Jump to content

pricajte.


byp_

Recommended Posts

  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sinoc sam instalirao jorgan u krevet. preporuka

Ih, josh pre 3 vecheri [:D].

josh malo pa na kunt, idem u NS oko 12, da zavrshim neki poslic, pa posle sa Vladicom na ruchak, rek'o je  da ce da chasti (valjda nece neki fast fud). Uveche cu da vidim shta cu da radim kad se vratim.

Gistro, verovatno ti je rekao ja chastish, ali nisi dobro chuo...sva ta pricha mi je suvishe neverovatna da bi bila istinita [:D][:p].

@topic: ustao, odigrao malo poteza (da, i dalje to igram [:)], video shta mi se downloadovalo (ceo album Eskimo, i malo Wizzy Noise), sad cu da jedem neshto, pa da uchim po prvi put ove shkolske godine, pa u shkolu. Ekskurzija T-7 dana...

Link to comment
Share on other sites

Puko' na ispitu...znao 2 od 3 pitanja...jbg...poslednja sansa za uslov mi je za dve nedelje...videcemo sta ce biti...ma bice to sve ok.

Pregladneo sam...idem nesto da zderem.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Link to comment
Share on other sites

jebo ja tog čoveka koji na festivalu vina pije pivo..

da vam kaže čika ivan, rođaci, zajebano je to kad na istom mestu imate automobil i kevu.. juče sam nekako uspeo da eskiviram vožnju do supermarketa, ali mi zato danas ne gine..

i mrzim ove periode kad je hladno ali ne dovoljno da upale grejanje, jer je tada unutra najhladnije.. noćas sam spavao pod dva ćebeta!

bole je mala sisica :*

Link to comment
Share on other sites

nocas nisam nishta spavao, gledao neki stupidan film i danas morao da kucam kewi neki prezentaciju a jedva sam slova nabadao .. a ludilo danas mi tek predstoji .. mozda cu uhvatiti neki kunt posle ruchka

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

Vratio se iz shkole, zajebavao profesorku da sam okoreli narkoman sa crtama, chuo se sa dragom, trebalo bi da se poshteno izshnjufamo vecheras, idem da FRPam u 17, gadno nisam raspolozen...dodushe sad sam nabacio Psyonic Sheet, shto je dojaja - netju da smaram shto, u svakom sluchaju je dojaja.

Idem da gledam The Transporter 2.

Link to comment
Share on other sites

Znači danas događaj posle škole

Jedan klošar iz odeljenja hteo da pozajmi 50 din. od jednog ortaka(Protagonist) i on mu nije dao i ovaj mu uzme torbu dok mu ne da pare.I prelazi on ulicu i po običaju skine gaće da mu se vidi bulja(a još mu je skroz dlakava) a dok je to radio gledala ga profanka mate(28 god.) [roflmao]

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Zwerko: Brate to tom liku ide vishe u prilog, samo da nije reko da je stidljiv...nego da je reko da on nije bio u fazonu...bocne ih u ego, i onda odlepe...

Negde sam procitao jedan zanimljiv komenatar kada normalnom muskarcu nije do seksa: kad ne moze da mu se digne i kad je mrtav. Tako da se ja drzim tog pravila [:D]

zato sto radio donosi jedan element nepredvidljivosti i sigurno cesh pre ili kasnije chuti neku stvar  koje se nisi setio kada si poslednji put skidao neki mp3..

Recimo Goga - Sexy biznismen? Ne, ozbiljno, od kada sam nabudzio radio u kola malo cesce imam prilike da pratim radio program kod nas i u najmanju ruku je kriminalan. Ok je Brakus na B92, a ostalo je suva katastrofa. Ne mozes normalnu pesmu da nadjes puskom da je lovis. Tako da mi ostaje samo da reckam mp3 diskove, a samim tim i PSP-u ne vidim kao manu to sto nema radio.

@topic: Bio na ispitu, jebemliga izgleda da sam solidno uradio, videcemo u ponedeljak.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

ja silom prilika slušam radio u kolima, i to se uglavnom svodi na tri stvari: brakus, 063 i komercijala ili venus i elektronika.. da mogu da slušam svoju muziku u kolima, radio ne bih palio nikada.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...