Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ajde jel ima neki znalac koji zna sto je exelero napravljen?cu sam nesto da su ga napravili samo da bi testirali neke gume,mada mi je ta verzija onako ne znam,glupa?

edit: morao sam da promenim avatar,morao sam! : )

Edited by Kristi

learn to obey before you command

Hmm, meni je ta stvar mnogo mega, video sam ima u BG-u, u centru grada, kod rajfajzen banke (ona kod obilicevog) ali nisam video da je neko koristi... Ne znam kako bi ljudi u beogradu reagovali na to.

U Italiji, u Veroni sam video kako likovi jure ko ludi, nisam verovao da moze tako brzo da ide, a najgore je kad se zagledas nesto ili ne obracas paznju kad prelazis preko one njihove stazice moze najopustenije da te pokosi.. :P

A za cenu ne znam.. Kapiram da i nije neka sitnica. :P Pre bi uzeo nesto sto ide preko 30 km/h, tipa skuter.. ^^

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Moze po kisi, ima blatobrane! :)

Znaci masini nece biti nista, al' ces ti biti za bolnicu kad te produva i u'vati vlaga. ;)

A za cenu ne znam.. Kapiram da i nije neka sitnica. :P Pre bi uzeo nesto sto ide preko 30 km/h, tipa skuter.. ^^

Cena je izmedju 7000 i 8000 evra.

Igi, vizionaru, Impreza WRX STi za evropsko trziste ce imati boxer od 2,5 litre. Doduse, sa 8 KS manje nego japanski 2,0. (300 - 308)

I odlucio sam definitivno - moj glas ide upravo Imprezi, kako neko moze da odoli ovome dole sa slike??

I treba racunati i na to da ce biti jeftinija od Evoksa za dobrih 20%!

impreza.jpg

facebook.com/speed.rs

neverovatno koliko bolje izgleda od obične imprece, odlično joj stoji šminka. ali i dalje su tu užasne proporcije - pogledajte koliki je ovaj mehur od kabine, i kolicna je haubica ispred njega :(

Ja ne znam, meni se vishe svidja ona prethodna, crna sa crnim felnama, znaci meni je ona mega. Bas smo ovde mislim kachili slike.

Mislis ona sto su radili za Burns-a:

subaru-impreza-wrx-sti-rb320-richard-burns-special-edition-9647.jpg

Ona je bas onako nekako sirova, bemliga. Nova mi je mnogo prefinjenija, time i bolja.

facebook.com/speed.rs

Igi, vizionaru, Impreza WRX STi za evropsko trziste ce imati boxer od 2,5 litre. Doduse, sa 8 KS manje nego japanski 2,0. (300 - 308)

I odlucio sam definitivno - moj glas ide upravo Imprezi, kako neko moze da odoli ovome dole sa slike??

I treba racunati i na to da ce biti jeftinija od Evoksa za dobrih 20%!

impreza.jpg

generalno mi se svidja impreza ali bih, kada bih imao pare, uzeo jednu u antracit mat farbi... i bez ovih zatamnjenih stakala, koja mi se kao pojam nikada nisu svidjala.

evo mi se sve manje i manje svidja....jer nekako deluje kao nabudzeni sedan, neka vw dzeta a impreca mi deluje kao beskompromisna raketa koja svima stavlja na znanje "znam da nisam lepa, ali ti dobro znash zasto cesh me ipak voleti"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

nova impeca je kao ova reklama

Wonderbra%20ad.jpg

http://www.anenglishmanscastle.com/images/...rbra%2520ad.jpg

impreza nije lepa (mada u sustini,problem je u tome sto bi ova kola bila super lepa krajem 90tih odnosno sto je dizajn previshe obao), ali to nije ni poenta tih kola

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...