Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

na neki sajam knjiga. nakupi se balona i flajera makar.

Izgleda da necu ove godine stici na sajam, majku mu staru poljubim.

fresh izvesataj:bilo je jako dobrih ribi i knjiga :)))

koji ultimate kombo...

upozanli smo se sa novosadjankama do jaja su:)

ok na bg sajam..

Edited by boom2k*

Bio na sajmu knjiga i napokon sam imao priliku da obidjem bar malo BG...

I skroz sam se razocarao , mozda je cudno ali je ovo meni prvi put da odem ovako po danu u BG i da se shetjkam.Od celog BG-a jedino mi je Kalemegdan i Knez MIhajlova ok , sve ostalo mi je tako nekako tuzno i sivo , bio je suncan dan a ja sam imao osecaj da je tmurno verovatno je to zbog manjka zelenila na koje sam navikao u NS-u , znaci u centru drvo video nisam , aj ne mora drvo ali ni neko cvece or something , jedino gotivno su one fontanekojih bash ima, :( , sve je nekako brzo , svi su nadrkani , znaci zapanjio sam se koliko fegeta ima po centru , znaci ono je strasno svaki drugi lik ima roze majcu i one ronilacke Dior naocare , jedan je i imao srebrne patike na kojim roze slovima pishe RICH [xx(] , jako je prljav grad itd.Ne znam da li sam jeo na dobrim mestima ali jeo sam pljeskavice na 3 mesta i ono je kriminal , znaci meso ima neki ukus soje , a priloge ti stavljaju preko kurca , bukvalno bacaju ti unutra tako da je doslo do toga da je pola pljeskavice prazno , a pola prepuno priloga itd , takodje mi je jako lose bilo kad sam video kako neka 3 cigana koji duvaju lepak u sred centra smaraju neku zenu i ono 15 m pored stoje 3 pandura i ono boli ih kara i posle 10 minuta koa dolaze i rasteruju cige, itd...Jebiga nemojte flejmovati ali na prvu loptu ovakav mi je ostao utisak :(.

jedno je odrzavati grad od 200k stanovnika kao sto je ns a drugo grad osam puta veci ... a ako si dosao u bg ocekujuci da cesh videti beli grad nad 2 reke, sa mermernim fasadama i ruzicnjacima na ulicama onda si zaboravio sta se izdesavalo u poslednjih 15 godina

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Pa nema tu sta da se hejtuje ... deo si u pravu, deo nisi, ima takvih stvari i na drugim mestima, to je to. Trebalo je da pitas da ti preporucimo gde da pojedes dobru pljedzu, a i gde da odes da vidis zelenilo. Jedino mi je malo cudno da si u bgdu video likove sa roze majicama i to? Kao nema ih po novom sadu?

@Longleyy

Ma nemoj nista da se traumiras. Znam licno ljude koji su se na prvi pogled razocarali u Pariz (ja to slusao rodjenim usima u sred Pariza). Svasta covek ocekuje pre nego sto vidi sta se ispunilo od njegovih ocekivanja. Sto se gradova, generalno, tice, jedino kako mozes da ocenis objektivno sveukupnu vrednost je da posetis mnogo gradova po svetu (subjektivno ces sam odrediti gde ti se najvise dopalo).

@Topik

Sat i po sam na netu, surfujem, da me covek pita gde si bio, sta si radi toliko dugo, ne bih znao sta da mu kazem. Idem citucnem koji redak, pa na spavanjac.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Pa nema tu sta da se hejtuje ... deo si u pravu, deo nisi, ima takvih stvari i na drugim mestima, to je to. Trebalo je da pitas da ti preporucimo gde da pojedes dobru pljedzu, a i gde da odes da vidis zelenilo. Jedino mi je malo cudno da si u bgdu video likove sa roze majicama i to? Kao nema ih po novom sadu?

Pazi ima ih svuda , ali sam se ovde zapanjio jer je svaki drugi bio takav , bash zbog toga sto je bilo BG zestoki momci NS sminkeri...A uverio sam se da je bash dosta drukcije , u NS-u ih ima relativno malo (zivim u centru a s' obzirom da je centar njihovo podrucje odnosno tuda se krecu nece ici po grbavici, limanu, starom gradu , telepu da ih neko prebije...) ovde vishe imash onih "fudbalercica" osisanih na tarzana ovo-ono , malo gel i te varijante , ali roze majcu , sa Dior naocharima koje 90% mojih drugarica imaju , srebrnim patikama i chirokanom obojenom u plavo , stvarno retko , eventualno u modeni...

@Longleyy

Ma nemoj nista da se traumiras. Znam licno ljude koji su se na prvi pogled razocarali u Pariz (ja to slusao rodjenim usima u sred Pariza). Svasta covek ocekuje pre nego sto vidi sta se ispunilo od njegovih ocekivanja. Sto se gradova, generalno, tice, jedino kako mozes da ocenis objektivno sveukupnu vrednost je da posetis mnogo gradova po svetu (subjektivno ces sam odrediti gde ti se najvise dopalo).

Pa tako i ja razmisljam nekako , mislim mozda se nisam najbolje izrazio , verovatno sam ja imao neku sliku o BG-u ,po pricama,u svojoj glavi i ocekivao sam nesto savrseno...

a ne, ne...tamo momci koji drze do sebe, idu Dunaaavskom u lanenim kosuljama, sa sesirom na glavi i tamburicom u rukama i pevaju mladim snasama....

Nepotreban hejt , niti sam ja rekao da je tako , niti je realno tako...

nije hejt nego glupa generalizacija. upravo kao i tvoja konstatacija koju si izveo nakon jednog prolaska kroz grad i to kroz mondenske elitne ulice, koje su i steciste fensi likova koji citaju cosmo i nose spajdermen naocare i pri tom zaboravljash da ih mozda ima vishe nego u ns samo zato sto je ns osam puta manji...probaj da nadjesh takvog nekog "kastrata" preko dana u blokovima ili zemunu...

Da , samo shto sam ja naglasio 2 stvari:

1.Da je to moj utisak na prvu loptu , sto znaci da nikako ne moze biti potpuna i realna slika o BG-u.

2.Da sam se prosetao samo Kalemegdanom i Knez Mihajlovom i malo okolo , ali uglavnom centar.

poenta: utisak mi je baziran na osnovu te dve stvari i verovatno nepotpun isto kao i tvoj , samo sto sam ja lepo napisao zasto tako mislim , dok si ti lupio glupost , mozes da dodjes u NS kad otjes i da se nadjemo i da stojimo u Dunavskoj od 08-20 i ako vidish jednog lika sa gitarom i sesirom koji peva o mladim snasama imash 20e od mene.

Ja sam "roze majce" video , ali sumnjam da si ti video "slamnati sesir".

Edited by Longleyy

Skidam neki film...ladim yaya...vecherao neki omlet sa extra sirom...

Nekako uvek ispadne da slabo jedem preko dana i onda se uveche prezhderem ko' svinja i ne mogu da spavam...

BTW Shto tiche ovoga NS vs. BG svaki grad ima neki svoj sharm... Ne zhelim previshe da pricham o BGu poshto nisam previshe vremena proveo tamo, ali shto se tiche Novog Sada meni iz godine u godinu smeta sve vishe stvari.

Zida se gde se stigne, i to po pravilu one shabanske chetvorospratnice u svim duginim bojama. Znachi preko puta mene ide niz zgrada u bojama: svetlo plava, tamno plava, ljubichasta, zelena a nedaleko zhuta, narandzhasta, pink itd.

Pored razlichitih boja po arhitektonskoj strukturi uopshte im nije tu mesto.

Ono shto mi mnogo vishe smeta od urbanistichkog haosa su razni doshljaci (pre svega oni od preko Drine i iz Milove republike). Ne zhelim da generalizujem i stavljam sve u isti kosh ali vecina tih ljudi nije sposobna ili jednostavno nece i ne zheli ni makar da pokusha da se prilagodi sredini u koju je doshlo.

Znachi nemoj da se deresh ko' da si na brdu, nemoj da divljash u saobracaju, malo prilagodi rechnik...ponashaj se "pitomije" itd.

Inache deluje mi kao da se razlike izmedju BGa i NSa polako smanjuju, odnosno Novi Sad lichi sve vishe na BG u negativnom smislu.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

ti decko ne razumesh nesto posebno pojmove hiperbole i ironije... a o novom sadu dosta znam jer ne svracam samo za exit.Samo hocu da kazem da kada misljenje zasnivash na malom reprezentativnom uzorku onda dobijash ekstremne zakljuchke. To je kao kada bi otisao na Senjak ili Dedinje i rekao da svi mi u beogradu imamo srerbne kvake i svako vozi audi a8

Skidam neki film...ladim yaya...vecherao neki omlet sa extra sirom...

Nekako uvek ispadne da slabo jedem preko dana i onda se uveche prezhderem ko' svinja i ne mogu da spavam...

BTW Shto tiche ovoga NS vs. BG svaki grad ima neki svoj sharm... Ne zhelim previshe da pricham o BGu poshto nisam previshe vremena proveo tamo, ali shto se tiche Novog Sada meni iz godine u godinu smeta sve vishe stvari.

Zida se gde se stigne, i to po pravilu one shabanske chetvorospratnice u svim duginim bojama. Znachi preko puta mene ide niz zgrada u bojama: svetlo plava, tamno plava, ljubichasta, zelena a nedaleko zhuta, narandzhasta, pink itd.

Pored razlichitih boja po arhitektonskoj strukturi uopshte im nije tu mesto.

Ono shto mi mnogo vishe smeta od urbanistichkog haosa su razni doshljaci (pre svega oni od preko Drine i iz Milove republike). Ne zhelim da generalizujem i stavljam sve u isti kosh ali vecina tih ljudi nije sposobna ili jednostavno nece i ne zheli ni makar da pokusha da se prilagodi sredini u koju je doshlo.

Znachi nemoj da se deresh ko' da si na brdu, nemoj da divljash u saobracaju, malo prilagodi rechnik...ponashaj se "pitomije" itd.

Inache deluje mi kao da se razlike izmedju BGa i NSa polako smanjuju, odnosno Novi Sad lichi sve vishe na BG u negativnom smislu.

Jako velika istina , i ne samo po pitanji gradjenja i saobracaja i tako tih stvari , nego po ponasanju ljudi...

e je*em ti sajam knjiga, je*em ti beograd i sve redom! znaci digli su nas u 7h ujutru da idemo u skolu, zatim u bg na sajam knjiga i evo tek smo se sad vratili iz je*enog BG-a....

Knez mihajlova je nesto preterano! odmah bi se tamo preselio, pored svih tih butika i radnji... :)))) i svetala na sve strane

inace, zakacili smo se sa nekim pickama iz bg-a kad smo cekali u busu ostatak skole, odnosno tovarili devojku od drugara. on sam (pijan) kreno na njih 5,6 oni ga spicili ciglom u glavu i pobegli kad smo izasli iz busa.....pickeeeee pickeeeee :D

inace, drvosece idite u sumu a ne u evropu. sta fali da muskarac nosi roze? ajde da cujem.... drvosece

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...