Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koliko sam ja ukapirao ovo je samo poslednja evolucija zonde, koja ce biti u veoma ogranichenoj seriji uradjena. Koliko se secam, negde sam procitao da Pagani krece sa proizvodnjom potpuno novog modela od leta sledece godine

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

nije automobil, ali nesto domace (ili kvazi domace)

galeb group ozbacuje domaci gps uredjaj

http://www.galeb.com/index.php?area=1&...s&newsid=38

IMG_4168-copy-copy.jpg

mada kapiram da su ih radili po slichnom principu kao i fiskalne kase, kupili delove u bugarskoj sklapali ih ovde, prodavali budizasto i osvojili trofej kao elektronski uredjaj sa najvise reklamacija u evropi

fallout_table.gif

Mislim da oni vec odavno rade GPS monitoring za vozila, pa ne cudi.

Sigurno da je iz Bugarske (mozda Kina ili Turska), na ovoj slici cak nema ni logo zalepljen. :)

Ali zato karta u startu pokriva 21 zemlju Jugo-istocne Evrope i jedan deo Zapadne Evrope - sigurno zanimljivija varijanta nasim vozacima.

Videcemo i cenu, to bi takodje trebala da bude prednost.

facebook.com/speed.rs

lmreventon_hi_010.jpg

Nabudzeni Murcielago, koji se sada zove Lamborghini Reventon (po imenu bika koji je ubio cuvenog toreadora Feliksa Guzmana). Inspirisan je dizajnom lovackih aviona poslednje generacije i kosta milion dolara.

lmreventon_hi_005.jpg

Mercedesov koncept F700, za koga je nash Srba radio promo video.

Moram reci da uopste nisam impresioniran konceptom. Ne pamtim kada sam poslednji put bio zainteresovan nechim sto je mercedes dizajnirao, osim mozda SLR-om

07c1990_084.jpg

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

dovla verovatno sprema tekst o frankfurtu pa nećemo da mu kvarimo posao... uglavnom, od dosadašnjih premijera, na ovaj lambo mi je pala vilica, a sviđa mi se jako još i saab turbo x. sve nemačko što sam zapazio (vw up, merc 700, bmw x6) mi je jadno.

ali alfa 8c ponovo odnosi pobedu. prelep auto.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...