Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Kruko

Isidoru Bjelicu? Kako neko nju moze da gleda. Aj da slusa, pa bih napravio napor da te razumem, ali gleda???

@Topik

Instalirao sam one messengere koje u principu ne volim da koristim, ali eto, instalirao sam. Za sad imam dvoje ljudi, a jedno od njih je Lucky, sto ce reci da prakticno imam samo jednog coveka.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

bio na faxu 8h, posle kod ortaka na slavi, i bilo skroz kul. Sutra opet 6h faxa,a posle na gledanje cl i neko vopi. U cetvrtak kolokvijum iz arhitekture racunara, pa bih mogao malo da pogledam knjigu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Bio kod ortaka, gledali Isidoru i husali kestenje, blea :)

vi mazohisti? :)

ochi mi se uchvarile, odo da bacim neshto u kljun pa spavanjac, inache bio kutji ceo dan... al' nisam se smorio uopshte, josh mi doshlo neko drushtvance iz jerkovitja i iznenadili me onako do jajno:)

Od jutros sam po lekarima vario krv... jeee ne znam ko je gori da li ona deca sto vriste ili oni penzosi sto svakog lekara smore sa istom pricom...

U svakom slucaju puko mi je (opet) dl novog KDE (gad dem ju verat) tako da sam se smorio. Sada klopam masan burek i cirkam jogurt pa na ucenje :)

spremam se polako da zapalim kod ćaleta u firmu na has.. radnički restorani ftw.

Instalirao sam one messengere koje u principu ne volim da koristim, ali eto, instalirao sam. Za sad imam dvoje ljudi, a jedno od njih je Lucky, sto ce reci da prakticno imam samo jednog coveka.

add me baby

@Topik

Vazno je da si popunio profil da i drugi mogu da vide koji ti je ICQ/MSN ili sta si vec instalirao :)

jutros sam (opet) zakasnio na posao... ovo vise ne sme da se nastavi.

odlozio sam ispit za cetvrytak, pa lakse disem. bice ovo jebena nedelja.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...