bolkonski Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 sinoc sam instalirao jorgan u krevet. preporuka ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Gayevi su mejdu nama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Naime smuva se ona sa nekim tipom, koji je doduse nesto mladji od nje (mislim dve godine), i sad kao nisu jos radili "ono". I ona, posto zivi sama, pozove njega u 4am da "gledaju film". I saceka ga ono profi, u bade mantilu, stimung sve to i on u koji je u fazonu pa dobro gde je vise taj film? I sad ona kao nadje neki film pusti na tvu i gledaju tu oni taj film i ona kapira da ako tako nastave nece biti nista. I onda sledi meni najbolji razgovor ikada: Ona: Jao sto je vruce ovde... On: Ma jok... Ona: Ma gde bre nije, mozda ce ti biti komotnije ako skines farmerke? On: Ma jok, kul mi je ovako. ← Hahahahaha, koji debil! Verovatno je obukao babske gace [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 ja znam sta hocu ;>. enivejz. @pera and co : skinuo sam sa torenta da. ali. kod ortakovog caleta u firmi. tako da cu da vidim da nadjem torent pa cu vam javim. znam da sam ga nasao sa piratebay.net searcha. michael jordan. tako da ovoono. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Lezim u krewetu....spremam se za qnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 smorio se.. bio igrao MTG, svi igrali protiv mene sa 2 x jacim spilovima, tako da sam ladio veci deo veceri... sad cu kao da jurim gde ima da se naruce karte preko neta, al da stizu kod nas... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 MiaBarbika lolololol!!!!!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ishao sam peshke do 63. bloka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Aaa do sada sam igrao WOW, sad cu na qnt pa sutra na 2 pijanke od kojih je jedna RHH :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 josh malo pa na kunt, idem u NS oko 12, da zavrshim neki poslic, pa posle sa Vladicom na ruchak, rek'o je da ce da chasti (valjda nece neki fast fud). Uveche cu da vidim shta cu da radim kad se vratim. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Smarao se cele noci sa ortacima slusao ziku Sad za koji sat idem do skole da predam neka dokumenta a polse na spavanje duze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ustao....cekam kuma da idemo u Rodic....jos mi se spawa u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 @byp: piratebay.org - mala ispravka. @Zwerko: Brate to tom liku ide vishe u prilog, samo da nije reko da je stidljiv...nego da je reko da on nije bio u fazonu...bocne ih u ego, i onda odlepe... @neverlend: U svakomsluchaj obrati paznju da li si se sti smislila shta hocesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 i tako ti ja juce u platou a ono medjutim...prvo mi sifra za net ne radi,pa posle se ispostavi da lik nije uplatio wow pa nisam ni igrao...reko ajde malo dote na netu kad ono ne mogu da igram zvog 1.19v.....bedak nesudjeni wow...smorih se inace na poslu isto,jutarnji smor T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ustao okupao se i ukapirao da imam samo izuzetno tupe i neupotrebljive brijace jeeeeeeeee sto to mrzim :) Ono ima danas da ceo dan idem ko cetnik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ustao i krenem da se tusiram i nestane jebene vode,i sad tako ne radim nista cekam da dodje! Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 sinoc sam instalirao jorgan u krevet. preporuka ← Ih, josh pre 3 vecheri . josh malo pa na kunt, idem u NS oko 12, da zavrshim neki poslic, pa posle sa Vladicom na ruchak, rek'o je da ce da chasti (valjda nece neki fast fud). Uveche cu da vidim shta cu da radim kad se vratim. ← Gistro, verovatno ti je rekao ja chastish, ali nisi dobro chuo...sva ta pricha mi je suvishe neverovatna da bi bila istinita . @topic: ustao, odigrao malo poteza (da, i dalje to igram , video shta mi se downloadovalo (ceo album Eskimo, i malo Wizzy Noise), sad cu da jedem neshto, pa da uchim po prvi put ove shkolske godine, pa u shkolu. Ekskurzija T-7 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Puko' na ispitu...znao 2 od 3 pitanja...jbg...poslednja sansa za uslov mi je za dve nedelje...videcemo sta ce biti...ma bice to sve ok. Pregladneo sam...idem nesto da zderem. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ustao malo pre, blejim po netu, isprobavam SoulSeek pa moram u shkolu. Danas ce sestra da me vozi kolima u shkolu, 1.x poshto je polozila voznju.Valjda nece zgaziti mlogo ljudi. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Malo je prestao da me boli palac, pa lakshe hodam, al' to jos uvek nije to. Danas mi je skroz opusten dan pa se tako i ponasham, jos malo da se zezam sa PSPom pa da napishem tekst. Uvece standardno RHH, svi ocekujemo exileova cudesa ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ustao, pijem kafu... IRC-am.. spremam se da zapalim do vojnog odseka... sredjujem civilnu.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Evo, vojska, kriminal, "hiljade, hiljade maraka, hiljade dinara, hiljade maraka", pika se stondza i prati se sekretarica, daleko sto dalje, ja mogu ja moram... ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Pocxeo grozxdjembal idem da se overloadujem rosxtiljem i nekim slovacxkim tocxenim pivom fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 jebo ja tog čoveka koji na festivalu vina pije pivo.. da vam kaže čika ivan, rođaci, zajebano je to kad na istom mestu imate automobil i kevu.. juče sam nekako uspeo da eskiviram vožnju do supermarketa, ali mi zato danas ne gine.. i mrzim ove periode kad je hladno ali ne dovoljno da upale grejanje, jer je tada unutra najhladnije.. noćas sam spavao pod dva ćebeta! bole je mala sisica :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 nocas nisam nishta spavao, gledao neki stupidan film i danas morao da kucam kewi neki prezentaciju a jedva sam slova nabadao .. a ludilo danas mi tek predstoji .. mozda cu uhvatiti neki kunt posle ruchka • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts