RaveN Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 iii imamo pobednika :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 pao sam u bedak :( smorio sam se umrecu :( Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 aj malo da smorim masu, ali : Never get close to the flame because the flame it can burn Better to not play the game than never to win at your turn Better to be on your own than trust a friend might betray Better not follow a dream - they don't come true anyway Play to win not scared to lose Walk the path you choose Fortune favours the brave Risking it all again and again Fortune favours the brave Fall after fall they climb up again Ignore the doubt and the fear, traitors to all you believe Now that you're getting so near, still they just try to deceive Taking it risk at a time, trying to live every day Trying to know your own mind, never to care what they say ima tu nesto... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pa bogami Mitro nisam ocekaivao to od tebe...ccccccc.... reci cu te kod mame i tate samo da znas.....sram da te bude..... ← Nemash dokaze 5.Izdrko 6 puta za redom ← LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 4. Promenio 3 pola zanimljivo sad sam se vratio sa putovanja, prvi put da sam ishao van srbije kolima. bilo je gusto prvi put obukao poslovno odelo to mi je poslednja tri meseca.. not much, ali sam bio okupiran ponavljanjem stvari koje volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 3- Pokupio svu kintu koju sam iamo i otisao sa ortacima do jedne skupe javne kuce u centru Praga. Ostali smo tamo do 6 ujutru. Osim standardnih igrarija, prvi put sam posmataro dve rave kako se lizu i pipkaju ... iz blizine, velike blizine :P (elem, neki su hteli da idemo ovde - javna kuca gde sve imate za dz, ali vas snimaju ... al ja nisam hteo ;)) ) ← I kakve su cene ? i izbor riba ? btw jel ima kod nas u bg-u negde public house Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 I kakve su cene ? i izbor riba ? btw jel ima kod nas u bg-u negde public house ← Ne znam :) Otisao sam tamo sa dosta kinte, a ujutru kad sam se vracao kuci trazio sam po dzepu sitno za kartu za prevoz falio mi 5 kruna pa sam se prosvercovao :/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Eh pa da,sad me bajp podseti(Ne nisam bio sam 3 ribe u isto vreme :P) 1.Bio sam u Londonu 2.Probao vutru 3.Probao pecurke(magic mushrooms) 4.Da,probao absint(nikad vise) 5.Video Live-8 koncert 6.Doziveo prvi teroristicki napad u Londonu posle 20 godina... 7.Video koliko su strane ribe opustenije od nasih. Edited August 17, 2005 by Gr@sSh0pp3R Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 bio sa 3 ribe u isto vreme. (sex). bio u londonu. stajaznam. seticu se. ← Kako kenja!! Do juche je srao kako nije jebo ni jednu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Eh pa da,sad me bajp podseti(Ne nisam bio sam 3 ribe u isto vreme :P) 1.Bio sam u Londonu 2.Probao vutru 3.Probao pecurke(magic mushrooms) 4.Da,probao absint(nikad vise) 5.Video Live-8 koncert 6.Doziveo prvi teroristicki napad u Londonu posle 20 godina... 7.Video koliko su strane ribe opustenije od nasih. ← Kakve su pechurke , kazi mi molim te ? (vredi li probati ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Kako kenja!! Do juche je srao kako nije jebo ni jednu! ← ...a ti si mu verovao ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) bio sa 3 ribe u isto vreme. (sex). bio u londonu. stajaznam. seticu se. ← OMGOMGOMG,Lock teh topic!!!!!!oneoneeleven A jebote,sto niste postavili topic proslo leto,ovo leto mi je ubedljivo najsmornije u mom zivotu...proslo leto sam i prvi put karao...bio u Italiji,Spaniji,Francuskoj,skakao Bandzi,bio na popravnom,sve zivo mi se izdesavalo... a da,sad sam se setio ove godine sam prvi put bio u kampu za vreme Exita i prvi put sam bio u Turskoj(ali jos u maju)... Edited August 17, 2005 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 hm ja zivim pored bezanijskog groblja tako da me nece daleko nositi! pritom spavam sam 4 h dnevno imam taj problem 5 godina tako da nisam potresen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 prvi put igrao pejntbol prosle nedelje. spremam se vec duze vreme da odlepim, a kad se to desi potanko cu vam opisati sve nove stvari koje cu raditi. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Hmm... recimo da sam tek ove godine prvi put isao na Kamikaze na novogodisnjem sajmu...sto je najgore nisam lepo navukao ono sranje sto pritiska grudi pa sam se u letu drzao za sipku! USRAO SAM SE!!!! eto:) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Kakve su pechurke , kazi mi molim te ? (vredi li probati ) ←Pa da budem iskren,ja sam probao mozda 4,5 komada,to sazvaces i onda se kao utripujes.Al ja sam vec ionako bio utripovan od alkohola tako da ne znam kako izgleda kad probas samo to... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mrh... sutno sam sestru u glavu :)) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 1. Preselio se u stranu zemlju 2. Ishao u diznilend ... 3. Vozio se na nekom chudu u luna parku posle kojeg mi je sve potaman ... 4. Vozio karting 5. Vozio skuter (na vodi) 6. Vozio auto ... 7. Video qrve .. to bi bilo to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) bio sa 3 ribe u isto vreme. (sex). ← licitacija pocinje u sredu, 24.8.2005. u 17.00h u prostorijama KUC "byp_ for Glory" pocetna cena autenticne zvakace gume koju je zvakao i ispljunuo veliki byp_ je 10.000 dinara, dok se za carape koje je u ostavio u teretani jer je zurio kuci gde su ga cekale 4 tzitze trazi minimum 35.000 dinara (koliko kosta i THS ) ali ajde i ja da se pohvalim -poceo sam da sviram gitaru ... toliko.. kakav shit :| Edited August 17, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Sinac sam posle 2.5 litra piva isao u luna park (na Kamikaze i Enterprise) i nisam bacio peglu :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Hmm... recimo da sam tek ove godine prvi put isao na Kamikaze na novogodisnjem sajmu...sto je najgore nisam lepo navukao ono sranje sto pritiska grudi pa sam se u letu drzao za sipku! USRAO SAM SE!!!! eto:) ← isto je i meni bilo. lele... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Pre dva meseca prvi put nisam ispravio nečiju pravopisnu gre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Prvi put rek`o dobroj ribi NE! Ne znam zashto... ...alkohol chini chuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Jebote kad razmisliš vidiš koliko stvari nisi probao...ajmo ovako,godinu dana: 1.Napio se ko nikada u životu za moj rođendan 2.Probao sve palačinke u keopsu 3.Nagovorio jednog štrebera iz osnovne da pije 4.počeo sam da pikam q3 5.Vozio kola prvi put i umalo nisam zgazio nekoga 6.Kupao se u pišijadi posle 100 godina i više nikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts