suba Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 smaram se qci ceo dan ...chim pogledam kroz prozor prosto mi se spava :] EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 OK, posto ste vec otvorili ovaj "Aj pricajte" tj. "prichajte." onda cu onaj stari topic samo postati sa visible da bude kao neki vid arhive, a ovaj ce biti od sada pa nadalje aktivan. mozhda nije loshe da se odredi neki maksimalni broj strana za po jedan topic ovog tipa, cisto da obelezhi jedan period, i da onaj ko je otvorio topic (a to cemo odrediti kako) ima neki vid moderatorisanja topica, upravlja ljude, pita ih, sto da ne, razmislite o tome. Procitacu kasnije sve strane a sto se tiche mog dana, ustao sam,video kako je loshe vreme, rekao da to nece uticati na mene ni na koji nacin, i proshpartao gradom zavrshavajuci neke poslitje. Sad seo da gledam odbojku i razmisljam gde da kupim jaknu - U skladu sa tim, evo i pitanja za razmisljanje - Gde kupiti jaknu? Ne znam sad kako najbolje da pojasnim ali - ne volim posebno perjane jakne, jer su ogromne, a ne volim ni kozhne niti "imitacije" ... Treba mi neka onako fina sada za jesen sa mogucnoscu zalaska u zimu, pa ako neko ima koji hint da baci neka se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 @ xeno-Marylin Manson - Tainted Love (Dino Psaras Rmx) zasto pravis zazubice???!!! Znaci pesma je do jajna,po meni najsvetlija tacka rejva u subotu...:DDD @topic...nazeb'o sam u subotu,ust'o malo pre,jeo,sad treba da palim u skolu...i tako... ← Aj mi nekako dash tu pesmu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ceo dan pada ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 kisa, smor, raspad.. you choose... sutra izjutra ustajem, idem da prijavim jedan ispit.. 660 dinara prijava kosta, 660 majki im j.. grr... samo se nerviram... ommmm..... oomm...... peace and tranquility Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 (edited) Treba mi neka onako fina sada za jesen sa mogucnoscu zalaska u zimu, pa ako neko ima koji hint da baci neka se javi. sad cu verovatno da dobiem napus od nekoga. al. probaj springfield. inace. za ovakvo vreme. slusam haustore - bih mogo da mogu. ;>. ekstra je filing. gledas kroz prozor. napolju jesen. ;>. eh. poezija ;p. da. po ovakvom vremenu su ljudi najemotivniji. to sam citao. negde. neki psiholozi su pricali o tome. iz smora izadje razmisljanje. a iz razmisljanja dubokog izadju emocije. or somethin' like that. Edited September 19, 2005 by byp_ i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) Aj mi nekako dash tu pesmu :)) ← Bilo na koju da si mislio (Tainted Love, ili ovaj Live set (preporuka by me )), skini Soulseek (www.slsknet.org), pa trazi (ima bukvalno shta ti god treba (bar od psy-a i minimal-a)). [edit]Zaboravih da dodam...@topic: vratio se malopre iz shkole (i dalje skraceni chasovi, extra. Sad ce da mi dodje devojchica, verovatno cemo da gledamo neki film or sth...[/edit] Edited September 19, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 sto kuraca... sad sam upravo cuo da mi je upis 4000 dinara... gorece Pupin, bice krvi... ali skroooz.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 gj mate gj :))) nego e pecash josh uvek?:) btw. reci el zarazna pesma:) ( )... ← peco bih kad bi isao neko samnom u vikendicu, mrzi me sam da idem ako oces reci.. pesma je zlo evo slusam je i danas @lucky znaci ako neces da pogresis (a nemas problem sa kesom) kupi vijetnamku neku. Moja preporuka je onaj army shop pored doma omladine ili cak u ultri na spratu mozda ima jos.... nesecam se ovo pricam napamet secajuci se od prosle jeseni gde sam snimio nenormalne jakne. tad su te jakne bilo oko 15-25 hiljada :( Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 bio do ortaka....gledali neku komediju...dosao gajbi i smaranje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 smarao sa do sad qci ..sad malo napolje sa drushtvom... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 "slikao" neki rad iz likovnog,a kako je ispalo bolje da ne pričam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 sad cu verovatno da dobiem napus od nekoga. al. probaj springfield. Ma sutra idem od liona do skupstine, pa nasta naidjem a da valja i nije 100.000. Ako na putu do tog mesta naidjem na Springfild, overicu i to, vidim smejulje se oni momci sa bilborda po celom gradu, to mora da valja :)) Al' uvek prodjem i pored Escade, cisto da se nasmejem kada vidim da haljina kosta 150.000 dinara a jakna 202.000 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Slusam Prljavo Kazaliste - Hladne Kise padaju i Kishe jesenje i meto sam na repeat i mislim na devocice i do jaja mi je :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 pa ono. springfield uopste nie skup. u odnosu na opste prihvacene trendove velikih izloga u centru grada. (citaj - 100000 za carape ;>.) a i ima lepih stvari. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 kod one kockarnice kod hotela Metropol ima neka italijanska prodavnica koja se zove, ako se ne varam, ermenegildo zegna gde su odela oko 150 hiljada a kozna jakna (nista posebno btw) 98 hiljada dinara. Ja stvarno ne znam ko to kod nas kupuje. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 kod one kockarnice kod hotela Metropol ima neka italijanska prodavnica koja se zove, ako se ne varam, ermenegildo zegna gde su odela oko 150 hiljada a kozna jakna (nista posebno btw) 98 hiljada dinara. Ja stvarno ne znam ko to kod nas kupuje. ← kontraverzni biznismeni The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Slusam Prljavo Kazaliste - Hladne Kise padaju i Kishe jesenje i meto sam na repeat i mislim na devocice i do jaja mi je :)) ← 1. se zapravo zove ma kog me Boga za tebe pitaju no, nebitno, kako god da se zove sabija na najteze Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 fake japiji. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 pa ono. springfield uopste nie skup. u odnosu na opste prihvacene trendove velikih izloga u centru grada. (citaj - 100000 za carape ;>.) a i ima lepih stvari. Nekad se stvarno zapitam kako nekome nije zao da da tolike pare za odecu. Ajde ne pitam se da li to ima ko da kupi, posto ocigledno ima, jer ne bi radili da nema, ali bi mi bilo zhao :) Hvala za tip oko SF-a, overavam sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 springfild keva, pola garderobe sam tamo kupio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 pa ono. springfield uopste nie skup. u odnosu na opste prihvacene trendove velikih izloga u centru grada. (citaj - 100000 za carape ;>.) a i ima lepih stvari. ← Ali to je stvarno cinjenica. Tipa letos sam neki onaj tricetvrt sorc kupio u Springfildu za nekih soma ipo dinara, a soma dinara je slican na Buvljaku. Jeste da je bilo neko snizenje, ali opet. Ako nista bar imas klimu kad udjes da probas :) kod one kockarnice kod hotela Metropol ima neka italijanska prodavnica koja se zove, ako se ne varam, ermenegildo zegna gde su odela oko 150 hiljada a kozna jakna (nista posebno btw) 98 hiljada dinara. Ja stvarno ne znam ko to kod nas kupuje. ← Ma sta ti je, pa to je prosecna poslanicka plata :) I ja da imam takvu platu bi zrtvovao jednu za odelo :) @topic: Uvatila me neka boles' juce i sve ono kao samo malo kasljem, malo me boli glava, nije strasno. A onda sam veceras zavrsio u krevetu nakljukan lekovima. No dobro, sad mi je bar malo bolje. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Vidim ja moracemo da cimamo Springfield da nam bude sponzor "Prichajte" topica, kad je toliko spomenut i ishvaljen ovde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Cekam da mi se skine neki film da gledam pa na spavanje a mozda doem do skole a i nespavam Tamo cu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) IRC-am... ne znam sta da skidam od muzike... pa tako bacam net :) edit : btw : - ch1zra is drk0sh@Born.As.A.Stranger * Edvard The Great <<<<!!!!!<!<!<<!111 ch1zra is connecting from *@ASE1-P28.beotel.net 194.106.165.91 ch1zra is a registered nick ch1zra on #25+ @#Scripters @#mircteam @#mIRCHelp @#YumIRC #metalheads @#sobica_Zr ch1zra using irc.krstarica.com PIK - Pricaonica Internet Krstarice ch1zra has been idle 52secs, signed on Tue Sep 20 07:48:24 ch1zra End of /WHOIS list. - sredih sebi vhost i, sinoc sam krenuo ponovo Freelancera... My name is Trent.. Edisont Trent Edited September 20, 2005 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts