Lucky Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Da, da, videh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 E dobro. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Okacen je tekst o upravo zavrsenom sajmu automobila u NS, koga zanima neka pogleda ovde: http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=2&id=262 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ima dosta slika, to je lepo svakako! Gde su hostese?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ima dosta slika, to je lepo svakako! Gde su hostese?! Bilo nekoliko slika, al mi bilo glupo da kacim jer uglavnom nisu nesto ispale. Male su one njihove hale pa se napravi guzva i od jednog skolskog odeljenja... Bice bolje na beogradskom kapiram. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Sto posto, a i na onom u Frankfurtu, Parizu, Zhenevi i Detroitu ... e i Tokiju, tako je sigurno bolje! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 ovaj laki mi je nešto šašav danas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Neshto sam danas veselo raspolozhen, mora da je zbog dobrog dorucka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 ma jebo je koleginicu pa zato. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 "ma ona sigurno ne bi htela, a da budem iskren, nisam je ni pitao" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 meni je njesra bio pojam rikverca pored prve, ali posle par voznji takvog automobila mogu reci da je to previse korisno da bi se izbegavalo... navikensh se posle par puta, nema apsolutne teorije da umesto u prvu ubacish u rikverc kao sto su mnogi spominjali, hod menjacha je mnogo manji jer iz prve stalno ubacujesh u rikverc i obratno pa je samo vreme manipulisanja menjacem drastichno smanjeno to je parkiranje mnogo lakshe i brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ma realno, ja ne znam ni odakle koletu takvo pitanje kad, koliko znam, nije vozach... mis'im, ne kazhem sad da on ne sme tako nesto da pita, daleko bilo, nego jednostavno kako je voznja mahom praksa i to, verovatno ne zna da je lakshe ako ne vozi ... bas je logicno da bude tu gde je, jer je stvarno zgodno iz mnogo razloga, od kojih sam ja pomenuo one bitne za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 pitanje je proisteklo od diskusije u mojoj familiji koja je nakon 20+ godina na H menjachima sa rikvercom prvo desno od cetvrte pa onda ispod pete presla na skode i opele sa "levo od prve" rikvercom koji mi je chudan jer nisam znao da ga ima odavno na GM-owned markama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Dobro, eto, odgovorili smo ti, razvili diskusiju ovde, tako da je korist za forum vishestruka! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 "Phorum uses all!" ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ajmo malo na kolosek... tj. nije bas, ali dobro :) Elem, tjuning-stajling "u nas". Pobednici stajlinga na skupu u NS: 1. mesto: 2. mesto: 3. mesto: 4. mesto: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 pa dobro,nije lose u svakom slucaju. mada ova bembara mi je prenatrpana ovim silnim zavesicama i spojlerima za downforce lol... :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 omg pa gde je slika one uber plave fitje? umro sam kad sam video auto,ne znam zasto ; ) learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Hyundai i10 - naslednik Atos Prime-a, krece sa prodajom posle Zeneve sledece godine. 1,1 12v 67KS i 1,1 CRDi 75KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 ovaj crx još i liči na nešto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 da,lepa je.al je zato bembara roflmao. ovakvih golfova dvojki,a i lepsih ima na svakom cosku,ne znam sto je ovaj tolko specijalan.jesu im budzeni motori? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 boja bembare je odvratna.... ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Golf je pobedio jer mu je motorni prostor preverzija dobro uradjen. A to u pravilniku za styling nosi dosta bodova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) meni se najvise svidela bembara posto je najoriginalnija, samo da je druga boja, steta sto se ne vide felne na toj slici.. CRX odma iza, po meni, jako gusto.. ali opet ako je na golfu bas extra uradjen prostor za motor onda ok, mada generalno ne volim kada pobedi golf na bilo kakvom takmicenju u stajlingu... hjundaji... zzz danas sam gledao u nekim novinama (valjda press, pa u sredini ima top gear sekciju) poredili su 3 automobila hjundaji kiju i tojotu (prius valjda), u sustini hjundajiev motor 1.9 dizel pravi 90 KS, ko 2 juga (sto je po meni jako smesno za automobil sa tolikim motorom - 4000 RPM) kija 1.6 benzinac takodje 90 KS (isto 4000 RPM) a tojota 1.3 benzinac pravi isto 90 ks (3500 RPM ili 3800), sto je lol. Takodje sam gledao pre neki dan na jutjubu top gear korean cars, gde poredi sve korejske automobile u pokusaju da nadje najbolji korejski automobil, i 19/20 automobila su bila do jaja spora (mada oni uvek preuvelicavaju) i jos nisu bas bila ekonomicna. jedini automobil koji su nasli kao "pristojan" je Getz koji je kostao malo manje od VW golfa npr. Edited November 1, 2007 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 hmm pre ce biti da je auris u pitanju,posto prius i nije bas u toj klasi. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts