juicer. Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Fuck eM' Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 U ovakvim situacijama uvek se setim scene iz filma "Momachko veche" sa Tom Henksom kad ortak snimi ribu, smuvaju se, kresnu, zaljubi se do yaya, izadje riba da pisha, podigne dasku i suknju u vis dok ovaj zabezeknuto gleda i kaze mu: "Oh, by the way, my name is Tim and I also do engines on BMW". Sledetja scena ortak cepa majcu i tushira se ko nenormalan. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 zamisli zajebesh se i promashish guzu i cepish po gedori, na foru, ala ti je razvaljena, sve ispada... uostalom, mislim da je poprilichno lako prepoznati transexualce, ali je zajebana stvar ako je riba shemale, iliti rodjena sa elektrodom, a ustvari je zhensko... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) Eeehhh..... sick! mada kao sto rekoste....ne izgleda ''riba'' loshe Edited September 14, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 ...a "riba" do jaja izgleda stvarno al ne razumem kako ovaj ret. nije izvalio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 riba do jaja izgleda? uhm, pochinjem da mislim da sa vama nije neshto u redu .. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 .. mada opet.. o ukusima se ne raspravlja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Pa ono ima facu ko muskarac,ali opet na prvi pogled ne izgleda lose. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 da se meni nesto tako desilo nedaj boze mislim da bi prosao(la) gore nego kod ove dvoice! mislim popijes malo vise i ono nisi bas svoj i "kresnes" tako nesto a on(ona) ti ne kaze sta je!!! (iskoristi situaciju) pa neznam mislim da bi ga sastavljali ko puzzle... strasno jadni momci jos ce da robijaju ccc da sam ja vlast dobili bi odstetu za mentalnu bol koja im je naneta! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Da si ti vlast ne bi se ucio pravopis, tako da je ipak bolje ovako :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 haha :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 kul ti je signa, al smanji je ipak malo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 ma brate Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Nikako mi nije jasno kako je nastala uzrecica "Mirna Backa"? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Da da Drale, stvari su tako jednostavne :P ← ipak, svet bi bio bolje mesto za zivot da jesu. znam sta si hteo da kazes, ali i dalje mislim da je problem u tom stvorenju nedefinisanog pola. ne mozes da budes zensko sa karom. to je po meni za ustanovu. ili neka lepo promeni pol. mada bi i tada trebalo da bude otvorena prema partnerima i da im to saopsti. ja npr. volim/mogu da jebem samo 100% punokrvne zenke. ex muzjaci ne dolaze u obzir. voleo bih da me niko ne vara/laze po tom pitanju. ovo je jednostavno. ako ja mogu da odem u Englesku i da kazem da sam Srbin, iako me gledaju kao smrdljiv sir, ja sa tim nemam problema. ako su svi ti poremeceni ponosni na to sto su poremeceni, onda makar partneru mogu da kazu sta su u stvari. Nikako mi nije jasno kako je nastala uzrecica "Mirna Backa"? ← jebem li ga. mozda ovde ima neki Bacvanin, da nam oblasni. svejedno, svidja mi se taj starinski prizvuk, kao: "idi u persun" Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 15, 2005 Author Report Share Posted September 15, 2005 Nikako mi nije jasno kako je nastala uzrecica "Mirna Backa"? Mi ovde smo ugavnom mirni & skromni, nikad se ne bunimo, a i nevaspitane pse teramo sa "neš' it' pod slamu!" (dugačko "e" i "o"). Daklem, nama Bačvanima treba malo da bismo bili mirni, pa verovatno otud i izraz "ajd' uradi bar ovo i mirna Bačka". A mož' bit i da sam totalno omanuo. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Sad sam pogledao slike, vidi se iz aviona da je trandza...znachi oni mora da su bili gadno pijani - shto je vrlo verovatno chim su je/ga pokopali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Sad sam pogledao slike, vidi se iz aviona da je trandza...znachi oni mora da su bili gadno pijani - shto je vrlo verovatno chim su je/ga pokopali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Sad sam pogledao slike, vidi se iz aviona da je trandza...znachi oni mora da su bili gadno pijani - shto je vrlo verovatno chim su je/ga pokopali Mozhda je pravo vreme da se bacis na onaj test female vs shemale pa da vidis kakve su ti sposobnosti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 ma de bi ja izvalio dal je trandza da sam pijan:)) btw citao sam u nekim novinama tipa "svet" intervju sa nekim trandzom i pitaju ga kako se trudi da ga ne izvale musterije i on/a kaze da obicno pusi likovima pa tako ne izvale;)) dakle pazite se mracnih parkova sa kurvama koje vole da puse;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts