XyHTeP Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Gruja izvrsio samoubistvo od neizvesnosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Mozda je chovek suvishe zauzet da bi se javio... pripreme za svadbu oduzimaju puno vremena. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ma kakvi, kako oni u 48 sati svadba, sve odrade za ... 48 sati. Evo bas pitajte Ellu B! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 sarmo, ko hejtuje? isto tako iznosim svoje mishljenje, na koje imam potpuno pravo, ne vidim u chemu je problem? ← mislio sam uopste... ne na tebe konkretno... editovao sam samo zbog prvog dela posta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Meni Gruja rece da pali na 5 dana. Moja bivsa je dobila. Izgleda je bio problem psiholoske prirode. Zene. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) Mojoj bivsoj je jednom zamalo preskocila. Kasnila je 21 dan. Ona se ukenjala. Meni smesno. Rekoh bicu tata :) Odemo kod cika doce, kad ona se uplasi i dobije na stolu!!! Ludo zar ne? Izlazi iz ordinacije, a u cekaonici svi sjebani osim mene, i ja je pitam : "Sreco, esmo uboli?" A ona kaze: "Bezi tamo budalo, nismo!" Ebi ga... Sala mala za ono meni smeshno, ali eto moje price. Neka malo i kasni. Zanimljivije je. Edited August 5, 2005 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Mojoj bivsoj je jednom zamalo preskocila. Kasnila je 21 dan. Ona se ukenjala. Meni smesno. Rekoh bicu tata :) Odemo kod cika doce, kad ona se uplasi i dobije na stolu!!! Ludo zar ne? Izlazi iz ordinacije, a u cekaonici svi sjebani osim mene, i ja je pitam : "Sreco, esmo uboli?" A ona kaze: "Bezi tamo budalo, nismo!" Ebi ga... Sala mala za ono meni smeshno, ali eto moje price. Neka malo i kasni. Zanimljivije je. ← hahahhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 ljudi,izvinjavam se sto sam vas drzao u neizvesnosti ali nikako nisam mogao da nadjem neki internet club ovde u Hrvatskoj...doduse,nisam ga ni trazio:))...elem 3.avgusta u pola12 famozna tetka iz Crvenke je stigla...Necu biti tata...ljudi,hvala vam na svoj podrsci...ajde cujemo se za 2dana kad se vratim gajbi... Im happy,im feeling glad,i got sunshine in a bag... p.s. osecaj je stvarno fenomenalan... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Chestitam na neuspehu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 huh... laknulo mi je kao da sam ja u pitanju:)) alal vera... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ESAM TI REKO KAKO JE STRAVA OSECAJ ZA FILING Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Meni jeste laknulo sto je ova moja dobila, ali jos nisam spokojan. :) Zena je to! Ko zna... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Meni jeste laknulo sto je ova moja dobila, ali jos nisam spokojan. :) Zena je to! Ko zna... ← Da nije mozda i pored toga trudna, a?:))) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Brate ako krvari, a nije dobila, to je opasno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 e pa drago mi je grujche shto je ispalo sve dobro. ali.. Ludo zar ne? Izlazi iz ordinacije, a u cekaonici svi sjebani osim mene, i ja je pitam : "Sreco, esmo uboli?". Neka malo i kasni. Zanimljivije je. hahahahhahahaha kako se komiram od smeha sada.. boli me stomak bre.. aaaa plutjaaaaaa... hahahahha.. produzio si mi zivot za 10 godina minimum.. hahahahah.. lolz... :))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Drago mi je da vam se dopada moja pricica, a sto je najlepse istinita je. U zdravlje, i pazite di ga gurate:) Na kraju krajeva nije li slatka neizvesnost: "el stiglo?" "nije jos...." :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 grujo, tjaletov najbolji ortak (porodichni prijatelji) je najbolji ginekolog u panchevu sorry za OT ali koliko ima ginekologa u panchevu? dva? p.s.u tripu sam da je svako bar jednom bio u ovoj situaciji, to je ono, period odrastanja or somethin' =))) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ljudi,izvinjavam se sto sam vas drzao u neizvesnosti ali nikako nisam mogao da nadjem neki internet club ovde u Hrvatskoj...doduse,nisam ga ni trazio:))...elem 3.avgusta u pola12 famozna tetka iz Crvenke je stigla...Necu biti tata...ljudi,hvala vam na svoj podrsci...ajde cujemo se za 2dana kad se vratim gajbi... Im happy,im feeling glad,i got sunshine in a bag... p.s. osecaj je stvarno fenomenalan... ← ...i tako je misterija okonchana, a Veliki Gruja je ziveo srecno i zadovoljno do kraja svog zivota. .......KRAJ Quote Proud to be SERB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Napokon neki happy end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Cestitamo !!!!!!!!!!!!! Da se kecate jos 100 godina u miru i slozi... :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roki Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Da li tableta 'jutro posle' koja se uzima sledeceg dana (i druga nakon 24 casa) pomera samo prvi sledeci ciklus (ako uopste dodje do pomeranja)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Da li tableta 'jutro posle' koja se uzima sledeceg dana (i druga nakon 24 casa) pomera samo prvi sledeci ciklus (ako uopste dodje do pomeranja)? ← Da, ako verujesh reklami ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 e ali prcanje je spas. bog te blagoslovio. sad budi pametan pa joj opet usetaj penis na istu foru. da se opet radujes. bas kao sto je exile rekao. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ja jos cekam. Prvi put joj je bio, pa se nadam da je do toga... :( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts