Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) Current Info 31. Avgust - 21:00-22:00 - Trg Republike Kod konjske guze, potraziti tagĀ "RUR Daska" Edited August 23, 2005 by Lord[SKG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 *bump* Naravno ljudi bi mogli da kazu ko bi dosho ko ne bi dosho, ili ako neko ima predlog za promene datuma/vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 bio je neki topik... i bilo je okupa par lately... btw, nehejt, samo cisto informativno Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 svakih 6 meseci naleti neko ko je bio na tom okupljanju i predla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Verovatno je rachun izashao 8000, a ne 80.000 :)) 8 piva po choveku u proseku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ne brate tu je bilo masakriranje...znachi svi su stukli u proseku 15-20 piva...ako se dobro setjam MaudDib je doshao do famozne cifre od oko 30 i neshto...jebena pivopija...naravno cirkalo se tu i tekila i viski i sve i svashta a da nezaboravimo da kod velikih rachuna 5 piva je zapravo 7 piva...tako nije to bilo toliko mnogo...al je bilo perverzno... I ti bi mogo da dodjesh sharky, tebe sto godina nisam video...od onog turnira shto sam organizovao u Colloseum-u... A shto se tiche ovog okupljanja, nemora brate da bude repriza samo da se ono okupimo...chisto, dosta populacije ovde ide u shkolu...tako tje biti relativno zajebano da se posle neshto vetje organizuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 uf kako volim ove radove "15 litara piva za veche"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Pa to je prosek, gde imash 10 ljudi koji su stukli po 20 litara piva i 20 ljudi koji su stukli po 5 or so...ja sam bio veoma zadovoljan sa svojih 5 or so...can't remember... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ne brate tu je bilo masakriranje...znachi svi su stukli u proseku 15-20 piva...ako se dobro setjam MaudDib je doshao do famozne cifre od oko 30 i neshto...jebena pivopija...naravno cirkalo se tu i tekila i viski i sve i svashta a da nezaboravimo da kod velikih rachuna 5 piva je zapravo 7 piva...tako nije to bilo toliko mnogo...al je bilo perverzno... I ti bi mogo da dodjesh sharky, tebe sto godina nisam video...od onog turnira shto sam organizovao u Colloseum-u... A shto se tiche ovog okupljanja, nemora brate da bude repriza samo da se ono okupimo...chisto, dosta populacije ovde ide u shkolu...tako tje biti relativno zajebano da se posle neshto vetje organizuje... ā Aj ja sam za okupljanje, shto da ne, a za cirku sam uvek! Samo malo tezhe da ce se ici u IPS posle, jer je, koliko ja znam, zatvoren je vec godinu dana... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja sam zelen ovde... ali isao bih samo tako Quote Ā Ā Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Pa dobro nisam mislio ozbiljno da zavrshimo u IPSu...vishe sam aludirao da napravimo totalni remake...al naravno to je nemogutje :) btw sharky vidi da izcimash terrora, cileta, anakina, cuksa, spawna i celu staru ekipu iz Arene...i njih nisam video sto godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ovo mi ulece bas u centar ispitnog roka videcu sta cu moci da odradim ali ne smem nista da obecam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 15 litara piva, sitno... Ali ako se povratja na svakih 5 litara kako bi se napravilo mesto za novu kolichinu technosti. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Hmm, ja sam skroz za neka okupljanja i to, ali je samo problem sto 31.09.2005. nece postojati! [:D] Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Jao boze koja katastrofa, 09 je septembar...vidi se da sam pravio topic u 7 ujutro...strashno...znachi zapravo sam mislio na 31 Avgust ne na Septembar...boze al sam ja prso... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Pa dobro nisam mislio ozbiljno da zavrshimo u IPSu...vishe sam aludirao da napravimo totalni remake...al naravno to je nemogutje :) btw sharky vidi da izcimash terrora, cileta, anakina, cuksa, spawna i celu staru ekipu iz Arene...i njih nisam video sto godina... ā Sa Spawnom i Anakinom sam izgubio svaki kontakt, a za ostale cu da vidim. Problem je u tome shto sad idem u Bjeljinu na 2 dana(neki turnir), onda se vracam, uchim jedan ipo dan, idem na popravni, posle toga 2 dana WCG-a. Ostaje mi samo jedan dan do 31. , a tad moram da se vidim sa najortakom, pa sa ribom, pa sa 2 ortakinje... Kao shto vidish prilichno sam prebukiran, al aj videcu shta mogu da uradim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 15 litara piva, sitno... Ali ako se povratja na svakih 5 litara kako bi se napravilo mesto za novu kolichinu technosti. ;) ā vomitorium:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Sto se mene, i jos nekih ljudi koje znam tiche, mislim da je glavni problem tog predlozhenog okupljanja za 31.8. cinjenica da je WCG samo dva dana pre toga, 27. i 28. pri cemu treba racunati na 26. kada se wcg sprema i 30. kada se sve vraca nazad. Nisam siguran da bih bio raspolozhen za okupljanje 31. planiram da se posle wcga "izgubim u divljini" na jedno nedelju dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Razlog vishe da kupish kartu za 8:00 1. septembar...dodjesh na skup...napijesh se i pravolinjski udjesh u bus/voz/avion :) Pa ovo ti je ono super stvar za takmichare - kao 1 dan da se skroz izchilliraju i onda na skupu da se proslave uspesi takmichara...taman lepa prilika zaaaaa mnooooogooo zdravicaaa...shto svi volimo :) Takodje i organizatori da nazdrave uspeshnoj organizaciji i sve...de cesh bolju akciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 samo da pojasnim par sitnica :) verovatno si mislio na AlexG-a (pretpostavljam jer su nas mnogi meshali zbog slicnih nikova), jer ja jesam prisustvovao par puta maudovom enormnom ispijanju pivskih krigli u exkluzivu ali se zapravo nikad nisam valjao po podu IPSa :) srecno sa okupljanjem Quote Ā Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Zapravo je mislio na Aleksandra aka Gja, a ne AlexGja, to su dve razlicite osobe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 jebote josh ispade alkoholichar shto se mene tiche imam ispite pochetkom sep tako da neko mega leshjenje ne dolazi u obzir a ovako da se divimo moze .. mada ja se iovako sada oleshim od 3 piva tako da ce biti to to pratim topic tako da samo kad dodjemo do chvrstog termina nema problema Quote ā¢ crno nam se piÅ”e ā¢ belo nam se Å”mrÄe ā¢ mind over matter ā¢ jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Da mislih na Aleksandra aka G, sad se i sam setih te chinjenice konfuznog porekla iz dubina Klan RUR-a. Ajde bre ljudi nije valjda doshla prohibicija* u BG? P.S. * - or however its spelled. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 hah kako su to bila kul okupljanja doduse ja sam samo bio na pivu nisam se posle provodio sa ekipom ;) fali nam anja;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts