Jump to content

Ispadanje SCG sa Eurobasket-a

Corey

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma ljudi su bre svi do jednog totalni idioti...nema igre,nema bore,organizacije,shuta,ama nichega nema.

Onaj obradovic je jedan majmun najveci,nema bre coek veze s'vezom,treba ga ubiti na mestu za ovo shto nam je uradio,jer za ovako neshto nema ali stvarno nema izgovora...toliko chekano jebano ep u beogradu a mi chak ni da stignemo do beo-arene??? SRAMOTA!!!!

Ma svima bi im jebao majku redom,%#^@!%#^@%#^@,ma naucio bih ih pameti...jebani retardirani majmuni!!!!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Samo cu kopirati svoj post sa b92, mrzi me da preformulishem istu prichu...

Svi vi koji pirchate neshto o razlozima nasheg neuspeha bolje nadjite neshto pametnije da radite...

Niko ko nije bio sa reprezentacijom poslednjih nedelja ne zna shta se tamo deshavalo, a samim tim ni razloge koji su doveli do stvari koje su kasnije uzrokovale ovako slabe igre...

Mozete vi pametovati do sutra, ali kako niko od nas nema pojma shta se deshavalo na timskim sastancima i u svlachionici pre i posle mecheva, stranice ovog topica ce biti ispunjene samo praznim prichama i baljezgarijama ljudi od kojih nekih 90-95% ne razume ni najosnovnije stvari o sportu o kome pricha...

prvi put u zhivotu mom si napisao neshto identichno shto bih ja napisao.sada mogu samo da quotujem.Igrom sluchaja, bio sam u organizaciji ep-a u ns-u i znam shta se deshavalo. al nije za javnost, al stvarno, koliko god smeshno zvuchalo.

kako bih te ubio sada . Obradovic nije kriv ni malo, shvaticete to na konferenciji za shtampu.ustvari , necete ...

Chekaj malo... reprezentacija mozda i nije ona na koju smo navikli... nisu to oni igrachi... ali opet ovaj tim definitvno ima kvalitet da pobedi jednu, pa mogu slobodno da kazem, prosechnu ekipu Francuske. Krivac mora da postoji... Francuzima je ovo definitivno najbolja utakmica od pochetka prvenstva, ali opet...

Naravno da necemo shvatiti nishta na konferenciji za shtampu, prvo ja zato shto je necu gledati, a drugo zato shto ce on siguran sam prihvatiti krivicu koju (ne) bi trebao da prihvati... Uvek tako bude... preuzece odgovornost na sebe i reci ce da je zavrshio sa reprezentacijom...

A sta to mene zabole patka sta oni rade u svlacionici?!? Sad ja treba da se pitam ko kome cese muda a ko kome peva na uvce! O cemu mi pricamo? Jedino sta moze da se kaze sa 100% sigurnosti to je da ima igraca koji ne izgaraju na domacem terenu. A to koliko su dobri i da li Zelimir zna sta radi ako drzi Gurovica celu poslednju cetvrtinu i to sto Marko Jaric masi tri zicera za redom, i sto niko ne moze da pogodi slobodno bacanje, to sve me apsolutno neinteresuje, a najmanje sta se desava sa reprezentacijom "iza kulisa". Jebem mu misha ako onaj post nije napisao Obradovic. Isto bi bilo da je neko rekao, eto on je ubio coveka, ali nije kriv jer ko zna sta se desavalo u njegovoj glavi.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Svi ste vi debili, narochito oni koji kazhu da ih sve treba pobiti. Kad dobro odigraju svi kazhu kao "mi smo osvojili svetsko/evropsko prvenstvo", a kad puknu, onda su debili, kreteni i ne znam ni shta vec.

Ljudi su odigrali najbolje shto su u tom trenutku mogli, da su mogli bolje, odigrali bi. Jebi ga, zhivot ide dalje, nauchish neshto na svojim greshkama, trenirash, spremish se za sledece prvenstvo, i pokushash da dash sve od sebe.

obradovic je arogantni skot bio i ostao... to sto mu je nekad prolazilo sada nema sanse...

uradio je isto sto i protiv spanaca... samo sto sada nema koga da krivi za to jer je publika bila na nivou... opet je drzao najsporiju petorku ali sad poslednju cetvrtinu koja nas je zakopala protiv spanaca prvo poluvreme

prosto mi je neverovatna kolicina idiotizma i arogancije da nece da odstupi od svog plana po svaku cenu.... bodirogi ne ide - drzi ga... krsticu pichkici ne ide -drzi ga... gurovicu ne ide - drzi ga u igri... shcepanovicu ne ide zadnje dve godine drzi - ga u igri ... rakoch kao pobesneo igra on forsira na jarica koji se tek oporavio od povrede i pauze... milichic jedini moze da nadskochi one crnce i da poklopi parkera - sedi .... radman dao 4/4 za tri drzi ga celu cetvrtinu kad mi ne mozemo da probijemo zonu... za ovakve ocene ne treba biti jebeni trener da mozes da skapiras... dovoljno je da si na zemlji i da vidis sta se desava...

mislim da je zeljko jedini i izuzetni krivac za ovu katastrofu... jebote chekam ovo prvenstvo 15 godina da bi na kraju zbog samozivog lika kao sto je zeljko ispusili u osmini...

nije ni cudo sto peja nije hteo da igra sa njim... pesicu je odgovarao a zeljku ne...

a najgori su ovi koji zive u vremenu od pre deset godinu... boli me uvo sto je bodi bio to sto je bio.. ne treba da zivimo u proslosti i samo time da se dizemo... da je pravi ne bi ni igrao za repku kad je u ovako jadnom stanju

sta da kazem popizdeo sam kao nikad do sada ove godine....

fallout_table.gif

perdrasuda?????

kakvih predrasuda?

igrali su ko karine isto kao i protiv shpanaca, i to isti igraci...

i sta vi kenjate sad kao ne sme da prica sta je bilo iza kulisa kad ce sve biti u kuriru za dva dana... "uuu mi smo face bili u rgnaziaciji i mi znamo sta je bilo ai ne smemo da vam kazemo, vi ste tako lame a mi smo leet... lololol"

priznajte preterano kenjate

fallout_table.gif

bodirogi ne ide - drzi ga... krsticu pichkici ne ide  -drzi ga... gurovicu ne ide - drzi ga u igri... shcepanovicu ne ide zadnje dve godine drzi - ga u igri ... rakoch kao pobesneo igra on forsira na jarica koji se tek oporavio od povrede i pauze... milichic jedini moze da nadskochi one crnce i da poklopi parkera - sedi .... radman dao 4/4 za tri drzi ga celu cetvrtinu kad mi ne mozemo da probijemo zonu...

neću da se priključim hejtu prema željku, ali bih voleo da neki od ovih što decidirano tvrde da su samo igrači krivi objasni ove odluke.

(g, opet se slažemo, brrrrr)

Prvo mi se skroz ne dopada fazon na koji odma' krecu da pljuju reprezentaciju. Ono, krenes od komentatora na RTSu koji do poslednje sekunde ima onako favorizujuce-neutralni stav i kako se mech zavrsio tako "sramota, sramota, sramota", isto i voditelji i sve. Skroz mi se to ne dopada. Ne kazhem da ne treba reci da smo trsli i otisli u tri lepe, ali stvarno preteruju ljudi, posebno oni koji sve znaju bolje od drugih.

Drugo, ako je istina ovo sto je obradovic rekao na konferenciji i prichao o tome 30 minuta, onda to nikako nije mala stvar. Takve stvari kao sto su unutrasnje razmirice, ovaj sa ovim nece, ovaj sa ovim hoce, potpuno skrenu coveku tok misli sa vaznijih stvari i mora da razmislja o glupostima kao sto su ove pomenute, i trosi svoju energiju na to umesto da je usmeri na druge stvari. Ne zelim da ga branim, on ce zapravo jedini verovatno da odgovara za sve (smenice ga, a iste igrace ce onda trenirati neko drugi, osim matorana koji se povlache), ali da sam ja neki tip koji odlucuje lepo bi ih sve poizbacivao napolje (ne vezano za igre, vec za te medjuljudske i medjutimske odnose) i doveo onu decu sa U17 takmicenja u reprezentaciju. Mozhe da im se eventualno pridruzhi samo neko ko je to zasluzhio a ne zato sto ima "zvuchno ime". I onda od njih pravis super tim. Neka budu i 12. na takmicenju, ispalo bi kao i sada, nismo ni u prvih osam a kao imamo "ekipu". Ali da ne razglabam, sta je bilo bilo je, idite da spavate, sutra je novi dan, razmisljajte o svojim problemima i poslovima a ne o kosarkasima.

BTW, jel mozhe neko od upucenijih da mi objasni onu smehotresnu situaciju par minuta pred kraj mecha kada je onaj Francuz iz donjeg ugla hteo da shutne trojku al' je zapravo izbacio samo malo iznad sebe i uhvatio je ponovo (niko nash nije bio oko njega) pa su mu izbili loptu i uhvatio je Jaric koji se onda proshetao po terenu drzheci loptu u ruci dok nije shvatio da treba da krene u napad (kada je na kraju bio banananiran od strane nekog chamuge). Sto tu nishta nisu svirali?

organizacija ima veze sa tim da vidim shto ti ne vidish.i nikad necesh , i uvek cesh pisati postove na osnovu predrasuda.

Ovo je vec shiljenje kurca... dakle nemoj ovo da shvatis kao uvredu... Ako hoces da ne prichamo o tome vishe, reci nam tu istinu koja ce razbiti nashe "predrasude", ako neces, onda nemoj da se meshash i trazizh od nas da ne prichamo ovo ili ono, a neces da iznesesh nijednu chinjenicu...

Mnogi sada kenjaju po Obradovicu (najvise), Bodirogi, drugima...

Obradovic ce sigurno da ode posle ovog debakla. Bodiroga, Tomasevic i Rebraca su zavrsili reprezentativnu karijeru, ali problem i dalje ostaje. Doci ce neki novi trener, pojavice se neki novi igraci, ali se plasim da rezultat nece biti mnogo drugaciji / bolji.

Tuzno je sve sto se desava sa nasom kosarkom. Boli me srce, i zbog rezultatske bruke, i zbog odnosa nekih reprezentativaca prema nacionalnom dresu, ali i zbog pljuvanja po mnogim ljudima iz repke koji to zaista ne zasluzuju.

Sto se sam tekme tice, odlicnih 25 minuta i neshvatljivi pad zatim. Ono sto se desavalo u pripremama, ponovilo se i veceras. Pad u trecoj i raspad u cetvrtoj cetvrtini. Vec par godina je simptomaticno da imamo katastrofalnu zavrsnicu, sto se veceras i ponovilo. Slobodna bacanja zaprepascujuce losa. Izgleda da neki jednostavno nisu mogli da izdrze pritisak.

Vi sto pljujete Obradovica i igrace spustite malo loptu... Oni ce otici, doci ce neki drugi, a kako cemo mi dici nasu kosarku iz mrtvih je pravo pitanje na koje verovatno niko trenutno nema odgovor.

Tuga... [V]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

obradovic je covek koji je pokazao i dokazao sta je. nimalo hejta prema njemu.

Igrači nisu ljudi. Gore ljude nikad nisam video. Čekao sam da se mo
Edited by dvnityCker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

BTW, da ne gnjavim i ovde o tome, koji je trip sa Svetskim u japanu, mozhe neko da pojasni? Koliko sam pohvatao od pogubljenih voditelja (onaj sa RTS2 je definitivno plakao, vidi se na njemu, krvave ochi, spushta obrve i to ;)) i ljudi sa SOSa i slicno fazon je da mi kao ne igramo svetsko u japanu, ali da ima nekakvi wildcardovi kojim mozhemo da uletimo. Sta je to? Ili su oni samo lupili neku glupost?