Lucky Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Svidja mi se :) Samo eto da kazhem da mi zadnji deo nekako kvalitetom ne prati prednji, ali i dalje mi odgovaraju jedan drugome, za razliku od nekih automobila koje znamo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Svidja mi se :) Samo eto da kazhem da mi zadnji deo nekako kvalitetom ne prati prednji, ali i dalje mi odgovaraju jedan drugome, za razliku od nekih automobila koje znamo. :) :P Evo prvo malo Bole da se raduje (slikao lichno ja!): Maserati GranTurismo A juce Pedja Bubalo odobrio deal Zastave sa GM-om, tako da bi trebalo od sledece godine da krene uvoz Opel Astre Classic bez carine. Dakle, slicna je akcija kao i sa Fiatom - prvo se kola uvoze, pa onda kasnije krece sklapanje u Kragujevcu, kada se obezbede potrebne montazhne linije. Jedina razlika je ta sto ovaj Opel nece biti brendiran kao Zastava, sto znaci da nema nista od buduce Zastave 20. Takodje, ostavljena je opcija uvodjenja jos jednog modela u produkciju nakon ove Astre, a to ce verovatno biti nova Corsa i to tamo negde pred kraj 2008. Zanimljiva informacija je i da ce se program Zastavinih vozila izbaciti najkasnije do 2010. godine! Mada, moram da izrazim sumnju u to, jer je Jugo jos uvek najprodavaniji automobil u nas... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 koliko dobra boja! btw nisam pre izvalio da mu je krov ovako zaobljen, svaka čas' za fotku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 EVO X je podjednako zao i napred i pozadi Ne bi se bunio da mi ga neko pokloni ;) A "Masser GT" (kako mu tepa Klarkson) je zmajski! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 kad bih birao izmedju evo IX i stare impreze tesko bih se odlucio ali ova nova 10 :D pogotovo sto su ovu novu imprezu upropastili ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Srbo, daj broj epizode i sezonu u kojoj je Klarkson vozio Maseratija. Fala Dovla. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Naravno da ga nije josh vozio - chitam engleski Top Gear i tamo svakog meseca Klarkson pishe pa sam imao shansu da prochitam kako ga zove :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 1. Shekov Galjardo produzen za 30 cm, da bi mogao da stane 2. Potencijalni VW kupe sa 4 vrata 3. Osvezeni audi A6 4. Audi Q5 5. Novi Audi A4 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 BMW m3 sedan - http://images.leftlanenews.com/content/apr...mw-m3-sedan.jpg It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Shek je kupio automobil koji je vec skoro cetiri godine na trzistu? So not cool! Inace, odvratno izgleda onako produzen... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Kad rekoste Shek, prva asocijacija mi je bila sa nashim Shekkom Inache svidja mi se novi A4. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Citroen 2CV! Ocekuje se 2009. god. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 DO JAJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 meni je uzasan, posebno prednji deo. originalni 2cv mi je uvek izgledao veoma lak i mali, dok me ovaj podseca na tesku peglu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) ogavan je. h8 za nove old skulove. stara buba je recimo hiljadu puta gotivnija od nove... edit: OMG pogledajte ovo http://video.google.com/videoplay?docid=-2...;q=pretty+dyana Edited May 3, 2007 by r@ndom@n http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Konacno se i to desilo - na Gumball 3000 trci je nastalo ozbiljno sranje! Ortak se sa Porsche-om 997 Turbo zakucao u Golfa; vozac Golfa na mestu mrtav, a onaj iz Porschea u teskom stanju. Kazu da nije isao ispod 200 km/h! Naravno, trka je prekinuta. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Au, bedaq... Mada, to bi trebala da bude vishe pozerska trka, a ne "200km/h u krivini"... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 A i zar nije fora da na tim otvorenim putevima gde se drajva brzo da bude kao zatvoren put i to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ^ aha, ko kod nas prosle godine kad se sjebo onaj sa Rolls-om? :) nema zatvorenih puteva, mada nebitno, sada nema ni gambola.. edit: BMW serije 5 (F10) - potpuno nova platforma, ocekuje se pocetkom 2010. god. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 ovakva prednja svetla, cak i ceo prednji deo mi se mnogo manje svidja i od sadasnje petice. Nekako me tripuju na mazdu ili nekog drugog japanca. a zadnja svetla me tripuju malo na novog maseratija, ali generalno zadnji deo je veliki napredak u odnosu na sadasnji It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Meni se svidja ovaj dizajn iako mi je sadashnja petica najlepshi dizajn u celoj aktuelnoj seriji bmw-ova. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Po meni, najveci napredak je u linijama sa strane. Cini mi se da je waistline visi, krov nesto nizi i generalano, citav 'stance' je napredovao.. Sada vise lici na npr. CLS, kuda u principu i idu buduci Nemci srednje i vise klase. Npr. ona PS projekcija sledeceg Audija A4 sa prethodne strane. ITON: Nova Laguna za tridesetak dana: http://www.insidenewlaguna.com/site/ Ilegalne spy slike ne smemo kaciti :) ali nije nista spektakularno. Sedan varijanta moze biti zanimljiva, karavan je onako default. Imace problem sa velikim prednjim svetlima... A evo i sutrasnjeg VW: VW Golf VI Cabrio VW Lupo VW Scirocco facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 konačno lep bmw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 notchback fiata brava - fiat linea : It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ne secam se da smo ovde imali novog Mercedesa SLR u kabriolet verziji: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts