Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pre par meseci smo imali prichu oko toga da li je lepsha i bolja mazda 6 ili honda akord. Slozili smo se uglavnom da je Honda bolji auto. Ova nova mazda 6 je barem vizuelno bolja

Cekajte da vidite novi akord! :)

edit: posto je uvideo tu mogucnost na ovogodisnjem WCG-u, gledajuci primer mog automobila, Volvo je dosao do nove inovacije:

Ja rek'o ovo neka zajebancija, kao "mamac" :)

Mercedes u Franfurktu predstavlja koncept F700 (ovo znam zato shto sam im radio film za isti ovih dana :). Nazalost, potpisao sam NDA, tako da ne mogu ceo film da vam pokazem sada, ali kada prodje Frankfurtski salon okachicu na ftp...

Do tada, mali teaser:

http://img.photobucket.com/albums/v436/zerbah/NDA.jpg

LM kola su mnogo ruzna spreda, ne znam zashto ali stavili su na ogromnu mechku uske tochkove (barem u filmu), od pozadi izgleda cool kada se gleda odozgo i jako lepo izgleda sa strane. Najperverznija stvar su sedishta u konceptu koja su modularna i neverovatno jako dizajnirana. Poshto se prate tendencije, ne moze se reci da li je ovo sedan ili hetchbek ili kupe sa petoro vrata, ali je sigurno da je premium limo class.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

aha, sad vidim šta je u pitanju. to je velika limuzina sa malim diesotto motorom, troši 44 MPG (mrzi me da konvertujem, al kažu da je u rangu malih gradskih dizela). motor je neko čudo od 1.8 turbo-super-charged, ide na bezolovni a ciklus je kao kod dizela.

to objašnjava i otkud uske gume.

Opet prave neku pod-klasu... ono, kombinacija cls-a i r-klase, sa primesama luksuza s-klase... blah.

Jos jedan koncept koji ce biti zaboravljen.

I Srbo, daj nam sto pre moguce neku ekskluzivu za Speed sajt! :)

edit: da, logicno je da forsiraju taj motor sada, onda je koncept razumljiv.

facebook.com/speed.rs

I Srbo, daj nam sto pre moguce neku ekskluzivu za Speed sajt! :)

Problem je u tome shto kada radish neshto za Daimler Chrysler, potpisujesh NDA i ne sme nishta da se pokazuje - chak i ovaj kadr iz filma je vec narushenje pravila i mogu da me j*bu zbog njega iako se tamo ne vidi automobil... Naravno, poshto samo radim film, nemam pojma o tehnichkim karakteristikama vozila :)

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...