeva.. presečem se, jedini preostali set je kod keve a keva je na selu.. na sreću, ispostavilo se da je genije zaboravio da zaključa stan..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...