byp_ Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 to je onaj kafic koji se nalazi u obichnoj kuci, nasuprot one osnovne skole? ako je to to, onda je super, mada nikad nisam nasao prazno mesto unutra. A za musko-zenske one on one kombinacije je super.... po tom objasnjenju to je "idiot". Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 jeste, to je dalmatinska i to je to mesto :) stvarno ne znam kako se zove ali verovaćemo bypu, on je iskusan :) kruko, I:\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 6.25. ← skroz opusteno mesto... mada ovde se svako mesto menja uzasnom brzinom, a ja sam u 6.25 bio pre godinu dana prosli put. Ko zna kako je sada Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 e.. akkav je tramvaj ?? sestra mi tamo izlazi kad stigne. i kazala je da ce da me odvede jedared da i ja dete sa sela vidim sta je zivot... ae dajte neke impresije.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Kolko ja znam Krule Venom ne radi. Kao i 99% "normalnih" klubitja u gradu. Pod "normalnim" podrazumevam mesto u kojem su organizovane svirke i dj-evi (sa akcentom na svirke, gitarske po mogutjstvu). Shto se tiche Akademije niko, ali bash niko nema pojma trenutno shta se sa tim klubom deshava. Ispravka, niko koga ja znam, a i sajt im je faktichki mrtav. Bila je svirka sa Marchelom ali nemam pojma u kojoj organizaciji, a od redovnog programa ni zuc trenutno. Ako se ugasi ili preuredi u neshto sasvim drugachije ubishe i poslednjeg mohikanca, realno. Sad tje neko retji, vidi ovog kloshara, padavichara, klub je zhasu, znoj, vrutjina... Jeste ali je (bilo) jedino normalno mesto u poslednjih par godina. Ne smeta meni ni krsh ni fensi trip ako su ljudi okej... drugim rechima ako ne moram da se mnogo shtrecam. A najvishe se shtrecam na majmune. Mislim evo naprimer bio sam u Dorian-u, drugar mi je radio u Skandalu kao fotograf. Skupina tipa Jelena Karleusha, Tomitj iz Partizana i slichni... Meni je to smeshno, ustvari nikad mi nije bilo jasno kako neko moze da se dobro provede na takvim mestima. Bez uvrede Lord-e, seo jesam ali ne izlazim tamo. Postoji inache priche, poshto sam ja rodjeni Dortjolac (kao i ovaj skot od premijera, u usta ga pusta), kako su svim ulicama koje idu horizontalno na gornjem Dortjolu (a svidja mi se taj pojam gornji, popularna shipka, to je onda nastalo sa pochetkom ratova, jer su se majmuni nakrali para, a jad i beda prodavala shta je stigla dok su budale podizale nadogradnje od 3 sprata na zgradama koje ne mogu da podnesu ni jedan, pa su napravili drugo Dedinje) kafitji sranje, a vertikalno super. Znachi ne Strahinjitja Bana, ne Zmaj Jovina, ne Jevremova, ne Simina. Da Dobrachina (ili dobrichina kako je ponekad zovem), Dositejeva, Kapetan Mishina... Tako je naprimer bio jedan odlichan kafitj (josh uvek postoji ali nije to to) "Street". Tamo se izlazilo. Sad se najvishe izlazi u Red Bar u Skadarliji. Bio je fitjka "Zabluda", videh sad je drugo mesto neko. Tamo se takodje blejalo. E sad stislo malo sa parama, jbga, pa i nemam neka proputovanja po gradu, kako to vetj dolikuje pravom Srbinu koji voli da izadje, jel... Jesenja sezona realno, i pored shit vremena nije josh pochela. Kad pochne a krenutje sad, uskoro, u oktobru, novembru, kad je napolju ladno, videtju shta ima od ponude. U svakom sluchaju para vrti gde burgija netje... Alternativa svemu je meditacija i levitacija, a moze i to da bude skroz ql. Ako se ne opteretjujesh onim neshto propushtam. Pored nazovi klubova i kafitja imamo i omiljeni sport laznih rokera i prodanih prdavaca, "dovedimo nekog, uvalimo ga, prodajmo ga, zaradimo pare" u vidu nekih koncerata pretezno stranih izvodjacha. SKC tje po meni ove sezone dobro protji naprimer jer oni sada nisu ni ovamo ni onamo... Eh, israh izmet, obrishi bulju, zaklopi novine... P.S. Od Dzeza se ne zhivi, za Dzez se zhivi... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 jeste, to je dalmatinska i to je to mesto :) stvarno ne znam kako se zove ali verovaćemo bypu, on je iskusan :) Sad sam tek pohvatao koje je to mesto, nije loshe, mada nisam puno puta bio tamo zapravo ... Tako je naprimer bio jedan odlichan kafitj (josh uvek postoji ali nije to to) "Street". Tamo se izlazilo. Sad se najvishe izlazi u Red Bar u Skadarliji. Street je bas bio dobar pre par godina, mislim da sam negde do recimo 2001-2 isao tamo s vremena na vreme. Otisao sam jednom prosle godine i bas sam se smorio, posebno sto tu vole da izlaze oni iz Music Stara koji je odma' pored, pa svasta mozes da vidis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 ali verovaćemo bypu, on je iskusan :) bte, zar i ti? ;>. (jos sam stavio i zarez). Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Radim petkom u Club XIII Moskva, a izlazim obichno na vechere i ruchkove :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 da, street je i meni bio super dok ga nisu pretvorili u jebeno paklo laki strajka kako se zove ono mesto (jedna od paralelnih ulica sa francuskom, nisam siguran koja), koje je isto sredjeno na foru gajbe, relativno je malo, i skroz desno ima veliki kauch? ← Radovan. Za to mesto si po defaultu previ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 bte, zar i ti? ;>. (jos sam stavio i zarez). ← nisam bio ironičan/sarkastičan (desi se i to ponekad) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) E pa ql shto ste gotivili Street, bash je bio gotivan 3p nekad. Evo sad saznah za Akademiju. Od 14. oktobra otvaranje, posle redovan program. Ne znam kad je shta, ali utorkom ostaje reggae veche... Yeepieee... pa jebiga, vole dorcolci pajdo :) Najjacha pricha o tome... Ortak radio u knjizari na Dortjolu, u Solunskoj. Doshla neka ekipa hitne pomotji, i ne znam tachno shta, doktorka ga zamoli ako mozemo da zovemo sa vasheg fona. Zove ona sve to okej. Chatuju oni usput, on neshto kao eto kako su ql Dortjoltzi, ova ni tri ni pet nego kao na Dortjolu samo narkomani i krimosi. Mi se na ono narkomani pogledamo i kao "Hahahaha"... Edited September 29, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 nisam bio ironičan/sarkastičan (desi se i to ponekad) :) ← ;>.. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Veceras cu posle duze vremena otici u trezor smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Jel bio mozda neko u kaficu "New World Order" u Zemunu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Volim da popijem kaficu u starbucks-u .. A u bg-u klasika .. shta se nadje, ako nema nishta onda pivce ispred zgrade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ma kolko ja znam radi venom, samo shto je bolje ici tamo kad je hladnije:) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Shto, kao ugreje atmosfera a? Pa ako se devojchitze ufate shto da ne, ja sam za... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Strogo house mada moze i hop. Uglavnom ander, kruz, braun... itd. Sto se kafica tice B.R.E. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts