Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ima dosta slika, to je lepo svakako!

Gde su hostese?!

Bilo nekoliko slika, al mi bilo glupo da kacim jer uglavnom nisu nesto ispale. Male su one njihove hale pa se napravi guzva i od jednog skolskog odeljenja... Bice bolje na beogradskom kapiram.

facebook.com/speed.rs

meni je njesra bio pojam rikverca pored prve, ali posle par voznji takvog automobila mogu reci da je to previse korisno da bi se izbegavalo... navikensh se posle par puta, nema apsolutne teorije da umesto u prvu ubacish u rikverc kao sto su mnogi spominjali, hod menjacha je mnogo manji jer iz prve stalno ubacujesh u rikverc i obratno pa je samo vreme manipulisanja menjacem drastichno smanjeno to je parkiranje mnogo lakshe i brze

fallout_table.gif

Ma realno, ja ne znam ni odakle koletu takvo pitanje kad, koliko znam, nije vozach... mis'im, ne kazhem sad da on ne sme tako nesto da pita, daleko bilo, nego jednostavno kako je voznja mahom praksa i to, verovatno ne zna da je lakshe ako ne vozi ... bas je logicno da bude tu gde je, jer je stvarno zgodno iz mnogo razloga, od kojih sam ja pomenuo one bitne za mene.

pitanje je proisteklo od diskusije u mojoj familiji koja je nakon 20+ godina na H menjachima sa rikvercom prvo desno od cetvrte pa onda ispod pete presla na skode i opele sa "levo od prve" rikvercom koji mi je chudan jer nisam znao da ga ima odavno na GM-owned markama...

meni se najvise svidela bembara posto je najoriginalnija, samo da je druga boja, steta sto se ne vide felne na toj slici.. CRX odma iza, po meni, jako gusto..

ali opet ako je na golfu bas extra uradjen prostor za motor onda ok, mada generalno ne volim kada pobedi golf na bilo kakvom takmicenju u stajlingu...

hjundaji... zzz danas sam gledao u nekim novinama (valjda press, pa u sredini ima top gear sekciju) poredili su 3 automobila hjundaji kiju i tojotu (prius valjda), u sustini hjundajiev motor 1.9 dizel pravi 90 KS, ko 2 juga (sto je po meni jako smesno za automobil sa tolikim motorom - 4000 RPM) kija 1.6 benzinac takodje 90 KS (isto 4000 RPM) a tojota 1.3 benzinac pravi isto 90 ks (3500 RPM ili 3800), sto je lol. Takodje sam gledao pre neki dan na jutjubu top gear korean cars, gde poredi sve korejske automobile u pokusaju da nadje najbolji korejski automobil, i 19/20 automobila su bila do jaja spora (mada oni uvek preuvelicavaju) i jos nisu bas bila ekonomicna. jedini automobil koji su nasli kao "pristojan" je Getz koji je kostao malo manje od VW golfa npr.

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...