millanče Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Mene su prvo ucili da sa nulom ne moze da se deli,a posle su nas naucili da nesto podeljeno sa nula daje beskonacno veliku vrednost,sto nije da nisam (nismo) znali,jer logicno je,sa sto manjim brojem delis,veci dobijas...itd :) i tako nastadose jebeni limesi :-( Daljim proucavanjem materije usledio je jos logicniji zakljucak,da nesto podeljeno na beskonacno veliki broj delova,daje nulu,tj. broj ekstra blizu nule (iliti 'tezi' nuli:) E,neka su nase klejbezable ta neka vrednost,koju odredjuje,npr. broj postova-na koliko god ih delova podelili (a raste taj broj delova,tezeci,veoma sporo,beskonacnosti:),uvek cemo,umesto malih vrednosti,dobijati jebeni plus beskonacno!Nesto podeljeno sa beskonacno daje beskonacno?Da sam isao na predavanja iz matisa,imao bih sta da kazem kad profa pita 'Ima li pitanja?' :-) Da zakljucim-zbog svega navedenog,nema sanse da vise postujem nesto novo ovde(nikad nisam mnogo ni postovao,doduse:),samo cu komentarisati fajlove... system overload...irq conflict...i slicna sranja... a i topic je sranje,ali morao sam to da izbacim iz sebe...i osecam se bolje...i guess... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Eh da si samo ovo ranije postovao pa da te pozovemo na paintball ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Eh da si samo ovo ranije postovao pa da te pozovemo na paintball ... ← dao bi mu ja Cloth Armor pa ga onda bushite ako mozete Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Mene su prvo ucili da sa nulom ne moze da se deli,a posle su nas naucili da nesto podeljeno sa nula daje beskonacno veliku vrednost,sto nije da nisam (nismo) znali,jer logicno je,sa sto manjim brojem delis,veci dobijas...itd :) i tako nastadose jebeni limesi ← Offtopic: Nulom ne mo Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 WTF, man? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Offtopic: Nulom ne mo Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 [homer] Ouuukeeeeeeeeej ..... [/homer] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 tomke razbija! :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 tomke, kolko para privatni casovi? :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 broj postova ne moze da ide u beskonacnost zato sto je kolicina memorije za cuvanje istih konacna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 broj postova ne moze da ide u beskonacnost zato sto je kolicina memorije za cuvanje istih konacna :) ← PWNED! Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 The tomke solves . Nego, milanche, daj i nama malo toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Nego, milanche, daj i nama malo toga... ← Chega? I Lucky,objasni mi to za paintball Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 broj postova ne moze da ide u beskonacnost zato sto je kolicina memorije za cuvanje istih konacna :) ← Jel to ono "svaki beskonačan podskup prebrojivog skupa je prebrojiv"? Po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 o boze matematika me proganja i na forumu i sto je jos gore svi je znajuuuuuuu Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Sine, ako ne nauči Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 broj postova ne moze da ide u beskonacnost zato sto je kolicina memorije za cuvanje istih konacna :) ← Word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Memorija koju zauzima jedan POST je zanemarljivo mala u odnosu na kolicinu memorije kojom barata server na kome se nalazi forum..Tako da moze da se kaze da broj postova moze da tezi ka beskonacnosti.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 [homer] Ouuukeeeeeeeeej ..... [/homer] ← same here ma men o boze matematika me proganja i na forumu i sto je jos gore svi je znajuuuuuuu ← same here ma men Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 skrimke vam ga je uterao nevidjeno!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 "ne znam , nisam pametan" .... by bogdan diklic , reklama za kafu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 da nisam janpri Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts