Corey Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Napravio večeru,hasali i gledali se,kasnije pili šampanjac uz kamin dok je u pozadini betoven svirao a uz njega sam joj čitao pesmu koju sam joj napisao.Posle toga otišli smo u đakuzi gde sam joj gurnuo do korena....joj što sam romantičan tip :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 uuu.. djakuzii.. :P klasika.. pisao pesme... pesacio po kisi samo da bi je video... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Svaka cast , drago mi je da vidim ovoliko romanticra na forumu , mislio sam da odavno to niko ne radi :) @topic: Nista vredno pomena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 vidjao sam par puta bilborde po gradu. nego, da ne budem kurva ko kurgan nego da se i ja javim: najveci projekat je kad smo za ortakovu ribu radili grafit za rodjendan - ekstra je ispao a ovako u svoje ime skor je bedan - nishta znachajno u proteklih godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Jel se rachuna ako sam krenuo da je vidim i pochela je da pada kisha u medjuvremenu Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Najromantichnije shto smo ja i 2 ortaka uradili(tad smo bili sa 3 najortakinje) su bili extra grafiti njihovih imena, na kalishu, na onom chudu sa satom kod topova i tenkova. Tad se ishlo u shkolu, i mi smo ceo ponedeljak, utorak i sredu radili te grafite, naravno nismo bili u shkoli. Uradili smo ih mnogo dobro, sa 8 razlichitih sprejeva, ta 2 ortaka bash extra rade grafite, ja sam uglavnom samo "bojio" . Hteli smo da ih dovedemo u subotu uveche tu, bilo bi sve savrsheno... Da, bilo bi sve savrsheno, da kad smo doshli u chetvrtak da se josh malo divimo svom skillu, nismo videli svezhe okrechene zidove!!! Ne znam da li sam se u zhivotu toliko iznervirao... Tad sam shvatio da romantika i nije za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 upravo danas,iznenadio sam ribu sa rebrastim chipsijem,za koji verujem da se iznenadila,ali ne toliko koliko se iznenadila kad me je videla,jer sam je cakao bez njenog znanja ispred sl. u kojoj je imala ispit!! nis' posebno,ali opet vredno pomena!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 pa našao si gde ćeš crtati grafit.. dobro se niste odlučili za saveznu skupštinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Poklonio jo sedamnaes ruza za njen sedamnaesti rodjendan...tada su me videli par ortaka kako to nosim i jos uvek me zezaju da sam otvorio cvecaru. Ali mislim da je setanje dok je padao sneg bilo naj romanticnije... Pisao pesme al' nisam imao hrabrosti da joj pokazem (haiku poezija :)) Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ma nisu dirali nishta 2 godine, i bash su tad nashli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Vechera koju sam ja spremio + svece, gomilu puta kupio ruzhu ili neku drugu cvecku .. Brda nekih malih sitnih stvari ... shtajaznam ... meni je to gotivno ... Sve to shto ima veze sa romantikom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Slusao Romantic Collection 80-etih, jedno vreme. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 E da, kako sam mogao da zaboravim moje chuveno spremanje pice. U zhivotu mi nije zagorela pica, osim kad sam je spremao devojci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 U zhivotu mi nije zagorela pica, osim kad sam je spremao devojci... ← Pravio sam i ja neke Italy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ja sam pravio samo kokice.. i zamalo decu Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) ha, jel gledao neko onaj klip kada lik dize i spusta ribu na ringlu? koja je naravno bila ukljucena... Eto kako je zagorela. Zabagrela:) :) Edited September 2, 2005 by DayWalker Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Mnogo shto shta, treba da pishem roman: "Kako na hiljadu i jedan nachin uraditi sve za ribu i dobiti veliki crnachki kurac?" Mada je zasluzila samo da...ma netju da serem, koga bole kurac za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 e sad mi pade na pamet - nekoliko poslednjih topica mozhe da se spoji na napravi 'Zhenski rod - User Manual & FAQ' ← znaci priceless ista situacija ko skg... radis nesto sto nikad nisi pomislio da si u stanju da na kraju ona to neskapira ili neznam sta... ma nisu vredne nikakve romantike ni truda. "ulazim u gajbu na ramena stavljam noge odradim svoje onda odem" Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 može da se nađe cica koja skapira neke postupke, pa čak i neka takva koja liči na nešto.. samo treba biti strpljiv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Najromantichnija stvar sto sam ja uradio je to da sam doneo ogroman buket ruza, 101 ja mislim da je bila ili tako neki ogroman broj, jako lepo upakovan, cak sam i za sebe hteo da ga uzmem koliko je bio lep :) Eh sad pukao sam 50 evra za to tad, eh sad da li je vredelo... Pa, bilo je odushevljenja, ali sledeci dan se to odmah zaboravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 teshko da si dao 50 evra za 101 ruzhu, ako se dobro secam ruzhe su 1 evro pa navishe po komadu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 to su bile one što cigojneri ukradu na groblju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ruzhe na veliko, 50% popusta :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 rekao joj da je volim Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ja sam poslao buket ruza odavde u Ameriku za rodjendan i bilo je 50e, ali mislim da nije bilo vise od 7 komada u nekom verovatno budjavom aranzmanu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts