ZeRoX- Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 U koliko kesha da ce te shaman ugaziti ? ← Nece jer sam ja zgazio Shamana a Voodoo je bolji od mene dosta trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Nece jer sam ja zgazio Shamana a Voodoo je bolji od mene dosta trenutno. ← Cuti tovarim ga da se skenja :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (edited) Ae Gogo :) Shaman je ownovao RoC... EDIT: Goga misli da ja igram war od TFT-a :D Edited August 26, 2005 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Realno, Shaman je bio najtalentovaniji ROC igrach, samo shto nikada nije igrao dovoljno, a josh je i batalio u korist CS-a. Realno, nijedna grupa nije posebno teshka, a najjacha je ova gde su Goga, Fata i Razor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Proveo sam celu trcu smenu sa shamanom u igraonici i ladderovali smo... lik igra skroz ok ( na talenat i razmisljanje ) a cenim da ako bi igrao jedno 6 meseci konstanto mogli bi svi da ga gledamo i da mu se divimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 samo shto nikada nije igrao dovoljno, a josh je i batalio u korist CS-a. ← Ja mislim da je batalio wc3 u korist reallife i faxa, ali nisam siguran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Proveo sam celu trcu smenu sa shamanom u igraonici i ladderovali smo... lik igra skroz ok ( na talenat i razmisljanje ) a cenim da ako bi igrao jedno 6 meseci konstanto mogli bi svi da ga gledamo i da mu se divimo :) ← bilo ko da igra 6 meseci konstantno igrao bi kao zmaj pod uslovom da igra svaki dan i najmanje 5 sati dnevno.Kad vidis koji sve retardi uspeju da se proguraju u waru kao tod,elakeduck ili klinci kao winner ili happy shvatis da u wc3u nema toliko talenta vec vezbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 bilo ko da igra 6 meseci konstantno igrao bi kao zmaj pod uslovom da igra svaki dan i najmanje 5 sati dnevno.Kad vidis koji sve retardi uspeju da se proguraju u waru kao tod,elakeduck ili klinci kao winner ili happy shvatis da u wc3u nema toliko talenta vec vezbe... ← Yurica igra citav zivot pa vidish koliko je dogurao :), pa jedno do 20og acc'a sa po 500 : 500 ako cemo realno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 UUUUUU jurice sta ti rekao za acc:)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 haha carski post :) ← brate brutlan je ^^ Znaci koliko su Domi i Green dali za $$ za ove grupe?... XD ← guzu ne pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 jeste, ali taj jurica je ako se ne varam "pomogao" vladici da pobede suboshija... dobio ga je sa orcom 2 puta zaredom i spasao vladici mec (posto je 1. izgubio) nikad nisu priznali samo su se smeskali obojica ovde na forumu, ali sam siguran da je taj orc bio yuri jer je imao apm manji od 200, a jedini nas orc koji vredi je rista a njemu je oko 250 prosek. :) ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Vladica gosu orc! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Hej, zaboravih da pitam :) Pitam ozbiljno, znachi najozbiljnije, jel mogu ja u shorcu da dodjem ili postoji neki propis za oblachenje, mislim ipak je to WCG ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Hej, zaboravih da pitam :) Pitam ozbiljno, znachi najozbiljnije, jel mogu ja u shorcu da dodjem ili postoji neki propis za oblachenje, mislim ipak je to WCG ? :) ← Ne, moracesh da skinesh shorc ispred ulaza :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (edited) Shaman je jako dobro igrao ROC, jedan od najboljih medju nama koji smo tada igrali, secam se da sam se uvek bas klao sa njim, sem kad mu je budjavi vladica rekao da me zatornja :) EDIT : El zna neko mozda da li ce Yoshi doci, decko je maximalno gotiva, a i opasno je ownovao svojevremeno... Dakle ako citas FORUM, obavezno navrati sutra YOSHI barem iz zajebancije da se ispricamo malo... Edited August 26, 2005 by Razorman retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 jeste, ali taj jurica je ako se ne varam "pomogao" vladici da pobede suboshija... dobio ga je sa orcom 2 puta zaredom i spasao vladici mec (posto je 1. izgubio) nikad nisu priznali samo su se smeskali obojica ovde na forumu, ali sam siguran da je taj orc bio yuri jer je imao apm manji od 200, a jedini nas orc koji vredi je rista a njemu je oko 250 prosek. :) ← Ako rista ima 250 apma onda vladica ja itd imamo 10000 Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Alo bre Novosadjani, nauchite da se ulogujete/izlogujete! Ili bar napishite ko postuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Da dodjem sa jednom goshu majicom sutra ili prekosutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 bilo bi fino da yoshi navrati, bio je prosle godine, kolko se secam. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 e bre ko mi je postovo na nicku :) mami cu mu btw moja grupa ubica valjda cu procio kao drugi zeerox naravno prvi :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Ako rista ima 250 apma onda vladica ja itd imamo 10000 ← ja ovo nisam postovao :) vladica nezna ni sta pise :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 bilo bi fino da yoshi navrati, bio je prosle godine, kolko se secam. ← nece doci, na moru je ako se nevaram. prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Evo sam se probudio malopre... Sad cu jos malo da krenem. Ocu samo da podsetim da ste vi glavni krivci zasto idem na WCG :) Vi ste me nagovorili i rekli ste da ne zajebavate booljashe :) Dakle, ako budem losh nemoj neko posle da me zajebava :D Eto tako, da se ja osiguram na vreme :P Srecno svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 samo da pozelim risti srecan put u singapur. i to je to. gl all you ! bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 samo da pozelim risti srecan put u singapur. i to je to. gl all you ! ← He will need more than that :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts