Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 JAO JAO SHTELOVANJE GLAVE!!!@21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 meni se sviđaju generalno ti australijski automobili. ne znam da li je kačen ovaj: http://www.autoblog.com/photos/ford-fpv-gt-cobra/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ako vec pominjemo holdene evo sta ispadne kada se jedan nemacki "karoserista" domogne Holden Statesman-a Bitter Vero - cena je 122 000 evra http://www.bittercars.com/bitter/bitter.nsf/pages/homepage It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ako vec pominjemo holdene evo sta ispadne kada se jedan nemacki "karoserista" domogne Holden Statesman-a Bitter Vero - cena je 122 000 evra http://www.bittercars.com/bitter/bitter.nsf/pages/homepage povecana vektra jebote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 nisam znao gde ovo da stavim : ) vrh svih vrhova! a pesma bas ide uz clip : ) learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 nisam znao gde ovo da stavim : ) vrh svih vrhova! a pesma bas ide uz clip : ) BATMOBILE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 E a ova zadnja svetla... ko da su uzeli one tjuning-stajling za Punta, lexus-style! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) ajde jel ima neki znalac koji zna sto je exelero napravljen?cu sam nesto da su ga napravili samo da bi testirali neke gume,mada mi je ta verzija onako ne znam,glupa? edit: morao sam da promenim avatar,morao sam! : ) Edited October 23, 2007 by Kristi learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Evo vam na pa se igrajte! :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=46830 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Evo dileme: Da li kupiti nesto opremljeniju, novu Dachiju ili ovo? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Realno je to mnogo jos uvek skupo, a max brzina neka smeshna tipa 30km/h. A ne mozhe ni po kishi da se vozi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Realno je to mnogo jos uvek skupo, a max brzina neka smeshna tipa 30km/h. A ne mozhe ni po kishi da se vozi :) Moze po kisi, ima blatobrane! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Hmm, meni je ta stvar mnogo mega, video sam ima u BG-u, u centru grada, kod rajfajzen banke (ona kod obilicevog) ali nisam video da je neko koristi... Ne znam kako bi ljudi u beogradu reagovali na to. U Italiji, u Veroni sam video kako likovi jure ko ludi, nisam verovao da moze tako brzo da ide, a najgore je kad se zagledas nesto ili ne obracas paznju kad prelazis preko one njihove stazice moze najopustenije da te pokosi.. :P A za cenu ne znam.. Kapiram da i nije neka sitnica. :P Pre bi uzeo nesto sto ide preko 30 km/h, tipa skuter.. ^^ [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Moze po kisi, ima blatobrane! :) Znaci masini nece biti nista, al' ces ti biti za bolnicu kad te produva i u'vati vlaga. ;) A za cenu ne znam.. Kapiram da i nije neka sitnica. :P Pre bi uzeo nesto sto ide preko 30 km/h, tipa skuter.. ^^ Cena je izmedju 7000 i 8000 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 al' ces ti biti za bolnicu kad te produva i u'vati vlaga. ;) a vlazhna zemlja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ja sam za ferari. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Igi, vizionaru, Impreza WRX STi za evropsko trziste ce imati boxer od 2,5 litre. Doduse, sa 8 KS manje nego japanski 2,0. (300 - 308) I odlucio sam definitivno - moj glas ide upravo Imprezi, kako neko moze da odoli ovome dole sa slike?? I treba racunati i na to da ce biti jeftinija od Evoksa za dobrih 20%! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 neverovatno koliko bolje izgleda od obične imprece, odlično joj stoji šminka. ali i dalje su tu užasne proporcije - pogledajte koliki je ovaj mehur od kabine, i kolicna je haubica ispred njega :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ma vrh! sto vise gledam slike nove imprece sve je bolja :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Ja ne znam, meni se vishe svidja ona prethodna, crna sa crnim felnama, znaci meni je ona mega. Bas smo ovde mislim kachili slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Ja ne znam, meni se vishe svidja ona prethodna, crna sa crnim felnama, znaci meni je ona mega. Bas smo ovde mislim kachili slike. Mislis ona sto su radili za Burns-a: Ona je bas onako nekako sirova, bemliga. Nova mi je mnogo prefinjenija, time i bolja. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Igi, vizionaru, Impreza WRX STi za evropsko trziste ce imati boxer od 2,5 litre. Doduse, sa 8 KS manje nego japanski 2,0. (300 - 308) I odlucio sam definitivno - moj glas ide upravo Imprezi, kako neko moze da odoli ovome dole sa slike?? I treba racunati i na to da ce biti jeftinija od Evoksa za dobrih 20%! generalno mi se svidja impreza ali bih, kada bih imao pare, uzeo jednu u antracit mat farbi... i bez ovih zatamnjenih stakala, koja mi se kao pojam nikada nisu svidjala. evo mi se sve manje i manje svidja....jer nekako deluje kao nabudzeni sedan, neka vw dzeta a impreca mi deluje kao beskompromisna raketa koja svima stavlja na znanje "znam da nisam lepa, ali ti dobro znash zasto cesh me ipak voleti" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Uh, meni se Impreza nikad nije dopadala, da tako kazem, ali retko koji auto izgleda tako mocno (pri cemu ne mislim na ove sportke, ala ferari). Cak mi se dopada ta "ruznoca" spolja, kad znas sta ima ispod haube. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Mislis ona sto su radili za Burns-a: I dalje mi je ova odlicna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) nova impeca je kao ova reklama http://www.anenglishmanscastle.com/images/...rbra%2520ad.jpg impreza nije lepa (mada u sustini,problem je u tome sto bi ova kola bila super lepa krajem 90tih odnosno sto je dizajn previshe obao), ali to nije ni poenta tih kola Edited October 25, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts