Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Gledam pre neki dan spotove na palmi i krene neka pesma sa nekim čičom a reči su kao "idem sa ortakom u disko tamo sve poznate face,igraju skaču piju ko rusi ludnica ludnica" o okolo njega sve klinci kao igraju a da ne pričam playback koji kasni 20 sekundi....jadno i bedno. Jel video jos neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Gkedas Palmu TT :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 nije to matori chicha nego novica zdravkovic kralj splavova;) bla btw.da je uzasno, jeste. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Nemojte da mi dirate novicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Gledam pre neki dan spotove na palmi i krene neka pesma sa nekim ?i?om a re?i su kao "idem sa ortakom u disko tamo sve poznate face,igraju ska?u piju ko rusi ludnica ludnica" o okolo njega sve klinci kao igraju a da ne pri?am playback koji kasni 20 sekundi....jadno i bedno. Jel video jos neko? ← DA bre...Novica Zdravkovic...znaci kako je losa sinhronizacija,ceo spot uopste... a ste se ti foliras gistro "Neki cica" a osecam da slusas Novicu Zdravkovica??? :)))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 nije to matori chicha nego novica zdravkovic kralj splavova;) Od sada mi je idol a ste se ti foliras gistro "Neki cica" a osecam da slusas Novicu Zdravkovica??? :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 To kasnjenje u plejbeku sam video na BNu, pisao u beepu ... palmu ne gledam, niti ni bn i to samo zato sto mi nisu medju prvim memorisanim kanalima. Da i jesu mozhda bih i gledao, da se malo smejem i zabavljam. Em dobri spotovi, em dobri voditelji, em dobre sms poruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ja sam palmu sklonio s TV-a, keva gledala po ceo dan pa mi samo di Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 brate, stvarno kako mozete uopste da razmisljate o tim govnima, a kamoli da trosite svoj dragoceni fosforni tv display na te gadosti... ...u borbi protiv tih nakota valja istrajati, i za njih je samo jedno resenje valjano: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Brate koja si woona, ladno si ukljucio neranjivost u doomu! OMG LOLZ!!!!1111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 zaboravio si noob! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) FOLK TV > PALMA > * fufme & sakmidikmi :D Edited August 16, 2005 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Hah da gledao sam spot i bas pricao sa ortacima kakvo sranje,kad vidim i ovde se vodi diskusija :) Ma car,kao ludnica pod stare dane...A sabani sto igraju u pozadini tek,kao ludilo a smorili se svi zestoko,a prvi i sam Novica. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 "hajde nek se spoje, mladost i iskustvo". Recept je vec postojao, samo je sada ponovo iskoriscen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 To kasnjenje u plejbeku sam video na BNu, pisao u beepu ... palmu ne gledam, niti ni bn i to samo zato sto mi nisu medju prvim memorisanim kanalima. Da i jesu mozhda bih i gledao, da se malo smejem i zabavljam. Em dobri spotovi, em dobri voditelji, em dobre sms poruke. ← Na BN-u ide onaj fazon : "Pozdrav Ibru iz Mostara od porodice Becirovic iz Njemacke!" strasno:))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jednom sam uspeo da u'vatim na BNu onu neku emisiju tipa Granda, kao predstavljaju pevace njihove neke produkcijske kuce... uglavnom, ima neki baja koji je snimio album naziva "Poljoprivrednik na moru" i omot cd-a mu je on kako sedi na traktoru, dok je pozadina (uradjena verovatno u paint-u) neka plaza i opaka cica u bikiniju! A dok je to na ekranu, u pozadini ide pesma nekaaaa braaaaateeee.... ne znam. Zlo neko. I Bina koja na radiju deli kasete.... :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jednom sam uspeo da u'vatim na BNu onu neku emisiju tipa Granda, kao predstavljaju pevace njihove neke produkcijske kuce... uglavnom, ima neki baja koji je snimio album naziva "Poljoprivrednik na moru" i omot cd-a mu je on kako sedi na traktoru, dok je pozadina (uradjena verovatno u paint-u) neka plaza i opaka cica u bikiniju! A dok je to na ekranu, u pozadini ide pesma nekaaaa braaaaateeee.... ne znam. Zlo neko. I Bina koja na radiju deli kasete.... :) ← aaa....ROFL...znaci nisam se odavno ovako smejao "Poljoprivrednik na moru"....hahaha....tuzno ali istina.... mOje selooo000 lepse od Parizaa...ma kuci se Odzak Pusi na tavaNu meso Sushi,Ja sam SelJak i Srcu i dushiiii!!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts