Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 па ми већ имамо финале ЛШ. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 e moj Drale,ni istoriju nisi mogao posteno da nabubas pre nego sto si dosao na ovaj topik http://en.wikipedia.org/wiki/Mitropa_Cupa te godine kada ste vi osvojili Kup Uefa :)))))))))))))))))))) mi smo igrali finale tog takmicenje,e moj DraleeeeeeJEBI USRANE GLUPE GROBARE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ето, погреши човек, знам да смо нешто освојили те године... јес, Митропа куп. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 LOL MITROPA KUP, PA TO SU ZENICA I BUGOJNO OSVAJALI E KAO, OSVOJILI SMO KUP 5 ZEMALJA SE TAKMICILO Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 svaka cast Zvezdi za Bari ipak, mi bar nismo odigrali bunker u finalu kao najvece picke i cekali penale da ne pricam sto se Liverpul i Ajaks nisu ni takmicili te godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) LOL MITROPA KUP, PA TO SU ZENICA I BUGOJNO OSVAJALI E KAO, OSVOJILI SMO KUP 5 ZEMALJA SE TAKMICILO ви ни то нисте освојили. едит: а видим ипак јесте, чак 2 пута, свака част. Edited March 29, 2012 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 E moj Drale,vi biste se hvalili i da ste osvojili tekstilni trijagonal na kojem ste ucestvovali partizan,leskovac i pirot svaka cast Zvezdi za Bari ipak, mi bar nismo odigrali bunker u finalu kao najvece picke i cekali penale da ne pricam sto se Liverpul i Ajaks nisu ni takmicili te godine zamisli da ovu recenicu izgovaras Zozeu Murinju "Ej cao Zoze,zelim samo da ti kazem da si ti picka i jebes taj trofej koji si osvojio jer si igrao kao picka protiv Barse u polufinalu" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 a zamisli tek da Barsa ne moze da ucestvuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 и ту кад сте узели Бари, онда вас је недељу дана касније јебао Борац из Бањалуке, а онда не престајемо да вас јебемо 20 година. освојили сте, свака част, ми вам не замерамо што су ту били ујкани, чокалије и други, то је био тријумф наше земље и поносан сам на вас. јесте ли сад срећни? ако јесте, оцепите један "брикс ин д вол", да се разгалимо. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 svaka cast Zvezdi za Bari ipak, mi bar nismo odigrali bunker u finalu kao najvece picke i cekali penale da ne pricam sto se Liverpul i Ajaks nisu ni takmicili te godine ovo je retardirano na toliko nacina da ja nemam reci naravno, ako ne trolujes :) posto vise ne znam ko troluje a ko je ozbiljan (za draleta znam da se iznervirao :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ја још и разумем да неко навија за Звезду, али да се тиме још и хвали... то не могу да разумем. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 (edited) ovo je retardirano na toliko nacina da ja nemam reci naravno, ako ne trolujes :) posto vise ne znam ko troluje a ko je ozbiljan (za draleta znam da se iznervirao :D) mozda je retardirano, ali je istina :) pogotovo onaj deo za ajaks i pul... i ja kazem svaka cast na tome, veliki uspeh... samo svetski prvaci nikad niste bili, iako se svi cigani hvale time :) Edited March 29, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 koliko ja znam, za nezvanicnog klupskog prvaka sveta se igrao interkontinetalni kup u kom su ucestvovali prvaci evrope i juzne amerike, dva kontinenta na kojima se igrao najbolji fudbal (tako je i dan danas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Elitno se ubijate izmedju sebe glupi grobari то само даље доказује колико нам ви нисте битни. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 и ту кад сте узели Бари, онда вас је недељу дана касније јебао Борац из Бањалуке, а онда не престајемо да вас јебемо 20 година. освојили сте, свака част, ми вам не замерамо што су ту били ујкани, чокалије и други, то је био тријумф наше земље и поносан сам на вас. јесте ли сад срећни? ако јесте, оцепите један "брикс ин д вол", да се разгалимо. drile pls...nemas pojma o fudbalskoj istoriji pa te molim da se vise ne pozivas na istu...od borca iz banja luke smo pukli finale dok je jos piksi igrao Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ма гледао сам и ту текму. устао раном зором да вас гледам. штета што сте данас под стечајем. ево ми ћемо да вам причувамо те пехаре док не станете на ноге, пошто вам распродају имовину повериоци. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Drale, džaba priča o eliti, zna se ko peva "Pune tribine ludih navijača, baklje svetle, ceo sever gori..." a ko "...nemamo baklje, prskalice gore". Svaka čast što ste jaki u sportu, ali džabe kad vas ima samo na internetu dok tribine bleje prazne,uvek ćete kaskati za nama i kopirati nas. Cimni mene ili Stanka na PM, možemo da te odvedemo na utakmicu nekad, da vidiš kako izgleda kad dođe više od hiljadu ljudi! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 nezvanicnog nuff said to takmicenje je totalno nebitno, cak pola ekipa iz Evrope koji su osvajali kup sampiona se nije ni pojavljivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 nuff said to takmicenje je totalno nebitno, cak pola ekipa iz Evrope koji su osvajali kup sampiona se nije ni pojavljivao Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 nuff said to takmicenje je totalno nebitno, cak pola ekipa iz Evrope koji su osvajali kup sampiona se nije ni pojavljivao nezvanicno takmicenje, ali su igrali sampioni evope i juzne amerike za zvanje najboljeg fudbalskog kluba na svetu. i molim te odakle ti to da se pola ekipa iz evrope nije pojavljivao? daj mi jedan primer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ви ни то нисте освојили. едит: а видим ипак јесте, чак 2 пута, свака част. hahahha Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 drile pls...nemas pojma o fudbalskoj istoriji pa te molim da se vise ne pozivas na istu...od borca iz banja luke smo pukli finale dok je jos piksi igrao ма јебали су вас у првенству те године, коло после Барија. Drale, džaba priča o eliti, zna se ko peva "Pune tribine ludih navijača, baklje svetle, ceo sever gori..." a ko "...nemamo baklje, prskalice gore". Svaka čast što ste jaki u sportu, ali džabe kad vas ima samo na internetu dok tribine bleje prazne,uvek ćete kaskati za nama i kopirati nas. Cimni mene ili Stanka na PM, možemo da te odvedemo na utakmicu nekad, da vidiš kako izgleda kad dođe više od hiljadu ljudi! па ти тај цинизам једне елите никад нећеш схватити. и док се ми спрдамо и са собом, ви се упињете да улепшате ружну стварност. сваком своје, потпуно вас разумем. ;) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 nezvanicno takmicenje, ali su igrali sampioni evope i juzne amerike za zvanje najboljeg fudbalskog kluba na svetu. i molim te odakle ti to da se pola ekipa iz evrope nije pojavljivao? daj mi jedan primer Marsej 1993, igrao Milan umesto njih Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 nezvanicno takmicenje, ali su igrali sampioni evope i juzne amerike za zvanje najboljeg fudbalskog kluba na svetu. i molim te odakle ti to da se pola ekipa iz evrope nije pojavljivao? daj mi jedan primer Ajaks 71. i 73. , Bajern Minhen 74., Notingem Forest 79.(isao Malmo umesto lol), Liverpul 77., Olimpik iz Marseja 93. - su neki klubovi koji nisu uopste isli da igraju tu utakmicu(otisli ili drugoplasirani ili neki drugi klub) jako bitno takmicenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 mi ga osvojili, bitno ono bilo ili ne poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts