Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svidja mi se :) Samo eto da kazhem da mi zadnji deo nekako kvalitetom ne prati prednji, ali i dalje mi odgovaraju jedan drugome, za razliku od nekih automobila koje znamo. :)

:P

Evo prvo malo Bole da se raduje (slikao lichno ja!):

Maserati GranTurismo

A juce Pedja Bubalo odobrio deal Zastave sa GM-om, tako da bi trebalo od sledece godine da krene uvoz Opel Astre Classic bez carine. Dakle, slicna je akcija kao i sa Fiatom - prvo se kola uvoze, pa onda kasnije krece sklapanje u Kragujevcu, kada se obezbede potrebne montazhne linije. Jedina razlika je ta sto ovaj Opel nece biti brendiran kao Zastava, sto znaci da nema nista od buduce Zastave 20. Takodje, ostavljena je opcija uvodjenja jos jednog modela u produkciju nakon ove Astre, a to ce verovatno biti nova Corsa i to tamo negde pred kraj 2008.

Zanimljiva informacija je i da ce se program Zastavinih vozila izbaciti najkasnije do 2010. godine! Mada, moram da izrazim sumnju u to, jer je Jugo jos uvek najprodavaniji automobil u nas...

facebook.com/speed.rs

Konacno se i to desilo - na Gumball 3000 trci je nastalo ozbiljno sranje!

gumball_3000_incidente_mortale_01.jpg

Ortak se sa Porsche-om 997 Turbo zakucao u Golfa; vozac Golfa na mestu mrtav, a onaj iz Porschea u teskom stanju. Kazu da nije isao ispod 200 km/h!

Naravno, trka je prekinuta.

facebook.com/speed.rs

^ aha, ko kod nas prosle godine kad se sjebo onaj sa Rolls-om? :)

nema zatvorenih puteva, mada nebitno, sada nema ni gambola..

edit: BMW serije 5 (F10) - potpuno nova platforma, ocekuje se pocetkom 2010. god.

2010BMWSerie52.jpg

2010BMWSerie5.jpg

facebook.com/speed.rs

ovakva prednja svetla, cak i ceo prednji deo mi se mnogo manje svidja i od sadasnje petice. Nekako me tripuju na mazdu ili nekog drugog japanca.

a zadnja svetla me tripuju malo na novog maseratija, ali generalno zadnji deo je veliki napredak u odnosu na sadasnji

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Po meni, najveci napredak je u linijama sa strane. Cini mi se da je waistline visi, krov nesto nizi i generalano, citav 'stance' je napredovao..

Sada vise lici na npr. CLS, kuda u principu i idu buduci Nemci srednje i vise klase. Npr. ona PS projekcija sledeceg Audija A4 sa prethodne strane.

ITON:

Nova Laguna za tridesetak dana: http://www.insidenewlaguna.com/site/

Ilegalne spy slike ne smemo kaciti :) ali nije nista spektakularno. Sedan varijanta moze biti zanimljiva, karavan je onako default. Imace problem sa velikim prednjim svetlima...

A evo i sutrasnjeg VW:

VW Golf VI Cabrio

vw_golf_cabrio_az_01.jpg

VW Lupo

vw_lupo_ii_az.jpg

VW Scirocco

vw_scirocco_az_01.jpg

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...