Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Naime smuva se ona sa nekim tipom, koji je doduse nesto mladji od nje (mislim dve godine), i sad kao nisu jos radili "ono". I ona, posto zivi sama, pozove njega u 4am da "gledaju film". I saceka ga ono profi, u bade mantilu, stimung sve to i on u koji je u fazonu pa dobro gde je vise taj film? I sad ona kao nadje neki film pusti na tvu i gledaju tu oni taj film i ona kapira da ako tako nastave nece biti nista. I onda sledi meni najbolji razgovor ikada:

Ona: Jao sto je vruce ovde...

On: Ma jok...

Ona: Ma gde bre nije, mozda ce ti biti komotnije ako skines farmerke?

On: Ma jok, kul mi je ovako.

Hahahahaha, koji debil!

Verovatno je obukao babske gace [:D][:D][:D]

ja znam sta hocu ;>.

enivejz.

@pera and co : skinuo sam sa torenta da. ali. kod ortakovog caleta u firmi. tako da cu da vidim da nadjem torent pa cu vam javim. znam da sam ga nasao sa piratebay.net searcha. michael jordan. tako da ovoono.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

josh malo pa na kunt, idem u NS oko 12, da zavrshim neki poslic, pa posle sa Vladicom na ruchak, rek'o je da ce da chasti (valjda nece neki fast fud). Uveche cu da vidim shta cu da radim kad se vratim.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@byp: piratebay.org - mala ispravka.

@Zwerko: Brate to tom liku ide vishe u prilog, samo da nije reko da je stidljiv...nego da je reko da on nije bio u fazonu...bocne ih u ego, i onda odlepe...

@neverlend: U svakomsluchaj obrati paznju da li si se sti smislila shta hocesh.

i tako ti ja juce u platou a ono medjutim...prvo mi sifra za net ne radi,pa posle se ispostavi da lik nije uplatio wow pa nisam ni igrao...reko ajde malo dote na netu kad ono ne mogu da igram zvog 1.19v.....bedak

nesudjeni wow...smorih se

inace na poslu isto,jutarnji smor

T_T

sinoc sam instalirao jorgan u krevet. preporuka

Ih, josh pre 3 vecheri [:D].

josh malo pa na kunt, idem u NS oko 12, da zavrshim neki poslic, pa posle sa Vladicom na ruchak, rek'o je  da ce da chasti (valjda nece neki fast fud). Uveche cu da vidim shta cu da radim kad se vratim.

Gistro, verovatno ti je rekao ja chastish, ali nisi dobro chuo...sva ta pricha mi je suvishe neverovatna da bi bila istinita [:D][:p].

@topic: ustao, odigrao malo poteza (da, i dalje to igram [:)], video shta mi se downloadovalo (ceo album Eskimo, i malo Wizzy Noise), sad cu da jedem neshto, pa da uchim po prvi put ove shkolske godine, pa u shkolu. Ekskurzija T-7 dana...

Puko' na ispitu...znao 2 od 3 pitanja...jbg...poslednja sansa za uslov mi je za dve nedelje...videcemo sta ce biti...ma bice to sve ok.

Pregladneo sam...idem nesto da zderem.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

jebo ja tog čoveka koji na festivalu vina pije pivo..

da vam kaže čika ivan, rođaci, zajebano je to kad na istom mestu imate automobil i kevu.. juče sam nekako uspeo da eskiviram vožnju do supermarketa, ali mi zato danas ne gine..

i mrzim ove periode kad je hladno ali ne dovoljno da upale grejanje, jer je tada unutra najhladnije.. noćas sam spavao pod dva ćebeta!

bole je mala sisica :*

nocas nisam nishta spavao, gledao neki stupidan film i danas morao da kucam kewi neki prezentaciju a jedva sam slova nabadao .. a ludilo danas mi tek predstoji .. mozda cu uhvatiti neki kunt posle ruchka

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...