Jump to content

TV Palma jadnici

Corey

Recommended Posts

Gledam pre neki dan spotove na palmi i krene neka pesma sa nekim čičom a reči su kao "idem sa ortakom u disko tamo sve poznate face,igraju skaču piju ko rusi ludnica ludnica" o okolo njega sve klinci kao igraju a da ne pričam playback koji kasni 20 sekundi....jadno i bedno.[roflmao]

Jel video jos neko?

Gledam pre neki dan spotove na palmi i krene neka pesma sa nekim ?i?om a re?i su kao "idem sa ortakom u disko tamo sve poznate face,igraju ska?u piju ko rusi ludnica ludnica" o okolo njega sve klinci kao igraju a da ne pri?am playback koji kasni 20 sekundi....jadno i bedno.[roflmao]

Jel video jos neko?

DA bre...Novica Zdravkovic...znaci kako je losa sinhronizacija,ceo spot uopste...

a ste se ti foliras gistro "Neki cica" a osecam da slusas Novicu Zdravkovica??? :))))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

To kasnjenje u plejbeku sam video na BNu, pisao u beepu ... palmu ne gledam, niti ni bn i to samo zato sto mi nisu medju prvim memorisanim kanalima. Da i jesu mozhda bih i gledao, da se malo smejem i zabavljam. Em dobri spotovi, em dobri voditelji, em dobre sms poruke.

brate, stvarno kako mozete uopste da razmisljate o tim govnima, a kamoli da

trosite svoj dragoceni fosforni tv display na te gadosti...

...u borbi protiv tih nakota valja istrajati, i za njih je samo jedno resenje valjano:

doom.jpg

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

To kasnjenje u plejbeku sam video na BNu, pisao u beepu ... palmu ne gledam, niti ni bn i to samo zato sto mi nisu medju prvim memorisanim kanalima. Da i jesu mozhda bih i gledao, da se malo smejem i zabavljam. Em dobri spotovi, em dobri voditelji, em dobre sms poruke.

Na BN-u ide onaj fazon : "Pozdrav Ibru iz Mostara od porodice Becirovic iz Njemacke!" strasno:)))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Jednom sam uspeo da u'vatim na BNu onu neku emisiju tipa Granda, kao predstavljaju pevace njihove neke produkcijske kuce...

uglavnom, ima neki baja koji je snimio album naziva "Poljoprivrednik na moru" i omot cd-a mu je on kako sedi na traktoru, dok je pozadina (uradjena verovatno u paint-u) neka plaza i opaka cica u bikiniju! A dok je to na ekranu, u pozadini ide pesma nekaaaa braaaaateeee.... ne znam. Zlo neko.

I Bina koja na radiju deli kasete....

:)

facebook.com/speed.rs

Jednom sam uspeo da u'vatim na BNu onu neku emisiju tipa Granda, kao predstavljaju pevace njihove neke produkcijske kuce...

uglavnom, ima neki baja koji je snimio album naziva "Poljoprivrednik na moru" i omot cd-a mu je on kako sedi na traktoru, dok je pozadina (uradjena verovatno u paint-u) neka plaza i opaka cica u bikiniju! A dok je to na ekranu, u pozadini ide pesma nekaaaa braaaaateeee.... ne znam. Zlo neko.

I Bina koja na radiju deli kasete....

:)

aaa....ROFL...znaci nisam se odavno ovako smejao "Poljoprivrednik na moru"....hahaha....tuzno ali istina....

mOje selooo000 lepse od Parizaa...ma kuci se Odzak Pusi na tavaNu meso Sushi,Ja sam SelJak i Srcu i dushiiii!!!!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png