iguana Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 arhitektura i neki sf. mozda cak Dina iako sam je procitao jer nemam svoju kopiju a volim da imam kopije knjiga koje su mi se svidele iako sam ih procitao Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 e pazi dark tower nemoj uzimati samo prvi tom. nalozices se suvise :) znaci kupim jedan tom, pa ga procitam 20 puta pa se preznojavam dok ne izadje drugi tom inace mracna kula ima 7 tomova, the gunslinger - ok je uvod u pricicu, skroz zanimljivo the drawing of the three - mene je iskreno malo smorila, knjiga prica vise manje o stvaranju novog rolandovog ka-tet-a the waistlands - funfuckingtastic, genijalno, ja sam odusevljen bio :) necu nista da spojlujem ali desice se takve neocekivane stvari da ces pogledati knjigu i reci u je bo te :) ([hint]go, there are other worlds beyond this one[/hint] wizard and glass - ovi nasi papani su to razdelili u dva toma, procitao sam prvi na srpskom, drugi na engleskom, odlicno je, uglavnom prica o rolandovoj proslosti, cuthbert je car, alejn je smarach :) u svakom slucaju kingovo najvece i najkompleksnije delo, ne propustiti inace cuo sam da je kraj poslednjeg toma tako nepredvidiv i da cim pomislis da znas kako ce se zavrsiti da te osamari po faci da vidis sve zvezde(znam kako ce se zavrsiti ali necu da vam skenjam uzitak kao sto je moj pametni drug skenjao meni) hronike ambera sam procitao prvu knjigu(mislim onu debelu u kojoj se nalazi 3-4 knjizice) i odusevio sam se, mada cuo sam da je to najbolja, a i druge uopste ne pricaju o korvinu vec o njegovom sinu mearlinu i o njegovim lutanjima po realmovima, tako nesto barem, davno mi je ortak pricao o tome tako da sam zaboravio takodje cuo sam da je i knjiga stvorenja svetlosti i tame odlicna, nesto na fazon gospodara svetlosti(fantasticna knjiga toplo preporucujem) samo u egiptskoj mitologiji. kovenant je mamara, mada dobre su mu samo prve tri knjige, druge tri smaraju nevidjeno jedino je kraj seste knjige dojajan, inace ste culi da je donaldson poceo da pise "poslednje letopise tomasa kovenanta" gde je glavni akter njegov sin... jebeno djubre zeljno para treba ga spaliti, kako mogu biti poslednji letopisi tomasa kovenanta kad je on umro na kraju seste... imam bludnog sina, caletova knjiga koju je dobio kad sam se ja rodio od kuma tako da ima neku emotivnu vrednost, ako tome dodamo da je moj cale presovao wutru u toj knjizi to jos dodaje shmeku takve knjige :) ako su pesme toliko dobre uzecu ih, iance procitao sam i post office, i faktotum i poslednji dani carlsa bukovskog, pre manje od nedelju dana(prosle nedelje sam bio jako dokon, citao sam po knjigu dnevno) procitao sam americkog psiha(prosle nedelje jelten) i odusevio sam se, tako da rules of attraction moram uzeti inace pre koji dan sam uzeo dve knjige iz platioa, knjige nose imena Baldurs Gate, i Baldurs Gate : Shadows of Amn i sta da vam kazem, hack and slash, koji opisuje covek koga bi u pravo vreme spalili na lomachi zbog nepismenosti. inace jedini plus je sto su glavni junaci fazon jahera, khalid, minsc, yoshimo, imoen. sem toga knjiga je krajnje dosadna i smara, ali boze moj to se mora imati u kolekciji :) inace broj strana knjige me ne plasi, samo me nedostatak para plasi, garantujem da kad bi pukao 50 evra na knjige(ako sve bude bilo ok tolko cu i puci) da cu imati zanimaciju jedno maksimalno 10-15 dana, a onda cu ponovo morati da cimam ortake da mi daju neke knjige na citanje inace evo vam jos neke preporuke nekih odlicnih knjiga venis u podzemlju , ne znam ime pisca ali knjiga je stvarno fantasticna, jako teska za citanje ali izvanredna karmila, gotski horor, odlicna knjiga matori stil pisanje, stvarno fantasticno i naravno ako neko slucajno nadje i kupi od lovcrafta slucaj carlsa dekstera vorda, pre mene bice ubiven :) knjige koje nemojte uzimati pion prorocanstva, ako volite da citate knjige nemojte uzeti ovo, ako vam pak zafali toalet papira, pa papir iz ove knjige je mek i dobro upija... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ne idem, nemam kesha, a i osecam da bi mi trebalo min 100e:((( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Prosle godine sam kupio nekoliko stripova ono Flash,neke simpsonove... I ove godine,posto idem sa skolicom cu kupiti neke stripove i ako nadjem neku avanturu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Je l' zna neko da li se na sajam sutra mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 E, Lale, za ovaj info sam ti du Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Cedjeni od narandze will do ... jedino mozhda da proveris na josh nekom mestu, rekoh to je standardni nacin otvaranja, mozhda je sajam po nechemu poseban ;) Mada, budimo razumni, ko ce da otvori sajam u 18h i da ga zatvori vec u 20h? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Srbi? :) Proveriće mi sutra burazer dok sam na faksu, čisto da ne idem d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 verovatno tjesh motji da udjesh ranije ali sumljam da tje sve biti postavljeno do nekog popodneva (recimo 3 sata:) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) nego... jel cenite da je ovo namerno ovako: (jučera Edited October 25, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 :))))) Dobro, deshava se da tako ponesto katkad uleti, ali su obicno po dnevnim novinama nesto veci profesionalci pa lakshe pronalaze greske ... a cesto se desi da upadne i potpuno "sirov" teskt kojeg nije procitao nijedan lektor ili urednik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 i onda shvatiš koliko su nepismeni ljudi koji žive od pisanja.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 A to je tek posebna kategorija :) Ono, ljudi koji zive od pisanja mahom su (izuzev onih dnevnih novinara i slicno) neki strucniji ljudi koji takve stvari pisu zato sto se (manje ili vise) razumeju u materiju. Onda (srecom) to prolazi kroz jos 5 pari ruku i ociju dok ne ode u casopis (i jos jedna zagrada, cisto eto). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 e da vas pitam kakva je knjiga andjeli i demoni, uopste kakve su knjige od tog autora? koji zanr, cuo sam nekih interesantnih misljenja o tim knjigama pa da potvrdim ta misljenja, el treba to kupovati? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 da li je bio neko...? na otvaranju...? gledao sam na tv-u.. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 nhf uputjenima & obrazovanima, ali ja sam danas umoran oko 18 i neshto prebacio na prvi kanal i vidim chilagera kako drzhi taaaako lame-ass govor na otvaranju da je to bilo strashno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 neshto izdavachi ne platjaju autorima, ali ipak autori pishu knjige i prodaju ih izdavachima i mi iako nemamo kintu u dzhepu kupujemo knjige or samting.... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 e da vas pitam kakva je knjiga andjeli i demoni, uopste kakve su knjige od tog autora? koji zanr, cuo sam nekih interesantnih misljenja o tim knjigama pa da potvrdim ta misljenja, el treba to kupovati? ← znas kako ako ti citao davincije kod i ako ti se bas svideo onda uzmi i procitaj andjeli i demoni Knjiga nije losha ali moje misljenje je da je poprilicno loshija od Da vincija, klasika kao i sve njegove knjige kriminalisticki roman, samo sto su pisane na specifican nacin. Meni se napr. vise svidela knjiga pre nje a to je Digitalna tvrdjava, koja nema veze sa istorijom. Danas sam na sajmu kupio Tacka prevare pa cemo videti kakva je!? Inace smesno je jer su kod nas njegove knjige izlazile u nazad od najnovije i evo sad je izasla prava koju je napiso Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sad sam se vratio sa sajma i gledam .. qpih 3 knjige ... ... sve je bilo ok... ja doshao tamo u 15 do 9 i ne radi... tja ushao unutra besplatno... smorio se chekajutji da se otvori, vratio se na kasu, qpio kartu i ponovo ushao... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 @Starbak Nije neophodno da se cita nesto da bi se znalo da je dobro ili lose. U svakom slucaju ono sto je tada bila moja osnovna poenta to je da on ne moze pripadati ozbiljnoj knjizevnosti (sa kojom se tvrdnjom moja drugarica slaze, sada, tada nije, cisto diskusije radi), a to mislim i posto sam ga procitao (ali takodje smatram da je jedinstven i da ga treba procitati). Tako sam ja citao mnoge stvari, kao Lovac u Zitu ili Alhemicar, i mnoge druge. Onda te iskustvo nauci da nije potrebno da citas lose knjige kako bi nekom pokazao da su lose, jer je to pogresan stav, svako treba da cita sta mu se cita (jedino mi je krivo sto Dule cita Asimova), tako da u principu vise ne diskutujem o kvalitetu jer je apsurdno. @Topik Bio sam na sajmu inisam nista kupio. Ubila me guzva, prvo u saobracaju, a onda i na sajmu. Al' nije mikrivo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ipak ne odoh danas, potrudicu se sutra...smara me ovaj prevoz, sa nemanjinom su napravili sranje u saobracaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Bio sam na sajmu inisam nista kupio. Ubila me guzva, prvo u saobracaju, a onda i na sajmu. Al' nije mikrivo. Vazno da si ti manje nervozan nego juche ;) Ja sam danas prosao pored sajma, icicu sutra, danas je bas bila guzva ... sutra cu juriti onda da idem nesto ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 manje je nervozDan jerbo je dobio gemmell fix koji mu dajem na kashichicu...;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ne, ne, ne, uzo sam sad teri pracheta, da vidim to malo, pa tek onda gemel Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Moja lista zxelja: Electrochoc - Laurent Garnier Fiell, Charlotte & Peter - DESIGN OF THE 20TH CENTURY Semjonova Marija - VUKODAV Hornbi Nik - DUG PUT DO DNA Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts