Jump to content

another one bites the dust

Recommended Posts

taj rad, 2h neta dnevno, a morali smo da overimo grupu, mejl, onih pet sajtova koji su tada postojali ;)

kapiram da smo najviše sat i po igrali kvejk..

mada, neki su počeli da plaćaju dve one "starter" pretplate, što im je davalo 1h neta i 3h kvejka dnevno.. i to je bilo najekstremnije.

Da, da, to je valjda srki uzeo i dandy, mislim da su njih dvojica bili na taj fazon :) Ali stvarno je tih sat ipo bilo sasvim dovoljno i kul ... mozda malo zadjes i u sate pa ti se racuna tri puta sporije, al' se lepo izigra covek i onda uzivanjcija :)

Da, da, to je valjda srki uzeo i dandy, mislim da su njih dvojica bili na taj fazon :) Ali stvarno je tih sat ipo bilo sasvim dovoljno i kul ... mozda malo zadjes i u sate pa ti se racuna tri puta sporije, al' se lepo izigra covek i onda uzivanjcija :)

a, ne, to sa dodatnim satima i @home3xsporije je bilo mnogo kasnije, tad više nismo ni igrali taj kvejk.. tj valjda jedino ja jesam, sa muerteom i redlinerom zvanim đokica..

nostalžiiii ;>

najduze sto sam sedeo bilo je za vreme rata, 10-18 sati, ispred Cezara3 i Starkrafta.

...eee da..... :) spavao sam na tome... onda sam otkrio www.gamewinners.com :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• 2 weeks later...