Atomic Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Od svega po malo ;) Prestao sam sa svim .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 polako...polako... Kako mozes da znas da je nesto lose ako nikad nisi probao :) Osim toga, meni je malo bezveze da izadjem negde i pijuckam sokic. ← jel ti onda taj alkohol umesto "sokica" pijesh zbog sebe, jer ti se pije bash to, ili da ti "ortaci" ne kazu, na osnovu onoga sto pijesh, da si pickica ? ili pozirash zbog riba ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ne kontam shto bi neko pio alkohol zbog drustva i riba , mislim do prvog srednje nikad kap alokohola nisam stavio u sebe , niti sam cigaru zapalio i imao sam ribe i nije mi drustvo prebacivalo sto ne pijem , krenuo sam da pijem jednostavno kad sam digao ruke od kosharke i to zato shto sam ja hteo da vidim kako je...I od tada volim da cugnem vikendom i za rodjendane provode itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 (edited) @iguana: Za Edited September 13, 2005 by Voodoo_NBGD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 rur pozeri:D duvam. pushim. prestao da pijem. AP JORZ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 E da, ako ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 @kurgan...ja mislim bas naprotiv..kad izadjes u grad treba da pijes nesto opusteno sok u krajnjem sluvaju bakardi...a kad ides na zurku treba da kidas alkohol...tako bar ja radim:)) @Ph0r3w3r0 kako ali kako si se napio od bakardija??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Drogu nikada nisam probao...ali zato alkohol derem... ← ma ti si frajer Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 zheludac i jetra su mi u kurcu. zato sam prestao da pijem. pushim i drogiram se dok mi vugla i pluca ne riknu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 @kurgan...ja mislim bas naprotiv..kad izadjes u grad treba da pijes nesto opusteno sok u krajnjem sluvaju bakardi...a kad ides na zurku treba da kidas alkohol...tako bar ja radim:)) @Ph0r3w3r0 kako ali kako si se napio od bakardija??? ← Stvar je u tome sto ja nikad ne pijem da bih se olesio. Cemu to? Pijem dok me malo ne uvati, nikad preko toga. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ali ja volim da se napijem jer mi je tada toplo oko srca :) ← ćuti, baba, i vadi tu sisu iz supe... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 (edited) Stvar je u tome sto ja nikad ne pijem da bih se olesio. Cemu to? Pijem dok me malo ne uvati, nikad preko toga. Mo Edited September 13, 2005 by Voodoo_NBGD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 Procitajte moj prvi post! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ćuti, baba, i vadi tu sisu iz supe... ;) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Stvar je u tome sto ja nikad ne pijem da bih se olesio. Cemu to? Pijem dok me malo ne uvati, nikad preko toga. ← Pa to kurgi napisao ozbiljan post :) PS. Jebem ti sunce, dok udarim reply, trojica ispred mene... ← Zato svi volimo RUR :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 @ep1c: Ja ne kontam vas ljudi bakardi ima istu kolicinu alkohola ko pivo samim tim vrlo je moguce napiti se od bakardija ako se popije dovoljno... @Drogiranje a ne pijenje: Imam i ja ortakak koji samo se drogira a ne pije , mi svi pre polaska na djavu na exit cugamo i svi kao njega pitaju sto ne cugash , a o n ma ja ne pijem samo se drogiram ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ja pijem, pushem, shishem se na opasno i sedim na ladan beton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Al ti nisi mangup ko ja , ja prelazim ulicu na crveno i to pored zebre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 Al ti nisi mangup ko ja , ja prelazim ulicu na crveno i to pored zebre. ← no way! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Meni je sasvim ql kad odem u grad i pijem sok.Kome se ne svidja nek se zali upravniku Vodovoda. Najbloji su likovi koji dodji da mi prichaju : JOJ kako sam se ODVALIO sinoc, JOJ kako sam se otkin'o, JOJ popio sam 5l vina....Boli mene patka shto se on ODVALIO. Za Novu godinu 1 drug se odvalio i zavrshio u bolnici.Celo veche smo jurili za njim i svim nam je sjebao zurku.Kreten.Da nije pio ili da je pio umereno svima bi bilo ql a ne samo njemu. Ovo sam hteo da postujem josh juche u 4. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Al ti nisi mangup ko ja , ja prelazim ulicu na crveno i to pored zebre. A pored pandura? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 UuUuu dont do this at home! Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) @ep1c: Ja ne kontam vas ljudi bakardi ima istu kolicinu alkohola ko pivo samim tim vrlo je moguce napiti se od bakardija ako se popije dovoljno... ← Istina, samo si preskocio jednu malu cinjenicu a to je da Bakardi kosta kao 3 uvozna piva, ili 5 i vise domacih P.S. U zivotu nisam seo u kafic ili kafanu a da sam narucio nesto bezalkoholno! Kad vidim uvece fenseraj kako sedi po kaficima i loce sokove, jasno je da se radi o gasenju zedji, ali ne od piva.... Edited September 14, 2005 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Kakve veze ima da li je neko fenser ili ne? Ja slusham metal i ne pijem. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts