Jump to content

Nastavite Pricu

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

do svoga oca

pa se pozhalila

na "Prodigy" koncert.

"Prodadzi je komercijala,

mnogo sam se

smorila jer nisu

Dali Goci Trzan

(off topic)mislim da bi trebali da pustimo luckya i ivana da prave prichu a ostali da ocenjujemo ili tako neki rad...

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

do svoga oca

pa se pozhalila

na "Prodigy" koncert.

mnogo sam se

smorila jer nisu

Dali Goci Trzan

gostovanje u pesmi

(off topic)mislim da bi trebali da pustimo luckya i ivana da prave prichu a ostali da ocenjujemo ili tako neki rad...

Potpuno si u pravu ... samo potrazi po arhivi neke od ovih prica koje nismo moderatorisali pa vidi sta je od njih ispalo vec na petoj strani.

Potpuno si u pravu ... samo potrazi po arhivi neke od ovih prica koje nismo moderatorisali pa vidi sta je od njih ispalo vec na petoj strani.

mozda gresim, ali mislim da nisam lokalni "trouble post boy"... i od 5-6 postova ovde ostao mi je 1 ili 2 mozda... od toga realno jedan je i zasluzio delete a ostale... hmmm.

Steta sto nisam kopirao sta sam pisao a sad sam vec i zaboravio. Ali stvarno je bezveze da brisete a ni ne pokusate da nastavite od tog post-a... pri tom uopste nisam nastavljao pricu sa nekim nebuloznim (misim prica i jeste nebuoza ali znas nasta mislim) delom na koji treba pola sata da se misli or whateva... Osim tog 1 mog video sam i gomilu nekih postova pre nego sto su obrisani koji su stvarno to i zasluzili, ali preterali ga malo

Anyways necu vise ni da pokusavam da nastavljam pricu, smorio sam se

Edited by Ramirez

mozda gresim, ali mislim da nisam lokalni "trouble post boy"... i od 5-6 postova ovde ostao mi je 1 ili 2 mozda... od toga realno jedan je i zasluzio delete a ostale... hmmm.

Pazi sad, uopste ne zelim da ulazim u neku dublju polemiku, ali ti tvoji obrisani postovi mozda zaista realno nisu morali da budu obrisani, ali je pre tebe neko postovao neku nebulozu, pa onda postovao neko drugi, pa se ti nastavio na tog nekog drugog normalnim postom, ali, da bi se prica lepo nastavila, moras obrisati ne samo taj prvi nebulozni post, nego i sve ostale. Recimo situacija, javi se neko od ovih sto ne zna da treba po tri reci, postuje ih osam, a vi svi onda nastavite pricu na tih osam reci, umesto da preskocite taj post. U tom slucaju se brishu apsolutno svi postovi nastali posle tog, jer se drugacije ne mozhe ispraviti situacija.

mnogo sam se

smorila jer nisu

Dali Goci Trzan

gostovanje u pesmi

Breathe ft. CujgoZhantr

plus su joj

kao Statoru, uzeli

zdravlje. Ne pla?i

se on nekih

zlih mandarina

skinutih sa sofersajbne,