Sa1Nt Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 @ saint - Jeste! jao, ja sam se zaljubio u taj auto keve mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Mercedes AMG Drift igrica mala zaraza moj rekord 4847 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Novi Hyundai ono shto mi je totalno neverovatno je cena novog modela.kada se uzme u obzir da je cena trenutno aktuelnog hyundaijevog kupea 24000 i ove cene novog modela si neverovatne:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 kapiram da su to cene za americko trziste,kod nas nece biti ispod 25 salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Bice 27k u Evropi. U Americi je Hummer H3 30k dolara. Kod nas je 45k evra. :( btw bila je vest na Speed!-u za ovaj Hjundai, STO NE PRATITE??!!!!111 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 koji Hjundai? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 ima brutalnih primera.tipa mustang gt.kolko je on tamo i ovde?znam da nisam mogao da verujem kad sam prvi put cuo,zaboravih. to me podseti,video sam jednog takvog mustanga na moru samo "malcice" nabudzen.JEBOTE.znaci slusao sam kako 911 turbo turira u strahinjica bana,e pa ovaj mustang ima takav zvuk dok se ne da gas.jedino glasnije od ovoga sto sam cuo je avion.ne znam koji motor ima al cini mi se 6 litara,to je valjda onaj hemi od 400+konja.najbrutalniji zvuk ikada.cini mi se da je imao nalepnice semi show:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Pa daj da uvozimo taj H3 majka mu stara. Jedan brod preko okeana kapiram da nije vishe od par hiljada dolara :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Bice 27k u Evropi. U Americi je Hummer H3 30k dolara. Kod nas je 45k evra. :( btw bila je vest na Speed!-u za ovaj Hjundai, STO NE PRATITE??!!!!111maj mistejk:D...video sam da je tu neshto chudno,a realno ga bacam na trenutni hjundai kupe:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 nema mustang hemi, to je krajslerova izmišljotina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 koliko galona non-diesel goriva troshi to zezanje? ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Pa daj da uvozimo taj H3 majka mu stara. Jedan brod preko okeana kapiram da nije vishe od par hiljada dolara :> To se i radi kod nas - secas se onog naseg testa tog Hamera? E, ta firma je upravo to radila. :) koliko galona non-diesel goriva troshi to zezanje? ;o) Ford Mustang Shelby GT500, jedan od najreprezentativnijih novih Mustanga, a da su fabricka edicija: 5,4 V8 supecharged 500 KS 651 Nm 21 mpg na auto-putu, 15 mpg u gradu. To mu dodje negde oko 11,6 litara na 100 km, odnosno 15,2 l/100km, sto i nije toliko strasno osim ako ne lazu. :) Verovatno kad mu "zakucas" gas, kazaljke brzinomera i obrtomera krenu gore, a ona mala nesrecna za gorivo krene istom brzinom dole.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 ok je to dovla ali jedna stvar je 'stang od tonu i sitno a druga stvar hamerchina od oko 3-4tone =o) ono h1, je bio oko 10mpg sto je oko 20l/100 pa me chisto interesovalo...plus josh 2 stvari - hummer nema teorije da ima vishe do 350 konjskih snaga i - kad sednesh u shelbi realno te zabole koliko troshish ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 To se i radi kod nas - secas se onog naseg testa tog Hamera? E, ta firma je upravo to radila. :) Pa da vidis da se mozhda i isplati. Ne hamera nego potrpash ove jeftine japance i to, i onda ih valjash ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 e i ovaj sto sam ja video je bio beli sa straftama.samo sto ne verujem da je shelbi. i najjace da trosi 12litara. al zato ford gt,kolko bese 4mpg,kako su u tg izmerili?:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Speed Industry test - Kia Rio Sedan 1,4 EX Active Konacno! Jes!! http://www.speed-industry.com/articles.php...ta=1&id=266 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 jes,pogodio sam! :)) nego sto se tice tih mustanga...cale i ja smo ove godine iznajmili jedan takav u americi na 2 dana,doduse nije bio ni gt a ni shelby,vec obican kabriolet i blago smo se razocarali.enterijer je katastrofa,sve skripi i krcka,bas se vidi da su metnuli jeftinu plastiku.automatski menjac je jedino dobar kad nabijes papucicu do kraja na pravcu inace ovako je totalno nesinhronizovan.i trece kad kocis kao da tockovi setaju levo,desno..a na tabli je pisalo da je presao oko 8k milja,znaci nista.sve u svemu razocarenje. jedino sto ima pozitivno u svemu tome je da si vozio americku ikonu i to je to. e sad kakva je situacija sa shelbijem to ne znam,ali sigurno je da su ga bolje i kvalitetnije odradili od obicne verzije i za te pare ne mozes da dobijes brzi auto na 1/4 mile ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 nazalost obichni putevi imaju krivine i tek se tu vidi koliko je loshe ogibljenje i donekle shasija mustanga... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 e ja se izvinjavam,al moram jos malo da udavim dovlu:) nista od mazde 2 ,jer je sve rasprodato.najranije 15.april a tolko ne bih cekao. zvao sam deltu i imaju na lageru par necarinjenih punta.on bi me dosao 1,4dinamic,dakle automatska klima,mp3, manje od 11k negde oko 10.600.e sad me zanima,zasto si ti rekao da ne bi uzeo punta?ja iskreno ne vidim ni jednu zamerku. odlucio sam da ipak ne bih korejce(i30,seed,lacetti otpadaju),za bravo,c4 i slicne iz te vise klase ipak nemam pare,mozda ipak o necemu trecem da razmisljam? fiesta ce izaci za pola godine,i ko zna kako ce izgledati,tako da ni to ne bi cekao,iako sam idalje zaljubljen u taj auto:)eh da,valja napomenuti da je slika koju sam postavio u stvari slika koncepta verve,a pretpostavlja se da ce naslednih fieste biti slican po dosta stvari. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 nista od mazde 2 ,jer je sve rasprodato.najranije 15.april a tolko ne bih cekao. Ovo je i bilo ochekivano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Znam samo da je ceed zakon! Pogotovo ako uzimash sa dobrom opremom. Nazalost u Moskvi je iz nekih razloga preskup - oko 25K dolara (17K evra). Ovaj moj Suzuka je isto odlichan, samo je kod nas neopravdano skup. U Moskvi, s druge stane, ima najbolji odnos cena/kvalitet od svih iz B klase - automat 1.3 (92 konja) sa punom opremom koshta 12K. Moram da napishem kratak review skoro poshto sam vec preshao skoro 2K km. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 koji suzuki? ne znam,nisam se nesto bas raspitivao za ceed,cuo sam samo da je bas opako blizu golfu 4,sto po ceni sto po kvalitetu.jedino sto mu cena pada MNOGO vise,pa se prakticno ne isplati kupovati osim ako ne planiras da ga furas 10-15 god. VA TA FAAAAK http://www.kia.co.yu/cenik.php?ca=ceed dakle ovog 1,6 dizela bi mogao da uzmem za skoro 13k.to je bas povoljno!samo da vidim kako stoje sa lagerom i opremom.a i lep je bas.mozda ne ko fiesta ili bravo,ali nije daleko. ko bi reko,zauzeto je vec 10min^^ salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Land Rover LRX Concept facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Ne mogu da verujem da se napokon pojavilo neshto shto je lepo i Land Rover А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts