Guest Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Nemogutje je opisati moju radost kad sam napokon ponovo gledao RUR retro skin :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Znaci ovo je definitivno jedna od akcija koja ce ostati upamtjena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 rur light rula...jer mi se slaze sa temom u firefoxu i win temom. Retro je ok, ali mi je onda ekran zaista presaren. BTW ne znam da li je to bug samo u FFoxu ili ne, ali meni se oko quote dugmica pojavljuje okvir, kao onaj kada se nekoj slici da i hiperlink Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 I meni isto , bash sam hteo da pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Dakle da prijavim ejdan mali bug-ic za old school rur skin kada se salje PM ona strana koja ti kaze da sacekas ili kliknes je bela sto nikako ne ide mislim da jesto to kada se izvrsi enka moderatorska akcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2005 Author Report Share Posted September 3, 2005 <edit>ahahha jao boze, bolje da ih nisam ni otvarao </edit> Sam si hteo ;) .to G!!! - Kako mozhe da bude ruznjikav retro skin kada je skoro identican kao stari, jedino sto ovaj forum sam po sebi ima neke dodatne opcije? .to all - Problem sa quote dugmetom je primecen i radi se na njegovom otklanjanju. Skinovi su bili postavljenji vec nekoliko dana, ali su sredjivani i sve pa nisu bili najfunkcionalniji. Jedino retro valja, ali mi jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Meni je dobar ovaj RUR Light! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Ovo je prava stvar, svaka cast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Svaka chast Lucky majstore.Dobri su i Quake III i Warcaft III ali podesetiti se starog skina je fenomenalno. Samo napred. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Super su svi samo još par grešaka da ispravite. Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Samo vi stavljajte te mracne skinove, nemoj posle bude RUR je kriv sto ne vidim i nosim dioptriju +20, imamo mi disklejmer, sve smo se pravno ogradili. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Samo josh da se ubace one stare zvezdice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Hm... Svidja mi se samo wc3, q3 nisam pogledao, mrzi me, a dobri su i light, ja sam preshao na sivo-beli, bash je jak... Daj stavite onaj zeleni, jedino on josh fali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 jedino sto mi sveta je sto je previse taman retro skin.. ja ga se ovakog ne secam:)) zar nije bio nesto maslinasto-zeleno-braon kao ova slova i jos neka boja... bah:) prosvetlite to malo;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 to sam i ja mislim al' mozhda smo se navikli na ove svetlije jer ono, ovaj nismo koristili ihaaa Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Crusader, nas vrli dizajner ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 Bas taj Crus. Cim'o sam ga da dodje na UT turnir, al' on nije 'teo :) Sto se tice foruma, pa sta znam, meni se cini bas isti kao i pre. Videcu po onom web archiveu kakva je situacija. Ako mislite da je taman, nacinicemo ga svetlijim nije neka frka, zato i jeste beta test. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Odmah sam ga stavio jer je najbolji... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 za Retro...bash mi je kewl. Ostale nisam probao, moram prvo malo da izgustiram ovaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ko sto vec negde spomenuh malo mi deluju depresivno i underground...dunno...mozda je to samo stvar navikavanja posle ove plavo-bele varijante... BTW Da li postoji mogucnost da se odradi skin po ugledu na Klan RUR home page, znaci sa par nijansi sive + zelenom koja je u vecem kontrastu sa (tamno sivom) podlogom? Kapiram da bi izgledao bas dojajano... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 Hm ... znas kako, nismo razmisljali u tom smeru ... skin na fazon sive i zelene mozhda nije losha ideja, videcemo sta cemo i kako sa tim, ali nekako da bude slican kao dizajn, ne znam, nisam siguran koliko ce nam jos taj dizajn biti aktuelan. Ali na fazon skin da napravimo da bude podsecanje na ovaj, sto da ne ... mada zavisi koliko cemo imati vremena za te stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ma superishka je retro (svidja mi se)... budi lepe emocije :P samo kao sto rekose cini se daje bio za nijansu svetliji , verovatno zbog onog belog skina koji smo do sada furali :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Jos jedna mala primedba...Tekst iznad "last post by", koji oznacava kada je poslednji post napisan / postovan (tj. vreme postovanja poslednjeg posta:)) je jaaaaako slabo kontrastiran sa podlogom, pa se npr. kod HL/CS skina gotovo uopste ne vidi, a i kod vecine drugih (osim Light-a naravno) deluje gotovo nevidljivo... Inace onaj MMO skin mi se sve vise svidja... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Sto se tice ovoga da je pretaman , e nije , mislim kao sto kruko reche to je jer su svi ranije imali onaj svetli skin , ja sam se vetj posle 2 dana koriscena navikao , i sad mi je ok , dok su mi prvih pola sata koristjenja otchi ispadale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 svaka cast za skinove....ali je rur light i dalje keva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts