Jump to content

Ispadanje SCG sa Eurobasket-a

Corey

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da je Obradovic trener vrhunskog kvaliteta to je skoro sigurno, ali isto tako je sigurno da je uvek kada je uspeo tim bio u dobrim odnosima koji nisu njegova zasluga. Covek jednostavno ne zna sta treba da radi u konfliktnim situacijama. Mogao je lepo da vidi sta je uradio Pesic u Indijanapolisu, kako je uzeo i napravio primer pd Radmanovica, a onda su se svi urazumili. A na cuveno pitanje kako bi Pesicu srali svi zivi da nije uzeo svetsko, jednostavan je odgovor, to se nikad ne bi desilo, jer ako imas kvalitet igraca kao mi (sto se apsolutno vidi u odnosu na ostale ekipe, mislim na individualni kvalitet) postoji samo jedna sitnica, a to je timski rad, ostalo, taktike, zajebancije, to je sve od manjeg znacaja. Dakle, ko je odogovoran za tim, trener i igraci, ko donosi odluke, trener, i cao djaci (rima).

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

slusaj majstore.

kao prvo. niko nie naveo tvoje ime u "mega hejtu".

kao drugo nije hejt.

a svako ko se nadje u mom postu nek se sam zapita.

bilo kako bilo.

obradovic mi nie ujak. nije mi nista.

da je oterao pedercice cela javnost bi se svalila na njega. i ceo tim bi se uzburkao.

ovako. pokusao je nakon visinskih priprema na kojem je ekipa bila u dobrom raspolozenju (nako razgovora bodiroge sa svima njima) da ipak odrzi "jedinstvo".

nakon cega je doslo do cega je doslo. samo sto je tada bilo "kasno" za raspustanje reprezentacije...

...i nemoj ti meni previse da seres. niti sam te isprozivao niti nista. nicije ime nisam naveo. a ako si se sam nasao u mom postu. seri sebi ne meni.

yeah baby :) napusavanje

i molio bih one koji loptu ne znaju da tapkaju da ne seru previse....

a basket ne znam da igram....

-

nisi naveo moje ime nego si naveo i popljuvao dosta stvari koje sam ja otkucao, big deal...

obradovic bi bio velicina i pokazao bi muda da je uradi to sto je trebalo da se uradi na vreme, pa bi makar sa nekim dostojanstvom odradio celo prvenstvo a ne da kuka kao najgora pichkica kad je sve gotovo...

nemam sta da serem sebi kad si ti tu da serem tebi :)

fallout_table.gif

Prijatno je boraviti u "Beogradskoj Areni". Već sam i ranije pričao i pisao, kao da ulazi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

bio obradovic na b92.ebo je zheljko kevu onom debilu.

to je inache politichka emisija,i voditelj se stvarno ne razume tolko u basket

dakle postavlja pitanje

-pa zheljko vama bash i ne ide sa reprezentacijom od kad napad traje 24 sec(ali onako u predrkanom stilu kao "jebosamtikevu")

-(uzvraca zheljko u stilu "kotijenapisopitanje")ne mogu da ti odgovorim,ne bi razumeo

pwnd:D

salt wat fish fresh wat fish?

bla bla bla

Istina je negde na sredini... Na primer te Obradoviceve bajke o 8 njegovih igracha na EP su chista baljezgarija... Shcepo, Tomashevic? Do jaja... Femmerling? Super. Slovenije je danas zbog Jake izgubila, Roller i Demirel su ga izrokali, a znamo kakve rupe su dotichna dva igracha...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

pa istina je da se u proseku igra brza kosarka nego sto mi to radimo, poslednjih par godina barem. Ispravno je sto zasnivamo igru na odbrani ali nemamo kontre, polukontre, nemamo prodore...

ali istina je da je obradovic i dalje osvajao, barem na klubskom nivou, svo to vreme

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

yeah baby :)  napusavanje

-

nisi naveo moje ime nego si naveo i popljuvao dosta stvari  koje sam ja otkucao, big deal...

obradovic bi bio velicina i pokazao bi muda da je uradi to sto je trebalo da se uradi na vreme, pa bi makar sa nekim dostojanstvom odradio celo prvenstvo a ne da kuka kao najgora pichkica kad je sve gotovo...

nemam sta da serem sebi kad si ti tu da serem tebi :)

;*

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

Izjava Gurovica*

*kurir je u pitanju... [8)]

Obradovic u poligrafu~14mb

Juce uvece je Obradovic bio na SOS-u, u poduzoj emisiji.

Repriza danas (Nedelja) u 13.00.

Drago mi je da su ljudi poceli da pricaju o konkretnim imenima.

Kao sto mnogi kazu, treba stisnuti zube i krenuti napred. Nije 2006 i Japan toliko daleko.

Ma moraju da nam daju wild card...ipak smo mi dvaput zaredom osvajali svetsko prvenstvo i aktuelni smo svetski prvaci.

Inace voleo bih da se napravi neki okrugli sto pa da se rasciste stvari, nego ovako svako drzi neku svoju konferenciju za medije, i nikad da izadje cela istina na povrsinu. Obradovic je rekao mnogo toga, ali ima dosta stvari koje samo igraci znaju, a nece da kazu.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.