Wulfgar Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Oh suuuuuuure, kad treba da slikash nebo, onda te ne mrzi. Da je bilo gladnih ljudi i leshinara, otishao bi. ;D Ali neeeeee, za polugole ribe ti se ne dojmi da idesh. Razocharao si me... i kao chovek i kao komunista. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ima ortak neke slike sam moba ali su toliko lose da se bukvalno nista nevidi nista, cekamo selceci BF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Oh suuuuuuure, kad treba da slikash nebo, onda te ne mrzi. Da je bilo gladnih ljudi i leshinara, otishao bi. ;D Ali neeeeee, za polugole ribe ti se ne dojmi da idesh. Razocharao si me... i kao chovek i kao komunista. Proshetaj adom jedno popodne :) btw, cak i da sam hteo da slikam, nema sanse da bih se probijao "u prve redove". Neka novinarska akreditacija sa druge strane, pa bismo se dogovorili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Sada nam je jedina nada, novinarska bagra :) (pazi rimu) Al ot doga ziv qrac...verovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Neka novinarska akreditacija sa druge strane, pa bismo se dogovorili :) ← Mogao sam mozda ja da ti je nabavim, ali nisam znao da si zeljan ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 te sve iz izbora su bile zesce maloletnice zbog toga se BRE ide u zatvor!!!! A i da su malo lepse bile bi grobovi , cast izuzecima ← Covece, nema ruznih i losih riba, samo fali alkohola! :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ima tu istine Nemoze riba da bude toliko ruzna koliko ja mogu da budem pijan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 pf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) pf ? Edited August 24, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Cyro jel ovo Giga na ovoj slici u pozadini ? ^_^ , pretpostavljam da ti jedini sa ovog foruma znas ko je Giga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 trebao si da stavish klanrur preko sisa bre,ovako cemo ovo gledati sutra u svim novinama. ili mozda da joj napravite mali tatu kod pupka;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ovako nesto ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 moze malo vishe iznad pupka gde ima svetla i da bude polukruzno;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 E pa sad.Mene mrzi Da ti posaljem sliku pa ti joj po celom telu ispis RUR :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ouuuuu jea, that's the spot! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 o, jebo te, pa tamo nema jedna punoletna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 znachi gledao sam neki klip na tvu i shokirao sam se kad sam video svu tu decu .. mislim kapiram ja 16-17g .. al brate ovo nije ni srednja shkola Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Cyro jel ovo Giga na ovoj slici u pozadini ? ^_^ , pretpostavljam da ti jedini sa ovog foruma znas ko je Giga ← Liči na Gigu, mada se ne vidi najbolje. Rekao bih da je to on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Luka: Koliko imash godina? Devojchica: 16 Luka: 26!! Shta radish? Devojchica: Idem u shkolu Luka: Radish u banci!!! Shta volish da pijesh? Devojchica: Pa pivo Luka: Kazesh ne pijesh zboh posla prajsles Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ko je bio zna o chemu pricham Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 trebao si da stavish klanrur preko sisa bre,ovako cemo ovo gledati sutra u svim novinama. ili mozda da joj napravite mali tatu kod pupka;)) ← jos da je on sliko pa da stavi rur a posto slika nije njegova ...... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 da,predpostavi sam tako neshto,al rekoh,ko ce ga znati;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 jos da je on sliko pa da stavi rur a posto slika nije njegova ...... ← Pa ako si procito ceo topic mogo si da uocis da nisam ni bio poslednjeg dana tako da slika nemoze da bude moja(jedino ako sam je kupio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Sve su klinke :),ali pobednica (Ova sto je pokazala sike) ima 27 godina i udata je..To sam procitao u novinama satro je muz prijavio na takmicenje :)...Ne bih joj dao vise od 18.. @Troublemaker Cuo sam,ali kako si zapamtio ceo text,svaka ti cast.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts