Guest Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 idem da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ...husali kestenje, blea :) ← Kestenje! Njam, njam. Vidoh neke cige ispred zgrade da "pecu" ali se nisam usudio da pazarim. :) Plan za sutra je ne paliti komp. Mora da se uci. Jeah, right! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Odo na qnt, ne setjam se kad sam shtrebao prokletu matu ovoliko dugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 zavrsena slava. ostalo mnoooogo hrane i pica i dooosta da se sprema po kuci... vidim 5 dana posla... ala su ljudi grbavi, vecina donela vino... brate... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 @Kruko Isidoru Bjelicu? Kako neko nju moze da gleda. Aj da slusa, pa bih napravio napor da te razumem, ali gleda??? @Topik Instalirao sam one messengere koje u principu ne volim da koristim, ali eto, instalirao sam. Za sad imam dvoje ljudi, a jedno od njih je Lucky, sto ce reci da prakticno imam samo jednog coveka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 evo.. dosao sa slave.. sad klasika... uskoro palim off... da igram heroje do jedno 5... /me skot truli... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 bio na faxu 8h, posle kod ortaka na slavi, i bilo skroz kul. Sutra opet 6h faxa,a posle na gledanje cl i neko vopi. U cetvrtak kolokvijum iz arhitekture racunara, pa bih mogao malo da pogledam knjigu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Bio kod ortaka, gledali Isidoru i husali kestenje, blea :) ← vi mazohisti? :) ochi mi se uchvarile, odo da bacim neshto u kljun pa spavanjac, inache bio kutji ceo dan... al' nisam se smorio uopshte, josh mi doshlo neko drushtvance iz jerkovitja i iznenadili me onako do jajno:) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Smorio se u shkoli, posle toga slavio sa ortakom rodj, i tako... Sve u svemu, moze da prodje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ustah u 8:00 da malo ucim psihologiju pa sad palim kod ortaka da zavrsimo neki pos'o pa cemo da banemo kod CosmiCa na slavu (nedelju dana nisamjeo cekajuci njegovu slavu!) razvalicu se... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Od jutros sam po lekarima vario krv... jeee ne znam ko je gori da li ona deca sto vriste ili oni penzosi sto svakog lekara smore sa istom pricom... U svakom slucaju puko mi je (opet) dl novog KDE (gad dem ju verat) tako da sam se smorio. Sada klopam masan burek i cirkam jogurt pa na ucenje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Evo me ponovo u svojoj kancelariji posle 3 dana. Eh, da sam josh mogao da se odmaram tih tri dana... Sada cu ovde da blejim nekoliko sati pa palim na izlozbu reklame. Spremam se polako za dolazak u BG. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ewo me u skoli sedim na wrhu amfiteatra i ne cujem nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 radim delphi, danas imam blok informatike Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 zerbah, kad dodjes nemoj da ispalis za rhh, jer cemo morati onda da te vodimo u Bigz, a to je vec nesto drugo, nesto divlje... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Evo ustao trebao bih da vezbam matu,al prvo da se malo procunjam po netu Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 spremam se polako da zapalim kod ćaleta u firmu na has.. radnički restorani ftw. Instalirao sam one messengere koje u principu ne volim da koristim, ali eto, instalirao sam. Za sad imam dvoje ljudi, a jedno od njih je Lucky, sto ce reci da prakticno imam samo jednog coveka. ← add me baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Odo na precas iz biologije imam kontrolni, a posle toga jos tri kontrolna, posle skole idem se pokopam!Aj pa se dilivio! Zdrej Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 @Topik Instalirao sam one messengere koje u principu ne volim da koristim, ali eto, instalirao sam. Za sad imam dvoje ljudi, a jedno od njih je Lucky, sto ce reci da prakticno imam samo jednog coveka. ← Vazno je da si popunio profil da i drugi mogu da vide koji ti je ICQ/MSN ili sta si vec instalirao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 msn i yahoo - bolkonski i bolkonski99 ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) evo me kod cosmica na slavi sa ortakom... jeli neku rusku salatu i cevape i pili belo vino... smorio sam se... Edited November 1, 2005 by ep1c Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 jutros sam (opet) zakasnio na posao... ovo vise ne sme da se nastavi. odlozio sam ispit za cetvrytak, pa lakse disem. bice ovo jebena nedelja. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 slava zavrsena jedem kolace cokolade i gulim sokeve ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Dosos iz skole blejo u nekom kaficu 3 sata Nista nisam jeo ceo dan tako da sad sledi rostilj pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Danas sam dobro raspolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts