Jump to content

AND1 Mixape Tour stize u Beograd

Recommended Posts

Ako do sad niste videli na divxu neki od AND1 kosarkaskih turnira reci cu vam samo da timovi imaju za cilj da se ponizi protivnik sto stavlja rezultat u drugi plan. Naravno te crnje su vec dobro uigrani timovi tako da obecavaju puno zabave. Znate onu reklamu za NIKE gde kosarkasi izvode razne fore sa kosarkaskom loptom. E ovo je nesto slichno samo uzivo na terenu u toku same utakmice.

Ima nesto infoa na http://www.and1.co.yu/mixtape_tour05.htm mada odmah da vam kazem da se uchitava veoma sporo.

Mama, mama šta je to jebanje???
Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:)

Hmm, dolazim obavezno ovo da gledam, a iskoristio bih ovu priliku da kazem sto me nervira sto ce to da bude u pioniru, kao i svi ostali kosarkaski dogadjaji koji se odrzavaju kod nas. Pa jebote onolike godine i pare su utrosili da bi napravili arenu i sad je niko ne koristi... Kapiram da je "chuvaju" za EP, ali brate... to i jeste napravljeno da se tu neshto igra... mogao je opusteno tu Djordjevic da se oprosti... ili bilo kakav drugi event da se odrzi...

evo tema postoji već dva sata, a jo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Hmm, dolazim obavezno ovo da gledam, a iskoristio bih ovu priliku da kazem sto me nervira sto ce to da bude u pioniru, kao i svi ostali kosarkaski dogadjaji koji se odrzavaju kod nas. Pa jebote onolike godine i pare su utrosili da bi napravili arenu i sad je niko ne koristi... Kapiram da je "chuvaju" za EP, ali brate... to i jeste napravljeno da se tu neshto igra... mogao je opusteno tu Djordjevic da se oprosti... ili bilo kakav drugi event da se odrzi...

Zar ti stvarno mislis, da bi ovakva vrsta dogadjaja popunila Arenu?

Tesko da ce i Pionir biti pun. Nisu svi u AND1 fazonu.

Pa i iznajmljivanje Arene, se placa isto ko iznajmljivanje svake druge Hale, to je jos jedan razlog zasto se ne igra tamo. Evo bice Zdravko Colic,tamo na jesen, ako ti nesto znaci [:D].

Edited by KingLui[FOG]

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

@SVAKO KO NIJE GLEDAO:

Obavezno skinite bar jedan video mix tape-a (po meni najbolji je 3 i 5) , pogledajte i dodjite , mnogo je dobro & atraktivno.

Samo odma da vam kazem nemojte da se razocarate jer ne igraju pravi basket i odbrana propusta ali ako se fokusiras na poteze koje oni izvode to se i ne vidi + shto su tokom godina uvezbali i sad stvarno masterski izgleda.