Jump to content

Warning System Chat

Guest

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e, ali niko nije rekao kako se zasluzuje smanjenje warna.

ja imam par skromnih predloga.[:p]

@Srba: lepo je receno da za Endzi nema warna. ima da bude 6. april. iznenada! rano ujutru!!! to sto si u Borderless Mother Russia ne znaci da te nece stici gnev zbog ataka na lik i delo Endzi. samo treba da kontaktiramo nasu moskovsku podruznicu, a onda ce promena cevi u zgradi da ti izgleda k'o odmor na Sejselima u odnosu na ono sto ce da te zadesi. [;)]

@Igor: you have choosen wisely, my friend. [:)] unlike this Srba dude... [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ma dajte. Srba je to napiso zato shto mu je zena stajala nad glavom s oklagijom u rukama.  [:D]

Al zato ovom Svecu treba da organizujemo neko muchenicho umiranje. :)))))))

u pravu si. Srba jos i ima opravdanje. kapiram da bi izmedju naseg i gneva svoje zene sigurno izabrao nas.

ali i Sejnt ima opravdanje. on je u fazonu da Srba ne strada sam (very noble, if you ask me). kako da onda strada samo on kad je Srba aboliran? nije red.

zato da sacekamo nekog neinformisanog i kurcevitog nooba pa da demonstriramo svu svoju silu. [b)]

Style over subsistence

HAHAHHAHA 10% Warna [:D] i dalje smatram da Andzi smara - pogotovo je bila losha u TR2 i u Mr. i Mrs. Smith! [;)]

@Ignis: zaista mi je zao, ali:

1. Nisam vishe u godinama kada sam fan(atik) neke medijske lichnosti, pogotovo te koju svi dizu u nebesa, a ja smatram da ona ima malo probleme sa psihikom [:D]

2. Chak i da je najribetina na svetu (shto nije), imam pravo da kazem da smara zar ne? [:D]

@Dred: brate, pa ne stoji mi zena sa oklagijom za ledjima na poslu (ili je to kod tebe normalno [:D])...

@topic: smatram da je protiv forumskih pravila da mi lupate Warn samo zato shto smatram da se previshe vremena i texta udeljuje jednoj ionako isfuranoj medijskoj lichnosti [:D][:D]

А в чем сила, брат?

^^ btw valjam se od smeha sto neki spustaju druge a imaju fazone k'o Korejsko ministarstvo prosvete

sto korejanci su uvek bili cool likovi !!111oenoene ...

mada, kada bi posetio ukrajnska manja mesta ko ja, i pogledao kakve plakate za filmove rucno crtaju, razumeo bi zasto sam to napsiao :)

sex, drugs and bio food!

HAHAHHAHA 10% Warna [:D] i dalje smatram da Andzi smara - pogotovo je bila losha u TR2 i u Mr. i Mrs. Smith! [;)]

@Ignis: zaista mi je zao, ali:

1. Nisam vishe u godinama kada sam fan(atik) neke medijske lichnosti, pogotovo te koju svi dizu u nebesa, a ja smatram da ona ima malo probleme sa psihikom [:D]

2. Chak i da je najribetina na svetu (shto nije), imam pravo da kazem da smara zar ne? [:D]

@Dred: brate, pa ne stoji mi zena sa oklagijom za ledjima na poslu (ili je to kod tebe normalno [:D])...

@topic: smatram da je protiv forumskih pravila da mi lupate Warn samo zato shto smatram da se previshe vremena i texta udeljuje jednoj ionako isfuranoj medijskoj lichnosti [:D][:D]

neustrasiv je ovaj Srba!!! [Radovan]divim mu se do imbeciiiilnosti[/Radovan] [:D]

sad ce da osnuje anti-Endzi alijansu, jer je ona simbol nepravednog i nedemokratskog stradanja zbog svojih slobodnih uverenja.

e pa Srbo tjeratjemo se josh!!! zakacio si se sa masinerijom. [:D]

a sad ozbiljno:

ja nisam Endzin fan, ne znam ni kad joj je rodjendan, niti pratim traceve vezane za nju, niti bih se gurao da dobijem njen autogram, ni sl.

takodje mi ne smeta kad neko kaze da mu se ne svidja, da su joj filmovi sranje itd.

ne smeta mi zapravo nista sto ljudi o njoj govore, inace ona ne bi predstavljala to sto predstavlja.

samo volim da se zabavljam neobavezno "preteci" ljudima koji imaju smisao za humor. a Endzi je dobar razlog kao i svaki drugi. [:)]

i dalje mi nije jasno kako mozes da je hejtujes?

Style over subsistence

Srbo ako si to piso s posla onda mora da imash takve treume od zenine oklagije da ti fizichko prisustvo iste apsolutno nije potrebno da bi se ponashao po standardima koje je zena odredila. [:D]

Btw josh nisam ozenjen. Jesam ja malo matoriji, ali nisam blesav. [;)]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Eh, pa sad.

Mene su ucili u skoli kako posoji teorija X i teorija Y.

Po ovoj prvoj, covek je lenj, glup i moras da ga teras da radis i jedino je motivisan kada ga kaznjavas.

Po teoriji Y, ljudi vole da rade, samokotrolisu se, kreativni su i pozitivno reaguju na nagradu (kada nesto dobro urade).

Ja sam pristalica teorije Y. Izgleda da cu morati da revidiram svoje stavove.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Eh, pa sad.

Mene su ucili u skoli kako posoji teorija X i teorija Y.

Po ovoj prvoj, covek je lenj, glup i moras da ga teras da radis i jedino je motivisan kada ga kaznjavas.

Po teoriji Y, ljudi vole da rade, samokotrolisu se, kreativni su i pozitivno reaguju na nagradu (kada nesto dobro urade).

Ja sam pristalica teorije Y. Izgleda da cu morati da revidiram svoje stavove.

Gde si izgubio teoriju Z?

'fala :) ulozeno je puno truda znoja i suza u tu signu :)

Ju ju ju...koliko ja vidim na tom uptime-projectu ima ludaka koji imaju uptime od po chetiri, pet godina...jesus christ...

Anywayz Statore osvetlaj nam obraz!

[:D]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

a wtf je uptime project?

Uptime Project je sajt / "projekAt":) na kom su se okupili comp freakovi sa idejom da se takmiche kome ce duzhe comp konstantno da bude ukljuchen i prikachen na net.

Uostalom, overi sajt za detaljnije informacije. [;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.