LaG Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 mislim da bolji anime film gledao nisam iako se pricha nastavlja na prichu iz igre (koju igrao nisam) tj radnja se odvija dve godine nakon zavrshnih dogadjaja iz igre uspeo sam brzo da pohvatam shta se sve izdeshavalo i shta se trenutno deshava mozhda mi je ovako i zanimljivije jer ima dosta "e vidish ovo nisam znao da mozhe da uradi" trenutaka :) u svakom sluchaju necu da vam spojlujem jedino cu reci da je poslednjih 2/5 filma stalno, STALNO fajt i to prvoklasni bash! ovako nekako izgleda sve to (slike): » Click to show Spoiler - click again to hide... « dakle grafika je retko bolesna prvi anime film kom mogu zaista da dam 10/10 toplo preporuchujem :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Nahvali mi Dandy proshli petak ovaj film...mratju da ga nabavim chini se...Red XIII FTW =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Skinuh pre 2 dana po preporuci ortaka. Tj. poslao mi je trailer koji me je ostavio bez reci. Jos nisam stigao da odgledam sam film. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 fantasticno znaci FANTASTICNO,pored sin city-ja najbolja stvar koju sam gledao ove godine.Btw pola stvari iz filma se ne mogu skontati na osnovu samog filma nego se mora preci sedmi deo FF-a ili makar negde procitati dogadjaje iz same igre. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Samo bih dodao da se 7 ne pishe XII nego VII... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomai Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) Gde ste ga našli ??? Edited September 25, 2005 by lomai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 @lex reci mi slobodno da sam debil :) @hellfire reci mi tachno shta ti nije bilo jasno? ja sam sve skontao, isprichano je sve kako valja nauchio sam da kod animea u prvih 10 min moram da pazim mnogo jer ako tu neshto propustim nishta mi jasno biti nece:) @lomai dc++ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 u najgorem sluchaju svaki anime se gleda dva puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ajd' neko prinese na sledeci RHH? Da jurim dandyja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ima Dandy da reze, vidim ja, hiljade i hiljade... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Dandy ima ili "gledljiv skriner" ili "gledljivu bioskopsku kopiju"? zaboravih... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) drale je skinuo dvd rip i engleski titl, pitajte njega da vam reze :) Edited September 25, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Japi, bicesh poseceT ovih dana bez najave, ono kuc kuc na vrata... ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Rezi mi Drale (akcenat na e). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 snimaj jos jednu dodatnu kopiju ... imas od mene item u doti u petak ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) @lag sve je ispricano kako valja ali jednostavno nije film nezavistan od igre,sta vishe predstavlja njen kratak produzetak (da ne kazem ekspanziju:)) i nemoguce je ispricati u tih prvih 10 minuta filma sve sto je vazno i sto se desilo u FF VII.Isto kao kad bi sad uzeo jednu epizodu x-files i rekao da na osnovu nje znas sve u vezi priche,medjuljudskih odnosa i sl:)Anyway da ne trabunjam http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_VII <ovde ima mnogo podataka o desavanjima pre filma,likovima,njihovim odnosima...ko je Aerie,ko je iliti sta je Mother,sta je project Jenova (eto npr oko toga se vrti cela pricha ali se ne objasnjava STA je zapravo to:) Inache da li ste znali da je napravljen Final Fantasy - Last Order koji se nadovezuje na dogadjaje u advent children-u stime sto je Last Order bas anime (znaci ne CGI nego anime).Bas ga sad skidam,i ako neko odgleda neka baci utiske. Edited September 26, 2005 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 neam pojma, meni je to zanimljivo da dok gledam pokushavam da skontam shta se deshava meni je npr bio do jaja trip da chitam dinu od ovih novih izdanja u kojima bih ja trebao da vec sve znam shta se i kako deshava Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 neko link za torrent na pm plz? jurio sam medjutim izgleda da nikad nema seedera : (((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ovo moje je sa SBB-ovog HUB-a. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 takodje Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 skinuo sam Shinsen-Subs fansub, dva diska (ima i verzija na celom dvdu), odlichan kvalitet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 ne znam...meni je sve leglo juuust right...mnogo dobro uradjeno...koreografija, pogotovo u zadnjoj, sword only, borbi je super... da, geostigma je nastala kao obrana planete protiv jenova celija..meni onih par rechi o tome sasvim bilo dovoljno... za pojavljivanje barreta i ekipe...ono iz onog fon razgovora sa pochetka mi bilo jasno da barret dolazi...a kad su se svi pojavili znachi da su bili skupa...ono cool mi je i to... reno je ZAKON =o)) smeta mi premala upotreba Reda tokom same borbe...ono red xiii uvek bio najbajanskiji baja =oD i za kraj - totalno se slazhem sa kruletom - "alobrestvarnoukomstefazonu" sa glupuim trakicama oko ruku? sta aids support fazon ili ?!? =o)) ps check out the megahooters on Tifa! (and still Aeris is soooo much better ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomai Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) Bas mi bilo toplo oko srca kad sam video na kraju Aeris i Zacka kako odlaze Dali u filmu ima nekih objašnjenja ko je on, pošto u igri nisam mogao da provalim (pretpostavljao sam da je on Cloudov brat) ? A usput, Cidu se brod ne zove Sierra, nego Highwind :P Morali su nešto da zaseru btw, treba da izađe još jedan nastavak sedmice, i to ponovo igra Izlazi za PSP i zove se Crisis Core. Edited October 1, 2005 by lomai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 bio bih zahvalan da mi neko kaze koliko ima igara za pc iz FF serijala (kapiram od sedmice obicne nadalje) i koliko je to diskova? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts