Troublemaker Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ako do sad niste videli na divxu neki od AND1 kosarkaskih turnira reci cu vam samo da timovi imaju za cilj da se ponizi protivnik sto stavlja rezultat u drugi plan. Naravno te crnje su vec dobro uigrani timovi tako da obecavaju puno zabave. Znate onu reklamu za NIKE gde kosarkasi izvode razne fore sa kosarkaskom loptom. E ovo je nesto slichno samo uzivo na terenu u toku same utakmice. Ima nesto infoa na http://www.and1.co.yu/mixtape_tour05.htm mada odmah da vam kazem da se uchitava veoma sporo. Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ufff shta bih dao da gledam... Chuo sam ranije da dolaze... Uf kako su jakiii :) Koliko sam samo snimaka downloadovao... Moram da ih vidim :) Chuo sam da ce ovde kod nas biti toor i da ce pobednici igrati protiv njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Definitivno moram da vidim ovo uživo, taman ima vremena da organizujem neko društvo pa da dodjemo da gledamo kako čamuge zabadaju Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 da, da. more info: B92: Mix Tape Tour u Beogradu!!! Najbolji svetski street-basketa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Hmm, dolazim obavezno ovo da gledam, a iskoristio bih ovu priliku da kazem sto me nervira sto ce to da bude u pioniru, kao i svi ostali kosarkaski dogadjaji koji se odrzavaju kod nas. Pa jebote onolike godine i pare su utrosili da bi napravili arenu i sad je niko ne koristi... Kapiram da je "chuvaju" za EP, ali brate... to i jeste napravljeno da se tu neshto igra... mogao je opusteno tu Djordjevic da se oprosti... ili bilo kakav drugi event da se odrzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 AAA videtju High Octane-a ZLO , moram itji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 evo tema postoji već dva sata, a jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 16, 2005 Author Report Share Posted August 16, 2005 Ima vremena sutra:). Grrr, ladno sam izostavio t u naslovu pa je ispalo Mixape (majmunmiks:)) umesto Mixtape. Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) daj neki bolji info, vredelo je DL-ati 8delova u svakom slucaju :) edit; sad sam overio 13/10 dolaze u bg Edited August 16, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ovo se ne sme propustiti :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Damn, nema hotsauce-a.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ja cu ici, sto da ne, bas da vidim sta se tu desava ... jedino ne znam jel U sklopu čitavog događaja krajem avgusta na otvorenim streetbasket terenima Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu odr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 evo tema postoji već dva sata, a jo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 nisi rekao "bla bla" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 kapiram da je ovo zabavno, mada nikad nisam gledao.. skinuću nešto s neta pa ću da vidim dal da idem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 reci choveche... obavezno dolazim... cene karata su sasvim ok shto je za pohvalu... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) Hmm, dolazim obavezno ovo da gledam, a iskoristio bih ovu priliku da kazem sto me nervira sto ce to da bude u pioniru, kao i svi ostali kosarkaski dogadjaji koji se odrzavaju kod nas. Pa jebote onolike godine i pare su utrosili da bi napravili arenu i sad je niko ne koristi... Kapiram da je "chuvaju" za EP, ali brate... to i jeste napravljeno da se tu neshto igra... mogao je opusteno tu Djordjevic da se oprosti... ili bilo kakav drugi event da se odrzi... ← Zar ti stvarno mislis, da bi ovakva vrsta dogadjaja popunila Arenu? Tesko da ce i Pionir biti pun. Nisu svi u AND1 fazonu. Pa i iznajmljivanje Arene, se placa isto ko iznajmljivanje svake druge Hale, to je jos jedan razlog zasto se ne igra tamo. Evo bice Zdravko Colic,tamo na jesen, ako ti nesto znaci . Edited August 16, 2005 by KingLui[FOG] Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 pa brate.. s obzirom da je karta samo 200 kinti, a većina basket-populacije se lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Plus ce biti gomile besplatnih karata preko raznoraznih medija, kupovina i slicno ... to je uvek sigurica da obezbedis ljude ako mislis da nece biti dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Nisam ih nikada gledao ali raspitaću se kod jednog ortaka zaluđenika da li vredi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 @SVAKO KO NIJE GLEDAO: Obavezno skinite bar jedan video mix tape-a (po meni najbolji je 3 i 5) , pogledajte i dodjite , mnogo je dobro & atraktivno. Samo odma da vam kazem nemojte da se razocarate jer ne igraju pravi basket i odbrana propusta ali ako se fokusiras na poteze koje oni izvode to se i ne vidi + shto su tokom godina uvezbali i sad stvarno masterski izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 e da kad smo teme jel ima neko linkove ka svim filmovima posto ja imam samo jedan :( i da narvno dolazim da gledam ... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 @Corey..veruj da vredi...nisam gledao ni 10% Svega a napalio sam se...znaci idem! Sto se uvek ovaj b92 umesa...valjda zato sto su Americka televizija!:)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Extra pogledao sam 3-4 filma skenjao sam se shta momci rade dolazim 200 % :D josh su karte jeftine full fullova ;D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Cirkuzanti... dosli su od Srba da uzimaju pare. :) Super su oni, ali bice dobro ako se taj propratni turnir bude dobro organizovao - kod nas ima likova koji djuskaju 'sket na ulici i mogli bi svetski da ponize te crnje. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts